Kategorie receptů
- Autor: lida.stob
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová (syrová) | 120 |
Olej běžný (průměr) | 7 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Rajčata | 100 |
Masox (hotový výrobek) | 100 |
Česnek | 10 |
Brambory (syrové) | 120 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1496 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Plátky česneku opečeme na části oleje, přidáme koření, sůl a půlky rajčat, přilijeme vývar a podusíme. Malé plátky jater poprášíme moukou a opečeme na zbylém oleji. Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.