Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pomazánka tuňáková

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák v oleji100
Vejce celá průměr55
Cibule30

Dochucovadla:

sůl,pepř,pažitka

Energetická hodnota celkem: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 612 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tuňáka z konzervy necháme okapat ,rozšleháme ručním šlehačem ho hladké hmoty, okořeníme , případně osolíme, nasekanou cibulku a nasekané uvařené vejce přidáme do hmoty a opět promícháme. Podáváme na křehkém chlebu. posypeme pažitkou.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři