Kategorie receptů
- Autor: Margharetka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 120 |
Ředkvičky | 80 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Klasik bílý jogurt (Olma) | 75 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sušený česnek, pažitka
Energetická hodnota celkem: 662 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařím si vejce natvrdo...listy ledového salátu natrhám a rozprostřu na misku nebo talíř...na něj dám na měsíčky nakrájené ředkvičky a uvařené vejce...z jogutu udělám dresing dle chuti...já dělám česnekový...dresingem zaliju salát a posypu pažitkou...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.