Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

DrAlice81

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 12. 5. 2018. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4254
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

DrAlice81

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

2.cyklus - vážení 5.týden - velké zklamání

10. 04. 2015

Ahoj všem,

tak si jdu nevím asi postěžovat a nebo pro radu.

Dneska jsem se vážila - jedu druhý cyklus, první mi nešel úplně dobře, měla jsem špatně (málo) nastavenou pohybovou aktivitu a malý příjem a zhubla jsem 4 kg

další cyklus jsem už byla chytřejší a lépe a více tady četla.. a zadala si správně vstupní hodnoty, navýšila příjem... za první tři týdny jsem shodila 2,5 kg - (na celý cyklus jsem si nastavila jen 3,8 kg), tak jsem byla více než spokojená, ze zvýšeného příjmu jsem měla obavy..

no ale teď dva týdny se nějak nedaří, příjem držím správný, cvičím - výdej mezi 9-10.000 Kj týdně - asi to ale je víc, některé věci prostě zapsat nejdou - jako třeba vaření... lítání kolem dětí..

poctivě cvičím - 2x týdně 75 minut jóga, 1x týdně 2h procházka svižným tempem, denně minimálně 20 minutová procházka svižným tempem + jedna venčící se psem 15-60 minut, podle počasí... doma potom týdně velký úklid... a tři malé děti..

a tak jsem 4 týden přibrala 0,5 kg - říkala jsem si, že jste tu psaly, že to bývá když se příjem navýší, než si tělo zvykne - aktuálně jedu na 7600 Kj a měla jsem navíc před MS.. no a teď další týden, mám nahoře 1 kg...MS tedy ještě dobíhá, cítím nafouklé břicho (to těch necelých 7 kg toudle rychlostí budu mít rychle nazpátek) :(

tak jsem z toho smutná.. když koukám na týdenní přehled.. tak to mám pořád stejné.. poctivě vážím

tak nevím, jestli mi z jógy více rostou svaly.. nebo to je jen tou MS (četla jsem, že hmotnost může jít až o 2kg nahoru)

tak asi potřebuju jen trochu povzbudit, že musím vydržet.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 04. 2015 19:35
Vydržať, vydržať! Když už žádná čísla nepřinášejí uspokojení, tak pocit je nejdůležitější!
10. 04. 2015 11:05
holky díky, mě vážení každý den hrozně stresuje, párkrát jsem se zvážila u prostřed týdne a zjistila, že váha šla dost dolů a pak jsem při pátku byla zklamaná.. že to není tolik, kolik jsem myslela, tak už fakt jedu jen jedno vážení v pátek ráno ve spodním prádle.. velká moc nejsem mám 167 a konečně jsem se dostala pod magickou hranici 66 kg.. což ale teď je fuč.. no .. nebudu klesat na mysli, dneska dvoujhodinová procházka s pejsky to jistí.. kolegyně mě hodně chválila.. a změny si všimla i dětská lékařka.. povídala, že vypadám, jak kdybych shodila 10 kg.. jóga se podepisuje hlavně na břiše a bocích.. asi musím nechat udělat fotku, abych si to porovnala a neupínat se tolik na váhu. Je to ale demotivujcí, že se člověk snaží furt stejně.. a hromony si dělají co chtějí..
10. 04. 2015 10:44
Drž se a váha se určitě pohne. Já mám vzhledem k vysoké výšce a váze pohyblivá až 2 kila - a když se strefím zrovna na vážící den, tak jsem na mrtvici. Vážím se proto i přes doporučení každý den - abych viděla, kam váha směřuje.
10. 04. 2015 09:27
Já to mám při MS stejně - pár dní před váha stoupne i o dvě kila, ale po ní zmizí většinou jen jedno kilo - prostě každý měsíc po ms udělám o krok zpět - o to víc se musím snažit ty ostatní týdny, aby se vše nevyrušilo ...nemáme to jednoduché..

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři