Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sendvič s tuňáka

Zpět
  • Autor: Margharetka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnekové koření, červená paprika

Energetická hodnota celkem: 943 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 472 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tuňáka zbavíme šťávy a pořádně ho romícháme s vejcem a 3 lžícemi mouky (celozrnná). Přidáme koření a sůl podle chuti. Těsto vylejeme do dortové formy vystlané pečícím papírem. Pečeme 10-15 min. na 180 stupňů. Hotové těsto rozkrojíme na půl, naplníme libovlnou náplní (rajče, salát, šunka sýr) a rozkrojíme napříč.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři