Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Okurky sterilované průměr | 250 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Tatarská omáčka light (Hellmann´s) | 15 |
Cibule | 50 |
Dochucovadla:
pepř, sůl-je-li třeba
Energetická hodnota celkem: 2402 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1201 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Vařená vejce nakrájíme na kostičky,přidáme nakrájené okurky,smícháme s jogurtem a tatarkou, okořeníme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.