Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Trošku o modě a létě a mých mindrácích ( och jeje)

18. 07. 2013

Nějak tak se mi zdá,že jsem nejtlustší na světě.
I když vidím 150 kilovou ženskou jak se šine v kraťasích zarytých mezi stehny,přijde mi,že jí to sedí a já vypadám blbě ve všem.Kabinky mi to vždycky řeknou,však to téme zrcadla znáte x)
Tak jsem se chtěla zeptat-co nosíte v tom hnusným létě vy? Vzhledem k mým probl.partiím je vyloučeno,abych měla kraťasy nebo nedej bože,hehe,jak se někdy taky vidí,sukni.
Nechci být nějakej puritán a fňukat tu nad tím,co jsem si vyžrala sama,ale ani nechci rozšiřovat řady nevkusných a pytlovitých občanů téhle čím dál víc vytlusťošené země.
Znáte nějaký místa na Moravě,kde by se dala sehnat moda i pro někoho jinýho,než dvacetikilový děti s obvodem boků 20 cm? Nejhorší je sehnat kalhoty.Právě ty 20ti centimtrové jsem našla na tržnici za 550-700,bundy a kabelky taky.Nechci proto vidět,kolik by na mě stály značkové rifle ve velikosti 40-44 ( nikdy jsem v normální velikosti nenakupovala,nevím tedy do jaké kategorie má mega stehna zapadají..)
A pak boty.Bojím se koupit si dnes modní platformy,protože se v nich bojím chodit,vyjít ven ( jak bych v nich jenom vypadala?!?! ještě si budou říkat-je tak tlustá,že to ani boty nezachrání...)a vůbec se v nich já sama nedokážu představit. Baleríny nechci, ty vypadají otřesně i na mladých a navíc jsou škodlivé.
Halenky?Buď přiblbliny s rukávy ven (na tlustém jsou ruce venku skutečně nevkusné,vím,proto nekupuji) ,nebo rovné opět pytloviny.Prostě nemám už x let co na sebe!!!
Achjo,copak neexistuje butik s pohodlným roztažitelným a cenově ok zbožím i na léto?(netová koupě pochopitelně nic neřeší ...)
Hlavně mi neraďte KIk,tam jsem byla..střihy hrozný a ceny ještě víc...asi se na mě fakt nic nehodí x)x)

(asi budu další z těch,.který si něco najdou max v sekáču.Hmmm k těm špatnejm stoličkám další príma vize...x) Hůř než já teď se má snad jen I.Bartošová :( špatné to časy.-.--.)
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 07. 2013 13:54
Máš pěknou depku.
V tom případě bych Ti poradila jen jediné- jdi na nuda pláž, tam Ti to bude určitě slušet ze všech nejvíc a ještě ušetříš!
Dokud budeš ve stavu , v jakém to píšeš, nebude se Ti líbit nikde nic i kdyby to bylo sebehezčí a zdarma.
Přeji Ti krásné léto a měj se radši než se máš!!!
20. 07. 2013 12:23
No,to je vono jen asi bych připočetl účet za čistírnu.
20. 07. 2013 10:37
když už jsme u těch sekáčů-jednou jsem četla,že šla holka do sekáče a sehnala tam značkovej kabát asi od Burberry kterej stojí 35 000 za 30 ká.to bych si taky přála! x)
20. 07. 2013 00:56
Sweet Caroline, no tak nemusíte uklízet, když přežijete ten nepořádek, Tak pak jsou dobrý obchody v Mnichově, ale tam už Tě nepozvu. Nosil jsem jednou jedinou věc ze sekáče, sako apartní, říkal jsem mu Helmut Kohl a kupodivu jsem ho nosil často a když už jsem ho nechtěl, šlo okamžitě do dalších rukou ! Téměř zázrak.
19. 07. 2013 21:22
Depku zaženeš, tohle známe všechny, bez ohledu na to, jestli nosíme 44 nebo 54. Jestli máš širší boky, tak ti dobře padnou kalhoty z C&A, myslím značku Jessica. Mívají i slevy. No a sukni bych být tebou naopak nosila, přesně jak říká anetka (burianek). Délka těsně pod kolena to jistí, zakryje stehna a opticky vyrovná postavu. Pokud máš i "pneu", jako já, dobré jsou i šaty empírového a áčkového střihu - mám nějaké maxi z minulých sezon, ale v těch si občas připadám moc "těhotně", líp padne délka pod kolena a pokud možno ne nabírané, jen rozšířené. Základ jsou barvy, které ti budou slušet.
19. 07. 2013 19:45
Díky holky za povzbudivá slova,budu si je fakt muset uložit do hlavy.Těší mě,že to v kabinkách a obchodech cítíte stejně.Víte co mě v té depce asi podpoří? dvanáctiletý pipky se stehny užšími než má ruka a taky to,že si kupuju časopisy,kde jsou samé ŠIK SEXY AND HAPPY modelky.Na druhou stranu-jsou i horší,že jo ! x) třeba moje známá má megazadek břicho ruce i hlavu a nosí se taky jako miss,hm to obdivuju.no oká,porozhlédnu se po něčem neústupně! ( tky je to chyba cen-jsem naučená ,že co není za dvě kila,je drahé) x)x) veselínek-to mě jako zvete na služkovné? no pěkně pěkně teda! a ty ceny v Práglu? no fuj! x) Co kdyby ste mi každej koupil nějaký oblečení a já si ho vyzkouším? od vás mi určitě bude! x) (a dík za tu pochvalu že jsem hezká,hihi!) Zuzko-nene,jsem Karolína,protože místo Kajča jsem jako malá říkala KAJTA.jako ta tygrovaná! x)
19. 07. 2013 19:28
Ahojky asi Kačenka? jméno tvé? všechny to známe i když zhubneme pořád si připadáme nemožně nejsi v tom sama. Kdysi tady fungoval takový bazárek a myslím si,že to nebylo špatný. Já většinou lovím věci v sekáči alespon pak nelituji toho když se zadaří rozloučit se s pár centimetry rozloučit se i s tou částí která je volnější a nebo ji podaruji dále. Určitě ti budu držet pěsti atˇ překonáš tuto depku.
19. 07. 2013 17:31
Kaitao, nenech si kazit léto oblečením! Sama to moc dobře znám, taky je pro mě nakupování kalhot noční můra. Ale zase záleží na přístupu... Často v práci potkávám slečnu, která je malá na výšku a baculatá úplně všude - prsa, oblé bříško, stehna s celulitidou... A ona chodí v minisukních a minišatech, kouká jí z toho skoro zadek a vykračuje si jak královna :)) Takže některé z nás by možná mohly trochu ubrat na sebekritičnosti a jiné zas přidat ;) Nenech si tím kazit slunečný dny!
19. 07. 2013 13:14
ahoj, začínala jsem hubnout na velikosti 44. Nikdy jsem si nekoupila nic v sekáči. Prostě tam neumím hledat. :-)Nevím odkud pocházíš, ale já jsem si koupila třeba kalhoty v Takko fashion. Neměla jsem s tím problém. Když mají akce, tak se dají pořídit za pár kaček. Co se týče sukní, nosím už delší dobu délku ke kolenům. Schovají se stehna a zadek a nevypadá to tak děsivě :-) Kraťasy to samé. Ke kolenům nebo do půli lýtek. Je to podstatně pohodlnější než kratší. a i když jsem už zhubla dost, pořád mě ty kratší věci nelákají.
u nás v kabinkách mám zase pocit, že zeštíhlují. o to je to horší, když vylezeš ven. :-)
19. 07. 2013 11:03
Ahoj, podle fotky soudím, že jsi moc hezká a ani s tou nadváhou to nebude zas až tak hrozné, důležité je se umět rafinovaně oblékout, ukazuji, co si myslíš, že je na tobě pěkné. Já toho na ukazování moc nemám, tak v létě chodím v dlouhých lehkých kalhotách (ve věších velikostech mají pěkné a tvarované, aby to nebylo jak pytel v Marks-Spencerovi - teď tam mají velké slevy) Protože už si netroufám ukázat ani ruce, tak je mým hitem posledních let nějaké tílko a přes to lehká halenka/košile (opět z M-S) Krom toho, že jsem neforemná tak mi ještě standartní velikost kalhot je krátká, tak proto chodím tam, mají tam prodloužené velikosti.
Jinak kabinky taky nenávidím, zdá se mi, že tam dávají schválně rozšiřující zrcadla ;-) a pak ještě nesnáším, když se někde letmo zahlídnu ve skle výlohy, většinou je to z nějakého úplně hrozného úhlu ;-)
Ale zas naopak mě baví zdradla na cvičení, tam si nepřipadám tak tlustá :-) asi tam dali pro podporu pozitivního náhledu cvičenek sama na sebe nějaké zeštíhlující ;-)))
Užívej si krásné léto :-)
19. 07. 2013 08:57
Kaitao, to je depka, myslím ze si k sobe moc kritická. Na profilovce jsi nádherná holka a to, ze más pár kilo navíc? Vzdyt proto jsme tady, to zhubneme!! Já mám zase jiný problém nez Ty. Vsechno mi jde do prsou a ramen, takze kalhoty obléknu nekteré i 38 - 40 velikost bluzky mám XL. Coz je hruza, protoze kdyz si chci koupit sácko, vzdy musím ohrnovat rukávy, protoze ve velikosti 44 nebo XL mi jsou dlouhé. A kabinky ? Ty já úplne nenávidím. To bych asi nemohla vylést ven v nicem, protoze se sobe vubec v nicem nelíbím.... Nastestí tady v Nemecku myslí i na silnejsí, takze tu celkem bez problému nakoupís i kdyz si silnejsí postavy. Dokonce katalogy jako OTTO Ti automaticky zasílají i katalog " jsem jaká jsem" a tam je oblecení od velikosti 42 do az nevidím...
19. 07. 2013 08:56
Hlavu vzhůru :-)... to je jen blbá nálada (ale ta čas od času přepadne každého).. měj se ráda.. Taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem se smířila s tím, že některé druhy oděvu jednoduše asi nejsou pro mě. Ale přijde doba, kdy zase budou ;-). Pokud budeš mít možnost, obětuj den na návštěvu nějakého většího města, ve kterém víš, kde jsou různé obchody a prostě si udělej takovej nákupní výlet. Klidně jdi i do těch dražších obchodů a zkoušej, co Ti sedne ;-)... A hlavně, užívej si to... Důležité je zjistit, jaký střih Ti sluší. Klidně koukej na baby kolem sebe, které mají podobné rozložení "hmoty", a sleduj, co jim sluší - může to být dobrá inspirace.
Já třeba na sekáče nedám dopustit - fakt ovšem je, že není sekáč jako sekáč a jsem fakt vybíravá.
Pokud jsi kalhotový typ, zkus na léto lehké plátěné/lněné kalhoty střihu riflí (třeba s nenápadným zavazováním u pasu) - není v tom moc horko a vypadají dobře (když jsou z přír. materiálu, dají se i obatikovat)..
A buď ráda, že můžeš nosit roztažitelné oblečení. Já, když něco takového vezmu na sebe a spotím se, tak se mi udělá šílená vyrážka na zádech, které se zbavuji několik dní :-/... takže přírodní materiály a převlíkání případně několikrát denně to jistí...
Ale nebojme, bude lííííp a štíííhleji :-)
19. 07. 2013 07:58
Jééé tak to jsme na tom úplně stejně. Akorát u nás měli na mě džíny v kiku za 1000 Kč a ještě mi byl obrovitánský pas. A víš v čem teď chodím? v Harémkách a vypadá to vážně komicky. Buď ráda za velikost 44.Nejhorší je vršek 48 a spodek 56 to si potom zkus sehnat oblečení. Ale vietnamci to jistí :-).Tak nezoufej určitě na něco hezkého narazíš :-)
18. 07. 2013 23:10
Přijeď mi uklidit byt , ke mně do Práglu, tady je krámů i sekáčů i levných textilů i drahých nadměrných velikostí, sousedka má když tak v nejhorším
šicí stroj.můžeš bydlet u mě pár dní i s přítelem, třeba.
18. 07. 2013 23:02
Každý je sám sobě kritikem, ale nikdo se nesnaží na sobě nalézt něco pěkného. A to je chyba. Já podle fotky vidím velmi hezkou, mladou dívku. Kaitao, snažte se na sobě najít něco hezkého - oči, úsměv či třeba lýtka a buďte na to hrdá. Mějte se ráda celkově a oblékejte se do toho, v čem se sama cítíte dobře a pohodlně, nepřemýšlejte, co si o tom myslí okolí. Rozhodla jste se změnit svoji postavu, to chce silnou vůli, tak se snažte taky trochu změnit svou mysl. Jiřina55 má pravdu, když se Vy budete cítit dobře, tak se lidé otočí a řeknou si: Té to ale sluší. Já sama nosím velikost 42 a před pár lety jsem také nadávala, že mají vše jen na štíhlé...a tenkrát to tak bylo. Dnes už jsou v obchodech ale chytřejší a vědí, že jsme tu i my:-) Já například ráda nakupuji v Promodu - ve slevách. Mimochodem to tričko je fakt dobré.
18. 07. 2013 21:54
Celkem dobrý výběr velikostí mají v Marks and Spencer a ceny nejsou přehnané.
18. 07. 2013 21:25
CaA - nechci se nikoho dotknout, ale spíš po dospělejší dámy. A navíc docela obyč pytlovina.
Ale na velikost do 44 bych mrkla třeba i Cameie ? Jak se to píše? Netuším...ale chápu, taky to nesnáším. Teď jsem si objednala kalhoty na léto dlouhé, ale volné...a když mi neudou, odchodím to asi fakt v džínách a jedněch černých kraťasech po kolena, protože stejně zhubnu a příští léto si nakoupím nové!!
18. 07. 2013 21:14
ahoj, jsi k sobě moc kritická. Já mám taky mega stehna a mega boky, ale sukně klidně nosím, aby těsně zakryly kolena, protože ani ty nemám výstavní, a dokonce si myslím, že v nich vypadám líp jak v kalhotech. Jasně, lýtka nic moc, ale zas ta sukně celkem milosrdně schová stehna, což preferuju. Šaty do A jsou taky fajn, docela lichotěj postavě. Určitě na sebe něco najdeš, když se pořádne porozhlídneš. Moje dvě nejoblbenější sukně jsou z Alpine Pro, jedna je výrazně tmavě růžová a sklízím jednu pochvalu za druhou.
18. 07. 2013 20:42
ahoj,
moje loňské oblečení bylo ve vel 54 a tak se ve vel 44 cítím dobře. Kupuju věci na trhu, jsou do 200 3/4 kalhoty a triko nebo tunika a ani šaty do áčka už nevypadají nejhůř. Podívej se na to pozitivně. Když jsem před týdnem vyhazovala ty džíny 54 a ze zvědavosti je na sebe oblékla tak jsem byla jako klaun. Jdou také legíny a tunika. Udělej si radost a na ty ve vel. 54 se usměj a řekni si jsem kočka a sluší mi to a věř nevěř, Tvoje okolí to bude vnímat také tak. Hlavu vzhůru. Ono to jde
18. 07. 2013 20:00
http://www.votocvohoz.cz/zeny/tricka/2340041-oversized-top?ch=c tak tohle je moc hezký!
18. 07. 2013 19:55
nejbližší céáčko je přes 60 kiláků daleko..to je taky ten důvod-debilní bydliště a daleko všude..ale kouknu na nabídku alespoň,vůbec tu firmu neznám
18. 07. 2013 19:11
No prosím tě. To je ta samá holka, co napsala o jídle s čínskými hůlkami???? Já chodila X let v kalhotách na gumu od Vietnamců. Když jsem zkoušela něco v kabině, tak v zrcadle jsem vypadala ještě hůř než ve skutečnosti. Teď už nosím džíny, kraťasy se dají koupit dobré ke kolenům. Já zásadně nakupuji nyní u Vietnamců. Jednak ve fázi hubnutí ze mě každé nové kalhoty po měsící spadly, tak mi nevadilo je vyhodit do červeného kříže, protože stály 100 až 180 Kč. Až shodím ještě tak 10 kilčo, tak možná zabrousím do nějakého lepšího krámu :-)))
18. 07. 2013 18:59
Také mi připadá, že jsi k sobě moc kritická :-))), já to řeším tím, že se pařím v džínách a v halence s krátkým rukávem. Také ne sebe těžko sháním hezké věci, v C&A se dají sehnat dobré kousky, ajanka radí dobře.
18. 07. 2013 18:57
Alen cožžeee za dvě stovky?? tady u nás bylo na ceduli OD 200 ale na gatích mý velikosti bylo 500+...nevím,Kiku už nevěřím...Aji-to není depka,to je realita každých dní x)Kámošku? tu ne,ta by mi lhala,že je vše ok..kámoška jsem já sama sobě v tom,že si právěže nelžu..a nároky? no,když vypadáš jako já a navíc makáš a výsledek nikde,nejde je nemít x)) Optimismus v týhle době a v týhle zemi? to jde? x)x)
18. 07. 2013 18:56
Nemyslím si, že Kik by byl zas tak drahý.. dají se tam sehnat supr kousky ve slevě a hlavně mi tam dycky padnou gatě ( a to těch 40 - 44 mám) jedny rifle mám třeba i za 2 stovky..taky mám ráda Gate.. tam mají i pěkné trička, halenky a dokonce i kalhoty.. Znám to taky se jen tak v něčem necítím, ale přece nebudeme sedět s depkou doma a navíc na lepších postavách pracujeme :)
18. 07. 2013 18:49
Jé,na někoho padla depka :-(.S oblékáním je sice trošku problém,ale určitě něco slušivého a ne moc drahého se najde třeba CaA,Takko poslední dobou nic moc,tam mají právě ty pytle,HaM tam jen ve slevách :-(.Možná máš na sebe moc velké nároky.Na nakupování vem s sebou nějakou dobrou kámošku,ketrá ti řekne popravdě jak v tom vypadáš.Máš na sebe asi docenala negativní úsudek :-(.Musíš se na svět dívat veseleji a optimističtěji :-).

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři