Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 85 |
Med | 15 |
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 10 |
Vejce celé (syrové) | 56 |
Cizrnová mouka | 55 |
Dochucovadla:
špetka soli, 1/4 lžičky kuchyňské sody
Energetická hodnota celkem: 1500 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Metličkou důkladně prošleháme cizrnovou mouku, vodu, vejce, kakao, sodu, špetku soli a med. Ze vzniklého těsta připravujeme lívance na nepřilnavé pánvi. Lívance podáváme s bílým jogurtem a porcí čerstvého ovoce dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.