Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 50 |
Tatarská omáčka (Heinz) | 10 |
Smetana zakysaná 12% | 150 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Petržel - kořen | 150 |
Mrkev | 250 |
Celer bulva | 150 |
Dochucovadla:
sůl,citronová šťáva,pepř
Energetická hodnota celkem: 2272 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 568 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Všechnu zeleninu nastrouháme na jemné slze, přidáme citronovou šťávu,sůl,pepř, zakysanou smetanu a smícháme.Necháme chvíli odležet.Podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.