Sledujte nás:

jatýrka na cibulce s rýží

Zpět
  • Autor: Jitrenka72
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 4.00

500g kuřecích jater, 70g cibule, 10g oleje, 200g bílé papriky -masox, pepř nové koření, 5g polohrubé mouky na zahuštění 50g suché rýže na porci

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6402 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 154, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1601 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

na oleji zpěnit cibuli, přidat očištěná a pokrájená játra trošku opéct, přidal papriku pokrájenou na kousky zalít litrem vody, přidat masox, 3 kuličky pepře a 3 kol. nového koření. dusit do změknutí..v tlakovém hrnci cca 20 min. uvařit rýži dle návodu 50g suché rýže je cca 120 g již vařené

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři