Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnový perník bez cukru a mouky

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

skořice či perníkové koření, citronová kůra, prášek do pečiva (1 lžička), jedlá soda (1 lžička)

Energetická hodnota celkem: 5613 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 162, SAFA (g): 12, Cukry (g): 80, Vláknina (g): 35, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ

Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Vše kromě bílků rozmixujeme v míse tyčovým mixérem, opatrně přidat sníh s bílků, nalít do dortové formy a šup s tím do trouby na 175 stupňů cca na 45 minut. Zkoušejte těsto jako u klasické buchty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři