Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Anuszka

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 31
Celkem: 2023
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Anuszka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hi five se stropem a odvalení z paže bez pádu...něco, s čím se prostě musím chtě nechtě pochlubit

19. 04. 2013

Určitě už jsem psala, že v pole dancu ještě nevylezu ani do půlky tyče, že? No tak včera už jsem vylezla...až úplně nahoru a plácla jsem si se stropem. Já, která jsem vždycky měla strach z výšek, jsem se svépomocí vyšplhala do výšky 3,8 metrů nad zemí, nedostala závrať, zvládala mluvit s lektorkou (musela jsem jí oznámit, že tak vysoko jsem vživotě nebyla :-D ) a zase poklidně slézt. Euforie, naprosto úžasná. Já ten sport začínám milovat navzdory tomu, že mám zase úplně modré nohy a namožené ruce a jsem celá bílá od tekutého magnézka, které, jak jsem brzy zjistila, nejde umýt zase tak snadno. A dařilo se mi i ve zbytku dne, na salse jsem kupodivu pochytila nové kroky dříve než partner, nějak mi to do té hlavy mimořádně šlo (jindy se v tom plácáme oba a potřebujeme nejvíce pomoci lektorů). A dokonce jsem pak na latino párty, na které jsem hodlala přečkat do odjezdu vlaku, zvládla několik ukázkových odvalení z paže v sambě. Nikdy mi to nešlo, je to příšerně rychlé ba já jsem vždycky ztratila rovnováhu, ale včera ne. A víte, co za to může? No přece svaly :-) Pozoruju, že jsem celkově o dost zpevněnější a tak se v otčce udržím na nohou bez problémů a zvládnu jich i několik za sebou...juchuuu!!! Můžu to svý tancování posunout na vyšší level. A co víc, můj přítel/taneční partner zaznamenal, že mi to včera fakt šlo a rozhodl se taky začít cvičit, do čehož jsem se ho snažila dostrkat už delší dobu bezvýsledně. Zkrátka příklady táhnou. A taky jsem si na zumbě asi dost pcvičila dech a tak, protože jsem zvládla odtancovat celý jive bez toho, že bych chcípala a šidila to...pěkně, jak nás to taneční mistr kdysi na klubovém tréninku učil-na konci až na patu a vzadu jen těsně za nohu a taky prošlápnout až dolů. A já jsem co? Stíhala!!! :-D Nepadala, nevrávorala... Miluju svý tělo, jsem nadšená. A už bych teda konečně měla přestat opěvovat sama sebe. Jo a pro holky, co se mnou jdou příští týden do flexi challenge-sehnala jsem nám do party chlapa-pole dancera...ta bestie už umí provaz, rozštěp a placku, ale má prý problém se zády a takovéhle zaznamenání Před a Po by mu prý hodně pomohlo. Tak se těším na vaše fotky, ja ty své dodám někdy během týdne, pořídí mi je lektorka přímo na FLEXI lekci a prý mi z nich i udělá protekční kartičku,. takže juch!!! :-) J8 asi ve svých skoro 20 začínám milovat sport. Nikdy jsem nesportovala a teď bez toho nemůžu být :-)
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 04. 2013 15:07
ale i tak moc diky za tip:-)
22. 04. 2013 09:45
aha, to je škoda, já to mám do Brna taky daleko, ale Luděk naštěstí semtam jezdí dělat do Olomouse workshopy, tak proto o něm vím...nedávno proběhla jím pořádaná akce WestZoukTime, kde učili fakt ti nejlepší :-)
21. 04. 2013 21:18
ja jsem od Pardubic:-)
21. 04. 2013 21:08
určitě vyzkoušej, je neskutečně návykový-pokd jsi z Brna, nebo to tam máš blízko, pak doporučuju taneční školu Stolárna a Luďka Lužného-je to fajn chlapík
21. 04. 2013 20:43
Anuszka: to ja mam jak kdy, ale nekdy je taky chut vylozene na latinu:-) zouk jsem jeste netancovala...tak inspirace pro priste:-)
19. 04. 2013 19:50
zuzi: no tak doufám že se budeš jen a jen zlepšovat :-) já jsem teď opravdu skvěle namotivovaná, ani nevím kde s to všechno tak najednou bere, ale je to skvělý pocit
Ali: no já mám ráda hlavně tu latinu, protože je taková živočišnější a více s u ní vyblbnu, ale ne pohled je asi hezčí dobře odtančený standard, to uznávám...jinak já hlavně miluju chachu a jive,to jsou dva tance, které nám docela jdou a umíme do nich poměrně dost figur...například rumba a slowfox jsou absolutně nepřekonatelné problémy :-D místo rumby si radši zatančím zouk, le že bch ho zrovna uměla se taky říct nedá
a Gabče a Dáše moc děkuji za komentář, hrozně to potěší, že se mám s kým podělit a tak nějak nakopne abych příště šla zase :-)
19. 04. 2013 12:08
Gratuluji, je to hlavně tvoje zásluha a tak můžeš být na sebe pyšná :)
19. 04. 2013 11:38
To se to krásne cte, taková samá pozitiva. Más ten pohyb tak ráda, ze nakazís i druhé a to je moc dobre. Jak psala Libuska , tanci, tanci a rozjasni svet....
19. 04. 2013 11:20
Teda, takhle stravene dny nebo vecery jsou naprosto idealni. Spolecensky tanec je i ma vasen. Mame teda moc radi i standard, je technicky narocnejsi a tak je to troskuv etsi vyzva na techniku, treba takovy slowfox:-) Z latiny mam asi nejradsi rumbu a sambu a to prave proto, ze ty tance umim nejmin (hlavne sambu) a tak je to pro me porad vic lakave. Ale samozrejme salsa je taky super! Jsem zvedava, jestli take budu pocitovat zmeny spojene s posilovanim. Jinak jeste co se tyka vysek, na zakladce jsem vysplhala nejvic do pulky, pak jsem se hrozne bala, takze jsem za splh hezky dostala za 4, ale co se dalo delat..nemohla jsem se ani podivat dolu. ted uz by mi to urcite nevadilo. Uz jsem si na vysky zvykla:-)
19. 04. 2013 10:35
tak to gratuluji!!! úplně mě dostávají všechny aktivity co zvládáš. Třeba se taky jednou dostanu do fáze, kdy zvládnu víc jak jednu hodinu za den, protože momentálně hodina zumby nebo plavání mi stačí. Jinak to magnezko znám když jsem chodila na horolezeckou zeď tak mi hodně vadilo :) tak ať ti to nadšení dlouho vydrží!!!!
19. 04. 2013 10:14
Děkuji za hezký komentář. Já jsem z toho tak nadšená, že se mi dneska dokonce i dobře vstávalo a jsem taková pozitivně naladěná. Myslím, že když jsem spokojená sama já se sebou, bude se mnou spokojenější i mé okolí :-)
19. 04. 2013 09:54
Euforii ze šplhu na tyči jsem jako mladá dívka zažila, když jsem byla tělocvikářkou donucena vyšplhat na tyči nahoru. Gratuluji. Obdivuji i tvé taneční výkony . Tanči, tanči a dělej svět krásnější.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři