Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

GabrielaC

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: -0.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 4
Celkem: 4469
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

GabrielaC

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Výzva 52

15. 12. 2018

Nová výzva 52 je pro mě více než aktuální. V otevřeném diáři nemám jediný týden bez nějaké vánoční akce nebo večírku. Posezení s kamarádkami kdy si předáváme dárky, taneční večírek, firemní večírek, posezení s docela široce rozvětvěnou rodinou... :-)  Největší starost mi dělají nápoje. Sedět několik hodin u jemně perlivé vody je fakt k naštvání. Všichni na mě koukají, jako bych chtěla snahu o veselí bojkotovat. Ti, kteří by už také potřebovali shodit nějaké to kilčo (já jim do svědomí sahat nebudu) jsou v tomhle ohledu více nepřátelští než jiní. Jako bych si dovolila připomínat jim jejich vlastní prohřešky.

Zatím si zkouším do sebekoučinku takový večer zapsat už dopředu s nějakým plánem. Dnes jsem si poznačila na večer nealkoholické pivo a s jeho kaloriemi holt musím počítat. Jinak to asi nepůjde.

V neděli mám první vážení po týdnu a tak nechci být hned zklamaná. Ano, uznávám že začít cyklus 14 dní před vánoci není nejlepší doba, ale nechci čekat na 1. leden :-D

Držte se!

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 12. 2018 09:14
dvě deci suchého bílého se vejde do semaforků s přehledem :-))
17. 12. 2018 02:08
To ti držím palce a přeju hodně výdrže. Já se také bez alkoholu dokážu obejít, i když pivo nebo víno si sem tam dám ráda. A na Silvestra se u nás schází parta, kde půlka lidí si sotva dá symbolický půlnoční přípitek a někteří z toho dokoce i při něm má ve sklenici čaj, džus nebo něco podobně "alkoholického".
15. 12. 2018 17:14
Tak ať se vede podle představ. Taky se nám kumulují mnohá setkání a večírky. Já za sebe jdu do kompromisu. Snažím se to nepřehánět, ale taky si striktně neodříkám. Snažím se celý rok a za výhru na konci roku budu považovat i to, že nepřiberu :-).Budu mít dva týdny volno, těším se, že to bude šance pro více pohybu :-).
15. 12. 2018 15:02
Pěkná úvaha.Já osobně moc nevečírkuju, i když semtam se něco najde.Jsem milovnicí míchaných drinků, takže zcela chápu, a souhlasím s tvrzením, že sedět na mejdanech u perlivé vody, pokud člověk není bytostně přesvědčen o správnosti tohoto rozhodnutí -to je masochismus.Jestli tedy můžu přiložit svůj názor-mi je nejbližší hláška"je důležitější co člověk sní mezi Silvestrem a Mikulášem, než co sní mezi Mikulášem a Silvestrem.....U mně je období trošku delší, trvá od Mikuláše do mých narozenin......pro zvědavce-jsem Kozoroh "na 1/2 žerdi".
Jo a jinak máš pravdu, že nejvíce se zlobí ti, kteří by to nejvíce potřebovali-odráží se v tobě jejich slabá vůle a to určitě nepotěší.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři