Kategorie receptů
- Autor: vlastovka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
jogurt bílý Korrekt | 400 |
Hrozinky | 100 |
Celer řapíkatý | 450 |
Jablka | 250 |
Vlašské ořechy | 1 |
Energetická hodnota celkem: 3230 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 100,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 269 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Celer a jablka drobně pokrájet, namočené pokrájené hrozinky nebo jiné suš. ovoce jemný bílý nikoli kyselý jogurt, nebo v nouzi kysaná smetana trochu naředěná mlékem. Vše pouze promíchat, trochu vlašských ořechů nalámat na kousky - posypat - každý si zvažte a opravte množství v dávce jako hlavní večeři podávat s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.