Kategorie receptů
- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeská zakysaná lehká 8% | 180 |
Celer bulva | 264 |
Jablko | 199 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 21 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2247 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 749 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.