Kategorie receptů
- Autor: koral
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky v oleji | 105 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Philadelphia | 90 |
Okurky sterilované průměr | 70 |
Cibule | 30 |
Tatarská omáčka light (Hellmann´s) | 70 |
Dochucovadla:
pepř,hořčice
Energetická hodnota celkem: 3470 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vejce uvařit na tvrdo, vše smíchat dohromady
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.