Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Antares11

Původní Sebekoučink

5 %
0 kg 3.7 kg

Již zhubnuto: 0.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3252
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Antares11

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Tak jsem taky začala s Jillian

04. 04. 2014

Na STOBu už jsem byla v roce 2011 kdy jsem úspěšně zdolala 7 kg :-) tudíž vím že když se chce tak to jde! Nicméně v té době jsem celkem aktivně dělala míčové sporty...pak přišlo zranění, nová práce a se sportem by šlus.

Před pár týdny jsem se zase znovu přihlásila. Asi kvůli tomu, že se tentokrát "novou práci" chystám znovu vyměnit a vypadá to že budu běhat celé léto někde po plážích a nejlépe v bikinách :-D. No tak neříkejte že to není motivace jako Brno! Nicméně ač Sebekoučink plus mínus dodržuju...bohužel mám stále hodně slabých dnů kdy v něčem ulítnu...se mi podařilo zhubnou asi tak 1,5 kg (za 6 týdnu)....místo plánovaných 4 kg :-(

Tak jsem přehodnotila myšlenky, že nespokojenost se svou vlastní postavou nepramení jen z nezdravé stravy ale také z nedostatku pohybu (překvapení že? :-)) Rozhodnutí zní...musíš začít makat!

Jak jsem tady prolézala různé blogy a narazila na vaší zázračnou Jillian. A hned druhý den jsem stáhla její Ripped in 30 a jedu ...teda teprve 2 týden...ale snažim se. Tak doufám že se postava vylepší i kdyby žádný kila dolu nešly. Měřím 179 cm a mám okolo 72-73 kg (ráda bych ale na začátku měla šestku to je jasný :-))) ale pokud to bude k něčemu vypadat tak ať tam je třeba ta 7.

Nicméně jsem se chtěla zeptat CO potom? CO byste doporučovaly po Ripped 30? (trvá 30 dní a brzy je hotovo). Potřebuju jet dál a nevim co by bylo nejvhodnější...nebo smysluplný.

A taky jak zapisujete Jil do Koučinku? A kde se dají nějaký její DVD stáhnout?

Já vím spoustu otázek ale vím že se nesmím zastavit :-)) Já se znám...nejhorší začátek už je překonaný takže jedem jedem jedem!
Díky!




Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 04. 2014 08:08
Ahoj, vitej mezi nas! Jsem na tom podobne jako ty, mam 181cm a ted vazim 70,8kg. Dokoncuju 30 Day Shred, pak chci najet na Ripped in 30. Potom pojedu ruzne kombinace cviceni s Jill, navrhla je jedna holcina, ktera ma tento blog: mojetelo.blogspot.cz
Tohle jsou ty jeji treninky:
http://mojetelo.blogspot.cz/2014/02/navod-jak-cvicit-s-jillian-michaels.html
http://mojetelo.blogspot.cz/2014/02/treninkovy-plan-s-jillian-michaels-2.html
http://mojetelo.blogspot.cz/2014/02/treninkovy-plan-s-jillian-michaels-3.html
Jinak progamy si stahuju pres ulozto, nebo je vyhledavam pres youtube. Zatim jsem si zadne DVD nekoupila...Drzim palce a dej vedet, jak te to bavi!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři