Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

jenom neskončit takhle

27. 07. 2013

I když své tělo až tak nemusím a vím co by se na něm dalo zlepšit,přece jen jsem vděčná za pokroky,jaké dělá.Ať už skončím u jakéhokoliv stravovacího systému,rozhodně to nikdy nenechám dojít až sem.Nechci dopadnout jako dvacetiletá ruska,která váží 20 kilo a až teď je šťastná a radí holkám,jak se k tomu dopracovat.
Tyhle novodobý sebevražedkyně by se měly posuzovat jako nebezpečné pro společnost.
Když někomu řeknete ZABIJ SE,je to hodnoceno jako velmi odporné a každý má chuť řešit váš duševní stav.Jak je možné toto nškomu říct??Když si ale všude malý kozy radí,jak se pozvolna zabít a ještě to krýt,neřeší to nějak tak nikdo,nikdo si jaksi nevšimne že holka celý dny nejí a dál kolem nás chrastí kosti těchto odpadlic.Jak si rodič může ničeho nevšimnout??Holky ve třídě v tělocviku,kamarádky,přítel,lékaři??
Tenhle problém by neměl zůstávat v odpadkoých koších,kapsách,květináčích nebo kam všude to jídlo schovávají.Nevím co se musí stát,aby to ty holky přestaly dělat.Asi nic.Už i Sisi byla extrémně vyhublá a zakládala si na tom,že váží 50kilo,jí syrové maso a má extrémně úzký pas,díky čemuž byla věčně vyčerpaná a v mdlobách.Porušená ženská psychika existovala v této oblasti asi vždycky.Chci tím prostě jen říct,že raději třeba těch 20 kilo navíc,než TOHLE.A odsuzujte mě jak chcete,těmahle holkama POHRDÁM.Udělaly si to totiž samy,vědomně a zcela bezdůvodně.(ano,mě se taky zhatilo x věcí v životě pro to,jak vypadám,ale to neznamená že přestanu navždy jíst a budu se těšit svýma kostnatýma rukama jen proto,že to po mě nějakej magor v návrhářství nebo práci nebo kde chce! )
Proto jim není pomoci,stejně jako jiným závislákům a narušeným jedincům.Tak to raději moc nehroťme,protože i to největší a nejtlustší tělo má někde svého obdivovatele.Je jen třeba počkat,až si nás najde.
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 07. 2013 12:58
To je těžký, tlustý lidi taky bývají souzeni za to že příliš žerou a nestarají se o sebe, i když to není zdaleka takhle jednoznačný. Sama si taky říkám, že je lepší mít nadváhu než být chodící kostra, ale "být in" má bohužel blíž k té chodící kostře. I za kila navíc si můžeme většinou samy, vědomě a zcela bezdůvodně, když prostě nechceme nebo nedokážeme odolávat jídlu a mít ho pod kontrolou. Někdo rezignuje a žije tak, jiný se na sebe naštve a začne se sebou něco dělat. Obezita je taky záležitost hlavy a myšlení, jen u anorexie je to vyhrocené tak daleko, že asi málokdo si z toho dokáže pomoct sám.
28. 07. 2013 22:17
Chudák holka, je tak moc nemocná a nikdo jí nepomuze... Meli by jí zavrít do lécebny, je to psychická nemoc a jestli se jí nekdo neujme, nemá asi pred sebou dlouhý zivot....
28. 07. 2013 16:36
Je to vážná psychická nemoc. Ale dá se vyléčit, i když to trvá dlouho, dlouho.
28. 07. 2013 14:44
Je to strašné,k čemu všemu je může společnost dotlačit :-(.Ale opravdu je něco špatně.když už holčičky na prvním stupni rozebírají jakou už držely dietu a hlavně vědí kde si na netu obstarat informace,jak to udělat,aby se vyhubly do extrému a dlouho na to nikdo nepřišel!Je to smutný.Mám 12 letou dceru a vždy si o těchto fotkách popovídáme,aby na to měla správný úsudek a nic podobného ji nepotkalo.
28. 07. 2013 10:49
Myslím si, že nikdo nemá právo soudit člověka. Každý člověk si zaslouží soucit, zvlášť pokud jde o nemoc.
28. 07. 2013 07:57
Myslím,že tady je důvod je litovat a ne pohrdat. Jsou to chudáci a vím,že je těžké jim pomoct. I odborníci často nepomohou. Psychika je děsný prevít.
27. 07. 2013 23:09
Anorexie je ale duševní nemoc, proč pohrdáš nemocným člověkem? Když bude někdo trpět depresí a spáchá sebevraždu, je to pro tebe důvod k pohrdání? Nebo sebepoškozováním, - takový člověk si také vědomě ubližuje. Jo, chápu, ta extrémní "záliba" ve vlastním vzhledu, není moc sympatická, ale o to přece nejde, a silně vyhladovělí lidi se můžou chovat i hůř. Hlad mění myšlení.
27. 07. 2013 20:54
To je nemocná hlava
27. 07. 2013 20:50
Hrozný. To raděj nosit kila navíc.
27. 07. 2013 20:33
nemůžou za to jen ony samy, ale hlavně společnost, která bazíruje na štíhlosti, kdyby bylo baroko, tak je STOB pomalu zakázanej....
27. 07. 2013 20:10
Je to nemoc ducha, jsou to chudáci...
27. 07. 2013 19:49
xlanca to popsala přesně. Známá měla dceru anorektičku, chodili s ní od čerta k ďáblu a nepomáhalo nic. Nikdo ji k jídlu nedonutil, pokud ano, tak ho tajně vyhazovala. Rodina byla nešťastná a dcera čím byla hubenější, tím si připadala stále tlustější. Nevím, jak je na tom teď, dlouho jsem ji neviděla, ale vím, že na ně rodina nekašle. Prostě jim jen selhala psychika.
27. 07. 2013 18:25
Ony to nedělají bezdůvodně. Chtějí hubnout, protože si připadají tlusté. Ano - i když jsou už kost a kůže, pořád na sobě nacházejí nějaké "špeky". A když jim někdo z okolí řekne, že vypadají hrozně, myslí si, že jim to dotyčný člověk řekl proto, že jim jejich postavu závidí (a snaží se jim proto takto ublížit).
A ono stačí, když jednou někdo holce řekne, že je tlustá, a ta holka kvůli tomu může spadnout do mentální anorexie.
Ale těch důvodů onemocnění poruchou příjmu potravy může být celá řada a můžou se prolínat. Jde o multidimenzionální záležitost.
Jde o nemoc - je to, jako kdybyste pohrdala lidmi, kteří onemocní třeba depresí.
Na druhou stranu Vás chápu, protože ty holky opravdu vypadají hrozně.
27. 07. 2013 17:51
To už snad není ani možné aby jí ty párátka unesly!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři