Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 10. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Daranea

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5361
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Daranea

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

I am sexy and I know it!!!

27. 11. 2012

Ano, jsem prostě krásná a sexy, proč se za to stydět?

Poslední dobou se mi to stává čím dál tím častěji, potkávám své známé a ti mi říkají: Tobě to sluší, vypadáš dobře, to je moc hezký svtřík a jak ti pěkně sedne...
Ano, i oni si všimli, že jsem prostě krásná. Oni samozřejmě taky vypadají dobře, ale oni tak vypadali i při našem posledním setkání (před měsícem, půl rokem, loni...) takže nic nového pod sluncem.

Ale proč o tom píšu až dneska. Stalo se totiž něco, co jsem vážně nečekala.

Možná si vzpomínáte na minulý týden, kdy jsem se dostala na hranici 102kg, pro mě zlomový přechod z obezity k nadváze. Při vážení mi váha ukazovala 102 a nějaký nicotný kousíček.
Včera jsem volala po zrušení víkendů, protože vždycky nehorázně hřeším, ale dneska se stalo něco, co dokazuje, že víkend si můžu v klidu užít.

Váha mi ukázala 101 mínus malý zanedbatelný kousek, takže o více než kilo méně. (to je ale slovní hříčka).

Co vám budu povídat, mám prostě radost a začínám podezírat svoje žravé víkendy, že k tomu výraznou měrou přispívají.
Takže žádné striktní dodržování i o víkendu. Musím, prostě musím si naplánovat jeden den, kdy si dám něco navíc, nejlépe kus dortíku i když nebude v dohlednu žádná oslava. Docela se na to těším :)

Taky jsem se přiblížila svému cíli, už mi chybí jenom kilo a tak přemýšlím, jestli nemám cyklus ukončit dřív. Ale asi ne, 1.1. je kouzelné datum a když překročím cíl v tomhle cyklu, tak budu mít do dalších dvou (protože to je počet cyklů, které jsou ještě přede mnou) méně práce.

Takže závěrem radost radost radost!!!

A těším se na vaše názory, zážitky, cíle a proměny.
Vždycky mě baví pročítat komentáře, tak se toho nebojte!
Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 11. 2012 19:27
hradcacka určitě by mi nikdo nevěřil, že jsem trpěla na podzimní deprese, dokonce jsem se jednu dobu léčila s depresí na psychiatrii, a možná by ani nikdo nepoznal, že právě prožívám PMS a to je období, kdy občas lezu na nervy i sama sobě
Optimismus je těžká dřina!
27. 11. 2012 18:55
Nejen ta tvoje holčička, ale i ty jsi tady takové naše sluníčko, navíc jsi sexy :-) Tvoje blogy mě nabíjejí energií a že jí teď potřebuju dost, mám furt nějaký depky :-((
27. 11. 2012 18:05
Ty jsi tak optimistická a září z tebe tolik pozitivní energie, že je to až nakažlivé a hned mám taky lepší náladu a díky tobě si znova uvědomuju, že je z čeho se radovat a že je potřeba se radovat . Moc ti fandím
27. 11. 2012 14:52
Danca samozřejmě, my krásní lidé přeci zvládáme všechno :)
27. 11. 2012 14:46
Máš krásný blog s krásným přístupem :)) To jde hned hubnutí s radosti dolů co?
27. 11. 2012 12:30
Jsi opravdu krásná ženská a klidně si to opakuj i 5x denně! Gratuluji k dalšímu kilču dole a rozhodně neukončuj dřív, cyklus dojeď do konce, pak budeš mít větší radost...
27. 11. 2012 11:37
jj hubnout ano - ale s plným bříškem :-)))
27. 11. 2012 11:30
Jo jo, moje ségra byla taky protivná a říkala, tohle já jíst nebudu a tohle bych neměla a největší hysterie ji zachvátila, když jsme byli na Slovensku u příbuzných a nemohli jsme tam sehnat celozrnné pečivo a neperlivou vodu :)
Nechci být svému okolí protivná a navíc jsem k narozkám dostala Toffife, tak si ho musím taky někdy sníst.
27. 11. 2012 11:30
Tak přesně tuhle větičku mám napsanou doma na své motivační nástěnce! :) a připomínám si jí každý den! :) Tobě mooc gratuluji! :) jde ti to moc dobře! A souhlasím s nějakou občasnou mňamkou, bez toho by to bylo smutný, ne? :)
27. 11. 2012 11:24
Ano, presne tak ! Uz J. Grossman rikal, ze telo, ktere ma hubnout, potrebuje k hubnuti silu. Urcite je lepsi si obcas vychutnat zakazane ovoce, nez kyselit a koukat do ust ostatnim, jako to delala moje sestra, kdyz drzela hladovky (bezuspesne a jednu za druhou).
Drzim palce!
27. 11. 2012 10:43
Naprosto souhlasím s tím, co tady píšeš a vím, že přijde doba, kdy to nepůjde tak rychle. bude mi to ale jedno, než ta doba přijde, budu totiž táááák krásná, že mě nějaké kilo, co nejde dolů, rozhodně nerozhází :)
27. 11. 2012 10:21
Jee to je krásný pozitivní blog, takových prosím více! To že jseš krásná a sexy si opaku každý den, protože je to to nejlepší, co můžeš pro své sebevědomí a spokojenost udělat, věř mi, že s takovou mantrou se hubne lépe než s přípstupem "jsem tlustá, nikdo mně nemá rád a stejně se mi ty kila vrátí". Co se týče plánovaného vybočení z jídelníčku, taky jsem si všimla, že pro pokoj mé duše a rodiny je lepší, když se držím přes týden, kdy je jaký-taký řád, a o víkendu si pak dopřeju s ostatními členy bez výčitek, a holt nezapisuji. Tělo dostane sacharidovou facku a možná pustí o chlup více, než kdyby ses hlídala, ale zas je to individuální, a taky to netrvá věčně, přijde doba, kdy tělo nepustí nic ať se budeš hlídat nebo ne...ale nebudu tě strašit...Želvička poslušně cupitá a už je téměř v cíli, takže nezbývá nic jiného než poblahopřát a držet pěsti to dalších cyklů...jsem přesvědčená, že to zvládneš, kor když máš takovou radost ze života :)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři