Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fenykl a lilek zapeceny s rajčaty a cesnekem

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

garam masala

Energetická hodnota celkem: 1205 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 2, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

lilek osolime a nechame vypotit fenykl nakrajime na kousky cibuli na vetsi kousky Orestujeme lilek, fenykl Dame do misky nechame zesklovatet cibuli a cesnek pridame rajcata. Nalijeme na lilek s fenyklem a zapeceme v troube

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 10. 2012 20:34
fenykl jsem nikdy nejedla vyzkouším :-)

Naši partneři