Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vídenšký bramborový salát

Zpět
  • Autor: koral
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř sůl ocet okurková šťáva

Energetická hodnota celkem: 2512 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 837 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli necháme na troše olivového oleje pouze zesklovatět. Zalijeme 2 lžícemi octu. Tři okurky sterilované nakrájíme na malé kousky. Vše smícháme dohromady, popepříme a osolíme a zalijeme asi jedním decim okurkové šťávy. Necháme v chladu uležet do druhého dne.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři