Kategorie receptů
- Autor: Dasa53
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bažant bez kůže průměr | 100 |
Slanina anglická | 10 |
Máslo čerstvé | 20 |
Brusinky konzervované | 15 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
pepř, nové koření, bobkový list při pečení masa, sůl, majoránka
Energetická hodnota celkem: 1461 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 146 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
pečené maso z bažanta, cibulku a česnek opečenou na slanině a povolené máslo, koření a bylinky rozmixovat a naplnit do lahviček. určeno k rychlé spotřebě. uchovávat v lednici nebo zamrazit. pro delší životnost zavařit jako maso, pak je možno uchovávat mimo chladící zařízení (špajz, sklep).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.