Sledujte nás:

Paštika z bažanta

Zpět
  • Autor: Dasa53
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, nové koření, bobkový list při pečení masa, sůl, majoránka

Energetická hodnota celkem: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 146 kJ

Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

pečené maso z bažanta, cibulku a česnek opečenou na slanině a povolené máslo, koření a bylinky rozmixovat a naplnit do lahviček. určeno k rychlé spotřebě. uchovávat v lednici nebo zamrazit. pro delší životnost zavařit jako maso, pak je možno uchovávat mimo chladící zařízení (špajz, sklep).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři