Kategorie receptů
- Autor: Margharetka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné Emco | 300 |
Vejce celé (syrové) | 170 |
Jablko | 200 |
Klasik bílý jogurt (Olma) | 220 |
Olej olivový | 15 |
Rozinky | 20 |
Brusinky sušené | 20 |
Mandle (nesolené) | 20 |
Dochucovadla:
stévie, 1 lžička sody a skořice
Energetická hodnota celkem: 8205 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 248,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 684 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Nejprve umixuji nebo umelu ovesné vločky najemno a smíchám se všemi suchými ingredience, zvlášť smíchám mokré ingredience a to vše pak dohromady...vyleji do vymazané bábovkové formy a peču 50 - 60 min při 150 stupních
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.