Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

posměch druhých

31. 07. 2013

Jak tu psala Alča,neustále do nás někdo rýpe.Proto přidám také své zkušenosti.


Mnoho mých kamarádek,které mají víc jak 25 kilo a jsou tedy dle dnešního trendu odporné a na zabití,nemají dlouhodobě brigádu ani práci.Důvod je stejný jako psala Alča-nejsou dost krásné,takže přeloženo do dnešní řeči-netrčí jim kosti a při sebemenším větříku neodvanou 150 km daleko.

Z kavárny:Seděli dva-on a ona naproti sobě.Ona měla krásný obličej a on ji držel za ruce položené na stole a byl z ní úplně paf.Poté se ona zvedla,odešla na toaletu a on pohodil na stůl stovku a zdrhl.Proč? protože měla dle něj nesnesitelný báchor,jak ihned vyděšeně telefonoval kamarádovi.!!!!ach ano,jak nechutné,kdo by se na to měl asi dívat že???Že je hodná,milá a tisíc dalších kvalit? nezájem...

Byla dívka,která prostudovala mnoho let,aby získala svou vysněnou práci.Při výběrovce dali přednost tenké tyčce,která neměla ani zkušenost,ani prokázané studijní certifikáty či vzdělání,ale měla miniprdel(ku) do dlaně a umělé poprsí,které se nevkusně dralo z mini sáčka,které si neustále stahovala dolů...Proč jí? protože ta vystudovaná měla opět asi 30 kg nadváhy ( jako kdo určil že zrovna 30 je u ní moc,??) a měla taky bříško.Odjela do Austrálie a tam je spokojená,užívá si a zhubla.Nikdo se jí tam neposmívá,dokonce na ni ani nečumí.

Nyní ty dobré zkušenosti:byli dva přátelé.Oba měli své "dětsky čisté" partnery a oběma bylo 16.Přesto se oba scházeli,aby on jí mohl hladit její dle jejích slov nechutné bačaté nohy a ona zase hladila jeho tenké,přesto svalnaté ručičky.Nikdy své partnery nepodvedli,ale tímto si dávali najevo,že oni dva si zalíbení v tělech těch druhých našli bez problémů a že je jim to navíc či míň vlastně příjemné.

Byl muž a měl na výběr: buďto mladá stehnatá uřehtaná holka,co jako péro pořád někde lítala,nebo zralá matka se štíhlým,ale těhotensky povislým tělem a spoustou nářků o tom,jak je nechutná hnusná jak ji dítě netěší když jí tohle udělalo s tělem apod.Zvolil tu plnější šílenou střelu a byli spokojení.

Byl jeden hiphoper,drsný jako šmirgl už na pohled.Rád se rval a každý se ho bál.Zabíjel už jen svými pohledy a jeho hudba byla plná strašných gangsta textů,kterým ale on nerozuměl.Byl trošku hloupější a proto si vše podmaňoval násilím.Dlouhodobě se sexuálně stýkal s těmi hloupými tenkými beztvarými náctkami,protože to tak dělali i jeho kámoši a protože to bylo KŮL.Šel na jůťub a v jednom klipu uviděl N.Minaj a její oooooobr boky,zadek a stehna.Poté potkal stejně prdelatou,tanečně nadanou kyprou holku ( mě), kosti vyměnil za oblý měkký zadek a hladívá ho dodnes a veškeré její hubnoucí snahy bojkotuje.Ona mu pomohla najít i jiné hudební styly,ve kterých může uplatnit svůj talent a díky němu se naučila nemít ve vztahu zábrany.No,takže moji milí,někdy tloušťka i pomáhá! ( nebo alespoň malinkatej špíček) x)

Všem hajzlům dejte do držek a just se neste jako královny ( -lové).Ignorace a imaginární zpětný ráz jejich odpornýho špinavýho urážlivýho bláta je na ně to nejlepší.

( jo,kámoška taky zažila jednu príma zkušenost-chodila s klukem který její zadek měl rád a ona měla ráda jeho za to,že byl jiný.Jenže poté se on zhlédl v nějaké tenké tyčce a najednou začal opěvovat toto.Jak že je to pěkné,zadeček do dlaně a tenoučké ručky,mňam! tak mu dala sbohem a na cestu ho kopla do té jeho nyní už taky moderně kostnaté pr..ele. když je někdo blbej,opravdu ho ty trendy můžou velmi ovlivnit.tak poznáte duševní nulu...)
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 09. 2013 05:37
Já si myslím, že když Tvoje sestra trochu změní životní styl - kvůli sobě a nějaká ta kila odpadnou, bude pozitivněji naladěna, spokojenější a tím pádem ještě sympatičtější. Tak ať má ten příběh dobrý konec
21. 09. 2013 02:04
Takovej ten Uzel nebo kdo říká OTP ! Ozdobné Tukové Polštáře, myslím. A něco na tom je.
01. 08. 2013 09:38
Rechovot a spol - děkuju za zdravé komentáře. Důležitá je harmonie, soulad duše a těla, když se sama sobě budu líbit, charakter mi to skutečně nenaruší, jen rozpustí ty letité kostlivce. Proč se tedy negativně vymezovat vůči těm, co štíhlí jsou, jen proto, že se nemusejí prát s tím, co musím já? A když už tu byly ty příklady on a ona - mám také jeden. Má sestra je velmi sympatická a v obličeji moc hezká slečna s asi desetikilovou, možná třináctikilovpou nadváhou, která ji šíleně trápí a staví sebevědomí pod bod mrazu. Našla si po letech samoty skvělého, hezkého a velmi chytrého přítele, který doposud měl jen velmi štíhlé partnerky. On problém nemá, ona obrovský. Stále to řeší, že se určitě nelíbí jemu, jeho přátelům, jeho rodičům. Nepochybuje, že ji miluje, ale je přesvědčená, že se mu nelíbí. Když už ho donutila, aby si o tom promluvili otevřeně, odpověděl jí, že chce jí a nežije se přece s tělem, ale s člověkem. Chce ji ať už zůstane jak je nebo ne Ale že když zhubne, bude prý samozřejmě rád. Sestra dostala tu nejlepší možnou, upřímnou odpověď a ví velmi dobře, že ne kvůli němu (dostala přeci ujištění, hubnout nemusíš a stejně tě chci), ale kvůli sobě musí svou figuru změnit, protože nebude jinak nikdy spokojená. Chce se příteli fyzicky líbit a užívat si to, že je z ní někdo hotový i po tělesné stránce, což teď zkrátka není. A jak jinak by to šlo napsat: tlustá, ale chytrá a sympatická konečně přesvědčila zajímavého muže, doposud uvízlého v hloupě povrchních stereotypech, jak jsou ty hubené špejle hloupé a nezajímavé proti super boubelce...
01. 08. 2013 09:31
je fakt, že lidé s vyšší váhou mývají problémy, ale stejně tak lidé hodně hubení. A ti co koukaj na ostaní jen podle toho jak vypadají tak s těmi nestrácím svůj čas. Je pravda, že když jsem byla štíhlá 67kg/168 tak se mi práce hledala lépe než když jsem měla 85kg, ale za svá kila si mohu sama. Sice ano neměla jsem zakotvené pevné zásady zdravého stravování od dětství, ale tak už jsem snad dospělá a už jsem mohla přijít na to jak být zdravější a štíhlejsí. Proto jsem i zde na stobu, abych se naučila zdravému stravování (ikdyž je to dost velký boj) a naučila to pak své děti, aby neměli takový problém jako já. S váhou bojují celýživot a až v 17ti jsem začala pořádně cvičit a dostala se na krásnou váhu 65kg a krásnou pevnou postavu a jen díky sobě, jo a díky maminčině peněženky (pernamentka do fitka :-D). Ano jsou lidé co se posmívají tlustým a jsou lidé co se posmívají hubeným.
Naštěstí mám muže co je semnou ikdyž jsem nabrala 25kg za 10let svou žravostí sladkého a stále mě miluje ikdyž mám postavu trochu zdeformovanou :-D ale ani on není dokonalý a to je to krásné. Moc mě podporuje a někdy řekně, že mi povyrostlo bříško, ale myslí to dobře, né škodolibě a aby mi ublížil jen mě upozorní, že už je to moc, a chtělo by s tím něco dělat. Jen doufám, že mě nevymění za nějakou štíplinu :)
01. 08. 2013 08:16
Souhlasím s rechovot. Na můj vkus příliš mnoho nelichotivých výrazů směrem k tělesným proporcím štíhlých lidí. A morální kvality člověka s váhou/postavou opravdu nesouvisí.
31. 07. 2013 22:28
Osobně také neřeším, jestli je někdo tlustý či hubený, ale jaký má charakter.
31. 07. 2013 21:52
Víš, já jsem byla až do porodu vždycky štíhlá, se Stobem jsem zhubla poporodní kila a jsem štíhlá zase. Přátele mám štíhlé i tlusté, asi tím, že moje váha pro mne nikdy nebyla problém, povahové vlastnosti tlustých/štíhlých jsem nikdy neřešila, prostě to není moje téma. Až tady na Stobu občas vidím blog a výrazy typu "hnusná vychrtlina" a podobně, občas polarizování a negativní hodnocení štíhlých. Dřív to ve mně vyvolávalo nechuť, později mi došlo, že tlusté prostě váha trápí, že je to jejich téma, větší než jsem myslela. Myslím že mnohý štíhlý člověk o tomhle nemá ani tušení.
31. 07. 2013 21:32
A není to jedno - hubená/hubený nebo silná/silný? Myslím, že tohle posuzovat je nesmysl. Stejně tak jako může být hloupý hubeňour (lhostejno, jestli chlap nebo ženská), může být hloupý tlouštík nebo plnoštíhlá madona. Ale oba stejně tak můžou být zajímaví, inteligentní, šarmantní, vtipní... dokonce i pohybliví. Jen trouba bude vztah zakládat na fyzickém vzhledu - někdy se ani při nejlepší vůli nemůže podařit dosáhnout ideálu, a je třeba nedostatek kompenzovat něčím jiným. Pokud chlap/ženská začne svému protějšku předhazovat vzhled....nejvyšší čas z takového vztahu utíkat (pokud nepůjde o zdravotní důvody - pak to může být zdravá motivace). A jestli kvůli vzhledu ze vstahu někdo vycouvá....díky za to.
Moc hezky napsané.
31. 07. 2013 21:31
Dobrý článek, díky. Znám jednu zkratku "šiprzároš" ... široká pr..l , záruka rodinného štěstí :-))))))))
31. 07. 2013 21:18
Já už jak o štíhlí dívka měla štíhlý pas a velký zadek. Zbalil mně můj muž a ještě teˇpo 40 letech se někteří muži přiznávají, že jsem se jim velmi líbila .
Jak se u nás říká: Baba bez břucha, hrnek bez ucha
A Slováci.: Aj veĺká riť vie očariť.
Blbí jsou blbí a těm nepomůže ani svěcená voda.
31. 07. 2013 20:54
já měla štšstí, že manželovi se baculatější líbí, ale vztah mezi mužem a ženou je přece i o něčem jiném než o kilech. A v práci - asi jsme měla štěstí, ale i se svým zevnějškem jsem vždy práci sehnala - asi i proto, že lidi, co chtějí dělat s čísly a rozpočty moc není....
31. 07. 2013 20:44
V mém věku už si troufám říct,že většina rozumných chlapů obdivuje ženské tvary a ne tyčky. Děvčata nedejte se.:-))
31. 07. 2013 20:41
Myslim ze trend je hodne pokrytecky a nevim co proti tomu dodat. Jsem silnejsi od mala a myslim ze za to mohou i rodice ze proti tomu nic neudelali
31. 07. 2013 20:07
Pro mě jeden z nejlépe povzbuzujících článku tady :) dííky moc :))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři