Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované průměr | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 330 |
Olej řepkový | 5 |
Cibule | 50 |
Pažitka | 50 |
Citronová šťáva | 5 |
Kunín Selský jogurt bílý | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř.
Energetická hodnota celkem: 2901 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Vařená vejce nasekáme, stejně jako okurky,cibuli a pažitku, vše zakápneme olejem a citronovou šťávou, osolíme opeříme a promícháme s jogurtem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.