Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Za zrušení víkendů!

26. 11. 2012

Pracující mě budou proklínat a já je budu úplně chápat :)

Už to bude 7 týdnů, co jsem tady. A taky 7 víkendů. Ze začátku to bylo fajn, všechno šlo tak, jak mělo, semaforky ze zelenaly a želva pádila.
Pak přišel listopad, měsíc hříchu. Nejdřív oslava babiččina svátku, pak pečení kolen s přáteli, moje narozeniny a příští víkend mě čeká oslava dědovy osmdesátky a třídní sraz kde jinde, než v restauraci.

Nejdřív jsem si říkala, že se nic neděje a že mám nárok občas o víkendu na jeden dva zákusky na oslavě. První dva víkendy mi to nedělalo problémy, celý den jsem přizpsobila a semaforky si toho skoro ani nevšimly, snažila jsem se dodržet bílkoviny a z ojedinělého přestřelení cukrů a tuků jsem si nic moc nedělala. Tyhle ojedinělé záležitosti mi pomáhaly neustrnout a startovaly můj metabolismus do dalšího týdne.
Tedy jen do té doby...
Morálka mých víkendů se značně uvolnila, nějak jsem spadla do stereotypu a z ojedinělého mlsání jsem si rozhodila režim na celý den. Měla jsem hlad a chuť na sladké.
Nejhorší byl uplynulý víkend, kdy jsem hřešila oba dva dny a tentokrát už z toho mám vážně špatný pocit.

Takže říkám STOP!!!

Stop nekontrolovaným víkendům a zpátky do režimu. Budu se zase víc hlídat, aby se mi jednou oslavou nerozjel plán celého víkendu, povolím si jedno uvolněné odpoledne týdně a možná jeden večer u vína, když mě kluci přemluví.

Nechci jít po cestě zpátky, mám svůj cíl!


A na jaký problém jste narazili vy?
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 11. 2012 19:47
Víkendy jsou opravdu složité, už jen proto, že vařím rodině, často různá jídla pro děti a pro nás, a nakonec ochutnám od všeho. vím, že bych neměla, ale zas si říkám, jak mám uvařit, pokud neochutnám? A oslavy v rodině, to je věc sama pro sebe.
26. 11. 2012 16:15
sorry - ne udržela, ale zhubla...
26. 11. 2012 16:14
Já bych v tomhle směru víkendy taky zrušila, pondelí až pátek jsem v pohodě a o víkendu naprostá katastrofa a mám fakt co dělat, abych to co jsem za těch 5 pracovních dní udržela o víkendu zase nenabrala.
26. 11. 2012 14:11
Já jsem na tom stejně :-( od pondělka do pátku pohoda a čisté svědomí, ale běda, jak přijde sobota s nedělí... to se trochu rozšoupnu. Je to zvláštní, ale váha zatím stále klesá. Sice jen tak o 30-40 dkg za týden, ale jde dolů a to je hlavní !
26. 11. 2012 13:13
Tak to já jsem odborník v užívání si víkendů..přes týden se jakžakž držím, vážím, zapisuji a cca se hlídám (tím neříkám že bych za celých 5 dnů neměla nic sladkého v puse, to období už mám za sebou), ale o víkendech jsem u přítele, a to se vaří, občas zajde do restaurace, padne nějaké to pivko, vínečko...a nemám nervy na to, abyc se na ty různě barevné semaforky dívala, proto pro jistotu nic nezapisuji a mám alespoň trochu klid :D neříkám, že bych o víkendu žila na čipsech a kole, ale třeba v sobotu ráno místo tvarohu snídám krupicovou kaši/pudink, v nedeli domácí jablečný koláč s kávou, nevečeřím jen zeleninu a bílkoviny ale dám si třeba k telce i pivo nebo pár lupínků-prostě jsem si to vyhradila jen na víkendy, když jsem sama přes týden na koleji, tak by mne ani nenapadlo si jít koupit čipsy...tímhle systémem sice nehubnu ale +/- udržuji, ale neícím se pak životem bitá :D
26. 11. 2012 13:06
Víkend jsou u mě většinou propadák. Teď jsem si před víkendem libovala, jak jsem to posledních 14 dní zvládla a ..... Mám kilo hore .... Jsem hvězda :D
26. 11. 2012 12:49
U mě jspu víkendy taky těžký... Hold ten režim je volnější a a to všem.. Nejhorší jsou asi různé oslavy a společenské akce.. :D
26. 11. 2012 12:28
Víkendy jsou celkově těžké...já je člověk ve škole, v práci..má nějaký svůj zaběhnutý režim...ale pak přijde víkend a je to v tahu...stačí si trošku pospat a už je všechno jinak :) pak přijde občas nějaká oslava, lenošení, vínko nebo také zase naopak málo jídla ...a hned se želva vzteká :D
26. 11. 2012 11:45
Dobry...:-) Budu na to myslet, kdyby mne o vikendu napadlo dat si dortik...diky pro mne cenna informace:-)
26. 11. 2012 11:38
Jako kvůli jídlu bych je taky zrušila! Jinak ne :-)
Celý týden dodržuju, víkendy jsou tragédie, takže je radši nezapisuju. Znáte to, co oči nevidí, srdce nebolí :-) Hřešit se musí, ale já už si taky přijdu jak při obžerstvu, včera slavila tchýně narozeniny, bylo to všechno tak dobré :-) Ještě že nezapisuju ...
26. 11. 2012 11:19
Jsem pro :-). Na druhou stranu by to spíš chtělo posílit mou vlastní vůli, neboť to, co jsem spolusedícím a hlavně sobě předvedla teď o posledním víkendu, to je na....No ale odolejte dobré pravidelné hotelové krmi, kterou nemusíte sami vařit.
26. 11. 2012 10:34
víkendy jak víkendy... já bych zrušila naší babi kuchyň .. :-) včera byla u nás pouť, tak to jste měly vidět ty vařící a pečící manévry.....
26. 11. 2012 10:13
Já se snažím držet i o víkendu. Každý druhý jsem celý v práci a tak sním jen to co si vezmu sebou :-))) To je v pohodě. Když jsem doma tak si dám kousek placky ke kávě a nacpu to do semaforku. Snažím se je mít stále zelené. Mám nastavený udržovák a tak my to přidalo 1000kJ - tak to jde. :-))))
26. 11. 2012 10:09
Já jsem na tom podobně jako ty. V týdnu jsem doma s dětmi, takže jim vařím více méně to samé co sobě, takže jde všechno v pohodě. Víkendy jsou mor (jenom tedy, co se jídla týče, jinak je mám strašně ráda). Protože se přes týden moc s manželem neužijeme, tak víkendy si snažíme užít. Jezdíme hodně s klukama na výlety, občas návštěvy babiček... No, a moje jídelní morálka hodně trpí :-(. Ani ne tak moc, že bych se nějak přejídala sladkostí a tak, ale spíš si tam vždycky nechávám rezervu na nějaké to latté atd. a pak mám všechno tak nějak rozhozené. Dodržím třeba kJ, ale už mi vůbec nesedí složení. A co hlavně - vůbec o víkendu nejím pravidelně. No, už jsem si taky říkala, že na sebe zase budu muset být přísnější, abych si to vždycky tím víendem cele nezkazila. Taže se přidávám k tobě - zpátky do režimu :-)
26. 11. 2012 09:56
Naštěstí jsem se zapisováním sekla. Tento víkend by se semaforům nelíbil. Zumba víkend - jen polopenze, nabitý program - na oběd nebyl čas, večer víno. Jenom toho cvičení bylo dost :-)
26. 11. 2012 09:55
Můj problém je podobný jako ten tvůj. Tento víkend jsme slavili babiččiny narozeniny (70.) a ona nakoupila spoustu zákusků a rolád a dort a museli si dát všichni. Ale opravdu VŠICHNI a jeden nestačil... Takže dnes nejspíš budu zase zpátky na své výchozí váze... Zvážím se asi až zítra :-D
26. 11. 2012 09:40
Ja mam dojem, ze i nasi predkove si v nedeli dopravali. Byl to den odpocinku a masa k obedu. Jinak ja pracuji i o vikendech, takze bych je klidne zrusila...:-)
26. 11. 2012 09:37
Ano přesně tak, hřešit se občas musí a já si to klidně dovolím, ale čeho je moc, toho je příliš a to už není občasné hřešení, ale normální obžerství :)
26. 11. 2012 09:34
:-) jo, víkendy jsou těžké, nejen u tebe. :-) U mě to nejsou až tak oslavy, jako spíš domácí strava - mamka je holt z těch lidí, kteří víkendové jídlo považují za "grunt", čili musí být výživné.. No a pak se smaží řízky, vaří omáčky a guláše.. A kdo by si nedal, že? Já tedy rozhodně nejsem z těch, co by odolaly.
Tobě držím palce ať se Ti plán povede, ale nezapomeň - hřešit člověk občas musí. ;-)
26. 11. 2012 09:32
i pro mě jsou víkendy peklo... říkám si jak jsem ukázněná v týdnu, tak si o víkendu trochu popustím uzdu, což zrovna pozoruji (zapisuji si so a ne do semaforků) nebyl moc dobrý nápad... :(

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři