Kategorie receptů
- Autor: dudanka
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 120 |
Celer bulva | 250 |
Mrkev | 300 |
Kapusta hlávková | 50 |
Česnek | 20 |
Červená řepa | 400 |
Petržel - kořen | 250 |
Zelí bílé hlávkové | 400 |
Smetana zakysaná 15% | 250 |
Energetická hodnota celkem: 4905 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 167,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 104,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 818 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.