Kategorie receptů
- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata Pomodori Pelati Mutti 260 g | 260 |
Cibule | 100 |
Lilek | 300 |
Fenykl | 150 |
Česnek | 20 |
Olivovy olej Extra Virgin | 5 |
Dochucovadla:
garam masala
Energetická hodnota celkem: 1205 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
lilek osolime a nechame vypotit fenykl nakrajime na kousky cibuli na vetsi kousky Orestujeme lilek, fenykl Dame do misky nechame zesklovatet cibuli a cesnek pridame rajcata. Nalijeme na lilek s fenyklem a zapeceme v troube
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.