Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,pažitka
Energetická hodnota celkem: 1223 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 612 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tuňáka z konzervy necháme okapat ,rozšleháme ručním šlehačem ho hladké hmoty, okořeníme , případně osolíme, nasekanou cibulku a nasekané uvařené vejce přidáme do hmoty a opět promícháme. Podáváme na křehkém chlebu. posypeme pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.