Kategorie receptů
- Autor: vladhora
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 200 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Pór | 100 |
Vlašské ořechy | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 5 |
Dochucovadla:
mletý pepř, bazalka nebo libeček, sůl
Energetická hodnota celkem: 2232 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na trošce oleje necháme zpěnit najemno nakrájenou cibuli, do ní vložíme pokrájená a opepřená játr a podusíme asi 5 minut. Přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek a dusíme dalších 5 minut. Zahustíme solamylem, přidáme nasekané ořechy, chvilku provaříme a nakonec osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.