Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hlavně se nebrat moc vážně

07. 11. 2012

Mám ráda legraci, ráda se směju a jsem na vrcholu blaha, když se mi povede rozesmát ostatní. Mám zřejmě velmi specifický smysl pro humor. Po tátovi, máma to říkala :) Existuje jen omezený počet lidí, kteří jso schopní tento velice zvláštní typ humoru pochopit. Tak jsem se snad trochu přizpůsobila většině i když občas cítím, že moje poznámky nepadly na úrodnou půdu.
Ráda si dělám legraci i z vážných věcí a protože svoji obezitu beru jako hodně vážnou věc, můžu si ze sebe dělat hodně velkou srandu.
Dost se bojím toho, abych nezačala být ta hubnoucí nezábavná paní, která nepůjde s přáteli na pivo a nebo půjde a dá si neperlivou vodu. Ano, dávám si neperlivou vodu, ale vždycky jen k bílému vínu. Takže se snažím nevyhýbat akcím spojeným s jídlem nebo pitím alkoholu, jen se snažím to nepřehnat. A o co se hlavně snažím? Neotravovat své nehubnoucí přátele svým hubnutím. Nevyhýbám se komplimentům, naopak, ale nemluvím na každém kroku o tom, co ještě můžu sníst a co si rozhodně nedám, protože to už je moc.
Na pokec o hubnutí mám naštěstí vás!

Dnes mi volal náš rodinný kamarád a společně jsme zorganizovali akci, na kterou se chystáme už delší dobu. Budeme v sobotu péct vepřová kolena, on má bezva recept a všem nám chutná. Těším se na to, dáme si pivo a budem se bavit. Nechci být za suchara, který by řekl, ne, díky, já se snažím zhubnout. Není to každý den a já se na to můžu připravit. Sním toho o poznání méně než minule, ale budu stejně zábavná :)

A v neděli máme rodinnou oslavu, půjdu tam, dám si babiččin oběd, dortík a budu čekat, kdo si jako první všimne nějaké změny.

V průběhu hubnutí si musíme občas udělat  nějaký náročnější den, aby naše těla nezlenivěla a hlavně si to pak nesmíme vyčítat. Vždyť to není každý den.
Já budu mít druhý oslavovací den za celý měsíc, co jsem tu a už se na něj moc těším, je to vlastně výzva, sníst něco navíc, nepodlehnout tomu a pokračovat dál v režimu.

Nic se nesmí brát moc vážně a když už něco opravdu vážné je, musíme si najít způsob, jak to zlehčit, třeba i vepřovým kolenem na pivu :)
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 11. 2012 09:51
Souhlasím s tebou -ne, člověk by tím opravdu neměl otravovat své okolí...a co bychom z toho života měli, kdybychom se pořád jen hlídali a nemohli bychom si dát nic navíc? Vždyť to by byla nuda - a z nás by se stávali suchaři :D takže, jen si to hezky užij :) a vepřovému kolenu na pivu zdar! :D
08. 11. 2012 09:31
Sranda musí být... a u kolena a piva?... páni..taky bych sid dala :-)
08. 11. 2012 09:23
Moc hezky si to napsala...musí s tebou být sranda, kouká ti to z vočí a i z písmen :-D
08. 11. 2012 09:22
Souhlasím s tebou. Hubnutí by se nemělo stát tím nejdůležitějším v životě. Hezky jsi to napsala. .
08. 11. 2012 09:21
Jasně, pořádně prožeň bazální metabolismus:-)) A v pondělí si tady pak můžeme říct, kdo topřehnal víc:-)))
08. 11. 2012 08:53
Přesně, jsi v tomhle moje krevní skupina :o))
08. 11. 2012 08:42
Jsi můj člověk:-)) Opravdu to hubnutí nesmíme brát tak smrtelně vážně a nedovolit si žádný hřích, o tom život není. Držím palce, ať to udržíš v rozumných mezích a po oslavách šup do stobáckých kolejí:-)))
08. 11. 2012 08:34
Zlatá slova. Taky mi přijde zybtečné řešit, že jdu s kámoškou na víno, ale kouč mi dovolil jen jednu sklenku za to, že nebudu mít k obědu přílohu... člověk si musí umět užítvat. ;-)
08. 11. 2012 08:19
Moc hezky jsi to napsala, občasné hřešení nevede k obezitě, to by byli obézní všichni! A nemůžeme bejt do konce života asketové, to prostě nejde. Nehledě na to, že s asketama není opravdu žádná sranda, pár jich znám :D
08. 11. 2012 08:09
kikushka: jsem v půlce, ale většinu z toho jsem stihla první týden, přechod z prasečin ke zdravému stylu byl šok a tělo reagovalo rychleji
holky někdy si prostě toho dorta dát musíme, i v kouči se píše u červených potravin, že je zařazujeme výjimečně tzn. zakázané nejsou :)
08. 11. 2012 07:56
jo kolínko,to já taky můžu......:-)
08. 11. 2012 07:47
moc hezky si to napsala, také se tím řídím. V pátek mě také čeká akcička a už se docela těším. Sice nevím co tam budou mít dobrého k jídlu, ale určitě něco ochutnám a vypiji na oslavencovo na zdraví pár sklenek vína :-)))
08. 11. 2012 07:28
jj, a proto já ty víkendy vůbec nezapisuju, protože se pravidelně něco děje a já nejsem žádnej asketa, ale gurmán. Leze to dolů sice pomaleji, než by lezlo, kdybych měla víkendy zelený, stejně jako zbytek týdne, ale tak víš jak......
07. 11. 2012 22:56
Tak tohle je příklad krásného optimistického blogu, něco podobného bych si měla vylepit na lednici a prečíst až zas budu mít výčitky svědomí! Ono si člověk až pozdě uvědomí, že smysl života nelze hledat ve shozených kg a hlídání stravy. Tobě přeju, ať si oslavu užiješ se vším co k tomu patří, dyť se po víkendu zpátky vrátíš a budeš sekat latinu :) Taky bych se chtěla jednou dopracovat k tomu, že nebudu mít po dortu výčitky svědomí a nebudu si to vynahrazovat zuřivým cvičením Jill atp. Máš to hezky srovnané, takže nepochybuji o tom, že se ti tady bude hubnout v pohodě, koukám že jseš na půlcestě a to jseš tady chvíli. Hodně zdaru přeji

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři