Kategorie receptů
- Autor: dagzal
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Boni tvaroh měkký | 250 |
Tesco Value Jogurt nízkotučný bílý | 60 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Jihočeská Niva 50% | 70 |
Celer bulva | 10 |
Cibule | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2239 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 11.2, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 3.4, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Nivu, vejce, celer nastrouhat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.