Kategorie receptů
- Autor: laldo
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 150 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 150 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Cibule | 50 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 3256 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.