Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaatcha

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 181
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Kaatcha

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Tak a zase od začátku... a překážky děste se!

01. 03. 2013

Asi to zná spousta z vás. Přijde předsevzetí, s ohromnou vervou se vrháme na nějakou bláznivou dietu a cvičíme, až se z nás kouří. Jenže do měsíce přijde hlad a únava, tělo nezvyklé na takový záhul se vzdává a dojde k nějakému úrazu nebo jen hloupé viroze. Vždycky se něco "namane" a se snažením je amen. Nastupují deprese, jejich zajídání, výčitky svědomí a - pro změnu - jejich zajídání.

Tentokrát jsem si řekla dost. Přizvala jsem si na pomoc DVD 30 Days Shred a pustila se do toho. Dietu neřeším - měním životní styl. Ale to není takový problém, jím relativně zdravě už dlouhou dobu, jen si musím odpustit to zatracené zajídaní stresu z práce.

Co se ale nevyhnutelně dostavilo, je nějaké to zranění. Tentokrát to byl dost nepříjemný pád na lyžích, který skončil naraženým kolenem (naštěstí jen tím) s pořádným otokem. Takže co teď. Nehodlám se zase vzdát, sotva jsem začala a začínají se objevovat výsledky. V posteli s obkladem na noze si tedy hraji s jednoručními činkami, zkouším zkracovačky, jestli v koleni nebude moc škubat a zezačátku to sice nejde, ale po týdnu už to dám. Skoro neuvěřitelně se mi podařilo dodoržovat jídelníček a ačkoli jsem se dva týdny hýbala jen velmi omezeně, je mi odměnou to, že váha se zastavila na čísle o 2,5 kg nižším, než před úrazem.

Takže jsem nadšená, pyšná a spokojená a plná energie začínám pozvolna přidávat rotoped, chůzi a nějaké ty kliky apod. Na Jillian si zatím netroufám, ta těm kolenům přeci jen docela zatápí, ale svojí tradiční stopku jsem překonala a nemůžu se dočkat, jak bude moje, tentokrát snad už poslední cesta za snížením biologického věku probíhat :-)

Hodně zdaru a odhodlání přeji i vám ostatním.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 03. 2013 11:21
To 1a234: přes bolest necvičím, rozjezd byl hodně pozvolný, dneska poprvé se trošku "odvážu", Jillian už je v mechanice, jen pustit play. Ale chtěla jsem se ještě změřit, po cvičení by ty údaje asi nebyly úplně "akurátní" :-)
Jinak není bolest jako bolest. Při nemoci máte pravdu. Pokud je to ale bolest svalů ze cvičení, pak platí pravý opak. Kyselinu mléčnou je potřeba vyhnat cvičením :-)
01. 03. 2013 22:14
Gratuluji k úbytku na váze :-))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři