Kategorie receptů
- Autor: koral
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 600 |
Cibule | 80 |
Olej rýžový | 10 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Dochucovadla:
pepř sůl ocet okurková šťáva
Energetická hodnota celkem: 2512 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 837 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli necháme na troše olivového oleje pouze zesklovatět. Zalijeme 2 lžícemi octu. Tři okurky sterilované nakrájíme na malé kousky. Vše smícháme dohromady, popepříme a osolíme a zalijeme asi jedním decim okurkové šťávy. Necháme v chladu uležet do druhého dne.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.