Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Bazénové úspěchy

21. 11. 2012

Musím vám to vyklopit honem za tepla.
Byla jsem si zaplavat v městském bazénu. Vzala jsem si plavky s vyšším pasem, které jsem si pořídila v pokročilém stádiu těhotenství a na letošní dovolené jsem v nich vypadalo jako plejtvák obrovský. Prošla jsem v nich kolem velkého vyleštěného zrcadla a - to bych nebyla já, kdybych se nepodívala, jak jsem krásná - vypadala jsem mnohem líp, než v minulé sezóně.
V bazénu jsem si pak ze zvyku rovnala lem, protože se mi vždycky shrnoval pod tíhou mého břišního laloku. Nebylo to potřeba, plavky seděly perfektně tam, kde měly a já jsem si připadala  jako královna bazénu.
Moc jsem tomu nedala, ale 20 minut pro začátek stačí, jsem krásně protažená a příjemně unavená.

A co vy?
Plavete, neplavete, stydíte se v plavkách?
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 11. 2012 08:17
Plavani je u me sport cislo jedna. Behem tehotenstvi jsem se snazila chodit pravidelne do mistniho bazenu, bohuzel nas bazen ma 25m a oteviracky pro verejnost kazdy den jen po dobu 2-3hod. navecer, takze tam chodi cela ves :-/ Kdyz uz jsem mela velky bricho, tak jsem se bala, aby mi do nej nejaky vasnivy plavec nekopl. Co se narodila mala (cerven t.r.), tak jsem se do bazenu nedostala. A mrzi me to, potrebovala bych to jako sul! Jo a postavu v plavkach tady neresim, resim ji jen v miste meho bydliste z mladi, kde me vsichni znaji a zmenena postava by nezustala bez poznamek na FB, Twitteru a jinych social. sitich :-)
22. 11. 2012 22:18
Super! :) četla jsem tvůj komentář pod blogem - a já jsem v tomhle úúúplně stejná! Jakmile pod sebe nevidím, hrůůza :D a představa, že by se mi kolem nohy propletla ryba - aáááá :D
22. 11. 2012 08:57
Schodou okolností jsem byla plavat včera s dcerou a její kamarádkou. Holky se vyblbly a já si pěkně zaplavala, bylo to fajn. Nejsem žádný přeborník za tu hodinu jsem uplavala 1km(vždy 5x tam a zpátky a pak přestávka a trochu toho protažení s vodním odporem, takže vlastně i zaposilování). Vím, že to není žádný super výsledek, ale já jsem se sebou spokojená. Jinak do bazénu moc často nejezdím (mejbližší mám 20km), ale přemýšlým, že zapojím děti a budeme 1x týdne chodit. V plavkách jsem se vždycky styděla, ale včera mi to kupodivu nevadilo, ale taky plavu raděj venku.
22. 11. 2012 08:43
Chodím už asi rok pravidelně plavat na kurz "sportovního plavání" a je to naprosto super. Ještě se musím naučit kraula a konečně otočku pod vodou :o)
V plavkách se už nestydím :o) Jsem sice ještě dost silná, ale tak nějak jsou mi už lidi někde u p.... :o)
22. 11. 2012 07:49
Plavání můžu - ba občas musím. Dcera chodila do plavacího kroužku (než zavřeli jejich bazén, bohužel asi navždy) a mívá chuť závodit. Už na ni nemám, tak to musím občas aspoň vyzkoušet, abych se u kraulu neutopila..... Minule mě porazila i ve znaku a to si myslím, že ten mi jde nejlíp....

V plavkách se nestydím.
21. 11. 2012 21:43
V práci celý den stojím na nohou a poslední 2 měsíce jedeme 10 hod denně, takže nějaká další fyzická aktivita nepřichází v úvahu. Nicméně jedině plavaní mi pomáhá protáhnout rozbolavělé tělo bez velké námahy. Chodím jednou týdně - 40 min. lehce prsa a pak masáže v tryskách. Momentálně neznám lepší slast ;-D
21. 11. 2012 21:36
Já mám neskutečnou hrůzu z hloubky, a když do ní nevidím, tak si ji představuju. Nesnáším bahno a bojím se došlápnout na dno, když nevím, co tam je. A nakonec se děsím toho, že se o mě někde otře ryba. Přesto mám taky ráda přírodní koupaliště, ale párkrát jsem si z nich přinesla i ekzém nebo infekci a nic pěkného a čistého v okolí nemáme. Takže hurá za bazén, chlor a ty lidi.
21. 11. 2012 21:25
plavání miluju, ale bazény nesnáším...vadí mi ta chlorovaná voda, vadí mi ty lidi tam...celý život plavu ráda v rybníku. Přírodní voda, sem tam nějaký ten kapr, který se mi votře o nohu, ale hlavně...rychle proplavu kolem brouzdajících se děti u břřehu a pak plavu a plavu a nikdo mi tam nepřekáží...V zimě je to tedy blbý no...takže čekám na léto :-)
21. 11. 2012 21:21
Páráda, pro začátek šikulka, Já plavu min. 2x týdně povinně tak 1,5-2,5km, A v plavkách se nestydím
21. 11. 2012 21:19
Parádní!! Příště dáš určo 30 minut. Já se v plavkách (už) nestydím, ale neplavu. I když, Podolí mám 5 minut od baráku, tož bych se mohla "osmělit"... :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři