Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Že se posilováním tělo tvaruje??PRDLAJS! DEPKÁÁÁ

09. 08. 2013

Nastal čas na bilanci,tentorkát pohybu x)
Cvičím víc jak 4 měsíce posilovací cviky na celý tělo a nekoná se žádnej úbytek v cm ani kg.
Obávám se,že šířka a rozměr zatučnělých oblastí (=celé tělo od lýtek po ramena a paže) zůstane rozměrově stejné,jen ten tuk nahradí svaly.Zpěvnění cítím,ale nic neubývá,takže se to tělo netvaruje a pekelně mě to už fakt se.e.
To asi znamená že stále budu mít široká 60cmetrová stehna do kalhot,šířku zadku taky do žádných nenarvu,( mám přes prdel víc jak metr chápete to??),paže mi stále budou obepínat trička a snad jedině břicho se zploští.Je to normální?? ačkoliv..asi je,znám dost fitnessaček který jsou sice nasvalený,ale taky rozměrově hoodně široký..jak to pak ale holky,který maj široký boky ale úzký stehna dělají,nechápu.

Dalším problémem je to,že piju denně 2l+,mažu se apod. a stále jsou hlavně na vnitřních stehnech a lýtkách celuloše,ač to posiluju co to dá.Prostě nevím no na mě nikdy žádný krémy nefungovaly a pomeranče jsem měla i v 57 kilech takže to vzhledem k obou stranám rodičů a prarodičů a jejich těl budou nejspíš geny.

Takže teď se moje nejhorší obava potvrzuje a já nevím,co je horší:tučná,třesoucí se a pomerančová postava,nebo mohutná,ale pevná??za mě obojí hnus já chci prostě nohy bez bočních jezdeckých stehen že.:/


(nikdy nebudu mít děti,aby tohle nezdědily.stačí že to celej život nesu já.)

Doufám že vám se sportovní úbytky daří a holkám se stejným typem postavy a hubnutím přeju UPŘÍMNOU SOUSTRAST.
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 05. 2015 22:05
Ahojky, zrovna dnes jsem narazila na tvůj blogový článek a bóže, jak mi čteš z duše. HNUSSS. Posiluji víc jak měsíc doma, dřu se, jídelníček držím hooodně dlouho a nic. Říkám si vydržet, dennodenně, ale nevím jak dlouho to dám. Mám pocit, že to nemá smysl. A taky mne trápí prdel a stehniska. Navíc s mojí výškou jde vidět každé kilo. Chjo. Já už asi nechci. Drž se prosím líp než já. Ať mám nějakou motivačku, že to jde.
10. 08. 2013 08:30
AHOJKY,ty jedna pesimistko.neee,opravdu. dala ses na vojnu ,tak musis bojovat. ja jsem tady pres mesic ,mela jsem 68 kg,uz a dnes mam 63. jeste kilecko a je o . vim,podle vas tady jsem vychrtlina...ale i kdyz jsem chtla zhubnout 6 kg,tak pred SOBEM mi to vubec neslo. je mi uz 53 ,a nikdy jsem problem s vahou nemela ,az po padesatce. ale ja mam rada pivecko ,dobre vinecko a i slivovicku ,a bucky...same nezdrave veci ,tak to bylo horsi zhubnout. minuly rok jsem hodila 4 kg,ale az tak za 2-3 mesice. proste jsem jedla mene.ale nevedela jsem kolik a co ma jake kalorie...az tady jsem se nastartovala ,a ucim se sama si delat jidelnicek ,napisi si co jim na papir i zvazim si potraviny a pak jdu k pc. a zkontroluji si ,jestli to mam spravne.po skoro 5 tydnech mam skoro vsechny semaforky spravne ,a to me tesi moc. hned rano si vymyslim ,co budu jist .je to fajn .mam 2 psy ,takze pohybu s nemi mam , pres 20let cvicim ,posiluji,kalanetiku delam ,cinky ,strecink,jezdim na rotopedu i kole ,proste pohybu mam dost ,jen to jidlo chtelo zmenu. ja miluji ryby,ruzne rybi salaty...a vzdycky jsem snedla celou konzervu na snidani nebo v prubehu dne a tady jsem zjistila kolik staaaasne moc kj.ma cela piksla!!! takze si zvazim treba 13 g.trescich jater a je to v cajku...je to zabava,neco se nalicu -od pc.do kuchyne vazit a zapisovat. a taky jsem si dala do hlavy ,ze kazde jidlo si musim zaslouzit! a kdyz jim ,uvedomuji si to a vazim si to jidlo a pomalu vychutnavam,a tim padem se nasytis a opravdu ty dalsi 2 hodky nemam hlad.minuly rok jsem si dala na lednicku papir a na nem fiksou napsane NEZRAT VECER!!! fungovalo to . a dalsi motivace byla obleceni. v pase jsem spousty sukynek i rifli nezapla. ted mam o 15 cm.v pase mene ,pres boky o 4 a pres prsa asi taky 4cm.parada. chci se tady naucit jist zdrave a dodrzovat to cely zivot. moc ti preji a posilam silu a energii aby jsi se nakopla a jela. neni dobre moc posilovat ,jen treba 3x v tydnu a mezi tim bud beh,nebo rychla chuze , nebo chuze do schodu . ja bydlim v 7 patre a kdyz jsem tady zacala ,tak jak na potvoru nam nejel myslim 3 dny vytah,a protoze mam ty psy ,tak je chodim 3x dnne vencit a to kazdeho zvlast ,takze 6x denne do 7 patra a to byly ty paraky -to se tuk pekne rozpoustel. ted mam jeste na brisko najaky tuk ,ale uz je ho mene a mene ,kuze mi tam uz lice a brisko mekne ,a tak denne posiluji brisko,at ho mam pekne vyrysovane jako kdysy. myslim a budu myslet na tebe a prat ti ,at mas vytrvalost a poderi se vysledek ,jen musim verit !!!
09. 08. 2013 18:52
Ahoj o tomhle problému bych s tebou mohla debatovat hodiny, jsem na tom stejně, hruška jako vyšitá a nic na to nezabírá...všude se omílá to, že strava tvoří 80% úspěchu nebo dokonce více, ale už nikde nenapíšou to, že jako první zhubnu prsa a trochu břicho, takže je hezky ploché, ale ta hrůza od pupku níž zůstává zvesela na svém místě i v cm i vizuálně což je horší, jestli dělám posilko a chodím do fitka 3x týdně, jestli chodím do expresky/contours na kruháč, nebo když dělám jenom aerobku typu rotoped v tepovce/inliny, rychlochůze...když jsem se intenzivně loni touhle dobou pustila do fitka 3x týdně, pro posílení a ochranu svalů začla brát protein(nízkosacharidovej pro rýpaly), tak jsem docílila max. toho že mi zmohutněly bicepsy a trochu se zpevnily tricepsy, posílila jsem přední stehna a ještě více lýtka, zadek byl sice na opak pevný, ale z toho že se blíží 100cm fakt radost nemám! Míry i váha na chlup stejná, ne-li více, dle měření na bodystatu jsem nabrala 3kg svalové hmoty od června do října, tuk +1kg. Měla jsem střídavě hubnoucí a udržovací jídelníček, neříkám že jsem jsem si nedala občas pivo nebo kousek dortu, ale nehodlám vše dodržovat na 100%, absolutně nic si nedopřát a za měsíc tak vzorově zhubnout 4kg, když po jednom víkendu doma na "normální" stravě pak naberu 2kg zpátky, to fakt dlouhodobě udržitelné není, nemluvě o té frustraci. S celulitidou mám problém snad odjakživa, co si pamatuji že jsem měla první peníze z brigád-cca 16-17 let, tak jsem si kupovala krémy, mazala to solním a jiným peelingem, střídavou studenou vodou a to ani nekouřím, ani extra nechlastám, piju více vody než je zdrávo, masíruji, nenosím ztahující punčochy...prostě všechno zbytečně a spousta peněz v prdeli...a ne, nenaučím se s tím žít, jsem mladá a chci i já nosit minisukně nebo kraťásky jak většina holek v mém věku a chci mít nohy co nebudou vypadat jak sudy....co jsem byla v Dánsku, každý den jsem najela 8km na kole, přes víkendy i více, pak jsem dělala squat výzvu a poslední 2 měsíce jsem cvičila každý den vlastní sestavu-mrkni se do mého posledního blogu-cvičící erasmus tabulka...nejde mi o to, abych sportem zhubla, takové naivní představy už po 2 letech na stobu nemám, ale když to není změna ani na cm a kurňa ani opticky, tak kde to jsme?
09. 08. 2013 16:41
Na celulitidu mám zcela zaručený recept, ale není moc použitelný. Jmenuje se to přechod rumunských hor - 14 dní k jídlu jen to co si člověk nese na zádech, denně extrémní pohyb i stress, k pití jen voda, žádný alkohol, žádné cigarety a čistý vzduch. Celulitida zmizela zcela bezpečně a s ní pár kil a přibyly svaly. (mírnější verze je týdenní přechod nízkých tater, ale to bych tipla, že by bylo potřeba dát tam i zpátky). JInak přes metr kolem zadku mám taky a nohy mám něco okolo 63 a to už jsem zhubla. Před dětma jsem měla o dost míň a zadek okolo 94-6 a nohy stejně byly někde u 55 cm - prostě jezdecké rajtky, ale i to je na 1,8 m výšky v pohodě (pas 63 a prsa přes metr to pak kompenzovala zcela bezpečně). Co bych za tyhle míry dala dneska - ale nevzdávám to:-)))) A cvičím Jill a výsledky jsou vidět, takže zkus změnu cvičení a půjde to neboj.
09. 08. 2013 15:02
Než upřímnou soustrast - nauč se s tím žít. Pokud máš silnější nohy a boky, tak určitě máš pas - jseš hruška. Stačí správně zvolit oblečení a budeš holka jako lusk!!!
A ty geny - ano, taky mám takovou postavu geneticky, ale ne po rodičích. Oba mají štíhlé nohy. Spíš to někde přeskočilo generaci nebo možná i víc.
(mám stehno 63 cm, boky 107 cm - neplácám planě)

A taky záleží, co a jak cvičíš. Mě po makačce v posilovně cm opravdu spadly. Ale nebylo to žádné lážo plážo.
09. 08. 2013 13:30
Já to pojala trošku jinak - napřed tuk dolů (stačilo mi na to chození a správný jídelníček) a teprve teď,po roce a shozených 16ti kg začínám uvažovat o zpevňování :-)) A holka máš smůlu - já zdědila postavu po tatínkovi :-))
09. 08. 2013 13:24
Jestli chcete, tak mi do emailu popište cvičení, která děláte pravidelně a i co občas přidáte. Po 4 měsících by měl aspoň nějaký cm úbytek být, když vezmu v úvahu, že podle semaforků jíte správně. Bohužel se musím předem omluvit, že na odpověď si budete muset týden počkat - odjíždím na dovolenou. Ale ráda bych to zkontrolovala - pokud máte zájem. Čím delší časové období popíšete, tím to bude lepší - jestliže neděláte vše každý den stejně.
09. 08. 2013 13:06
Ta věta ke konci blogu v závorce mě dostala, že jsem se smála tak, že mi málem spadl ntb z kolenou :-))), hláška nemá chybu.
Třesoucí se sádlo a svalouše dej dohromady, zprůměruj a máš ideál :-))).
09. 08. 2013 12:32
A děláš i nějakou aerobní aktivitu? Řekla bych, že to chce taky, aby právě "podkožní tuk" mizel a byly vidět ty svaly, co se tvarují pod ním... Nebo takhle si to já laicky vykládám (chodila jsem cvičit skoro rok, nebylo vidět nikdy nic, pak jsem podle stobu upravila jídelníček, začala hubnout (a cvičit méně) a začaly se rýsovat svaly, který jsem rozhodně neměla předtím, než jsem právě začala cvičit) :)
09. 08. 2013 12:16
Myslím,že své tělo vidíš nějak moc sebekriticky :-(.Já mám přez stehna taky 60cm,lýtka o těch nemluvým a přez zadek taky těsně přez metr,ale naučila jsem se s tím žít.Myslím,že když máš něco takového v genech,tak se můžeš postavit třeba na hlavu a stejně s tím nehneš.Celulitidu neřeším,myslím,že na to nic nezabírá.Jo a k těm dětem,myslím že to není správné rozhodnutí.Syn po mě tohle nezdědil a dcerka jde teďka do puberty,tak se uvidí co se z ní vyloupne,ale už teďka má krásný lýtka po tatínkovi a ani asi boky naštěstí nezdědila po mě :-).Má krásný nožky do sukní,které jsem vždy ostatním holkám tiše záviděla,ne ty moje "háky do petonu ".
09. 08. 2013 12:14
...zpevněná postava vypadá vždy lépe než třesoucí se sádlo... s typem postavy nic moc neuděláš (teda samozřejmě můžeš na liposukci, ale i to má svoje rizika)...nicméně je to 80/20 (hlavní je jídlo, cvičení jenom doplněk).....a nerouhej se! :(
09. 08. 2013 11:50
Ahoj, a zkoušela jsi jít někdy na měření Inbody? Třeba ti fakt jen rostou svaly a určitě to nějaký efekt má, po 4 měsícíh musí.. A s pomerančonou kůží bojuju taky, je to děs. Navíc mám ještě milion strií :( Jo a nechceš tu dát fotku celé postavy? Nějak si tě podle profilovek ( a máš je fakt luxusní ) nedokážu vůbec představit a rozhodně mi to nepřijde tak hrozné, jak povídáš :)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři