Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 01. 1970

Jak si nahrát profilovou fotku?

Získané body

Tento měsíc: 23
Celkem: 183
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak vidí hubnutí manžel "Stobařky"

25. 02. 2013

Na Stobklubu jsem docela novým členem a váhal jsem dlouho, zda-li tento blog napsat. Jsem sice vášnivý diskutér a psaní je téměř mé řemeslo, jelikož píši hodně blogů na jiných stránkách a dokonce přispívám svými názory i do sportovního odvětí. Tohle je ale jiné a když jsem dnes po půlnoci konečně přepsal rozhovor s jedním extraligovým hráčem, řekl jsem si:"Proč ne? Když už jsem v tom psání, tak si mohu ještě ulevit..." 

Na Stob mě přivedla má "ženuška." Ženuška píši v uvozovkách, jelikož nejsme manželé. Na druhou stranu si nedokážu představit, že bychom nikdy nebyli. Je to celkem fajn, když máte člověka, kterého milujete a věříte,  že když jste zvládli téměř pět let života po svém boku, že zvládnete i zbytek celého života. Přivedla mě sem nedůvěra v to, co se tu děje. Mé představy ale byly dokonce o něco lepší, než po získání přehledu o věci. 

Upřímně.. Snad žádný chlap nechce vedle sebe vypasenou děvu, která má problém se nasoukat do velikosti "M" a která místo  svého udržování vysedává věcně u televize nebo jí je lhostejné nabírání váhy v práci, protože věčně sedí u počítače a v práci žádný pohyb nemá. V tom vidím plus a abych nekřivdil, má ženuška díky Stobu zhubla. A nemálo! Dokonce vypadá jako před pěti lety, kdy jsem se do ní na první pohled zamiloval. A že to bylo těžké! Určitě to znáte, jak jdou kila nahoru, když vaše tchýně neustále vyvařuje.. Zároveň ale Stob dokáže dosti brát a to je důvod, proč jsem začal psát tento nekrátký blog. 

Drahá polovička chodí na Stob už nějaká ta léta a až předevčírem jsem se na Stob poprvé podíval. Čistě ze zvědavosti (a ano, i ze žárlivosti - kdo miluje, ten žárlí, tak to bohužel chodí...) a získání toho přehledu, o čem ta stránka je. Důvodem také bylo to, že kdykoli jsem ji viděl na počítači, tak ťukala a odpověď na otázku kam to ťuká byla vždy stejná: "No přeci na Stob!" 

Po založení stránky, kterou mi založila dokonce ona sama, jsem se porozhlédl a nyní už lituji, že jsem tak učinil. Popravdě, zřejmě tento účet asi brzy smažu... Co oči nevidí, to srdce nebolí. 

Ne jenom, že má ženuška tu tráví téměř čtyři až pět hodin denně, ale zároveň tu jsou fotografie, které původně vždy byly jen pro mě. Udělá vám radost, když vám přijde fotka v plavkách z dovolené a u ní popisek: "Jen pro tebe, zlato!" Ta stejná fotka, která je jen pro mě, tu je najednou pro všechny. A nejedna! Je jich mnohem více. Téměř každá fotka, která mi dávala pocit toho, že já mám ten sladký bonbon a že jen já ho jím bez obalu, je bonbon, který si může ochutnat každý. 

To je věc, která mi nesmírně vadí a vzhledem k tomu času stráveném na těchto stránkách to beru jako čas investovaný do okolních lidí, který by se mnohem lépe zúročil investováním do pohybu nebo dokonce do našeho vztahu. Čas a exhibici takového formátu, že ta má jedinečná ženuška žijící pro mě už není jen moje, ale je to taky ikona x dalších lidí, kteří vidí to, co jsem měl původně vidět jen já. 

Možná působím jako ublížený. Ano, mohu tak působit. Na druhou stranu je to i indicie pro vás. Nesmírně vám všem fandím v tom, abyste se dostaly na váhu, kterou si přejete a která vás uspokojí takovým způsobem, že přijdete k zrcadlu a řeknete si: "Páni, já jsem hezká ženská." Opravdu vám to přeji. Na druhou stranu se zkuste podívat na čas strávený zde na Stobu a zkuste polovinu toho času stráveném zde na těchto stránkách, investovat do pohybu. Zkuste ho investovat do krásného milování s vaším partnerem, do fotek jen pro něj (které tady nevystavujte)  a uvidíte,  že se na tu váhu dostanete dokonce ještě rychleji, než popisováním vaší váhy nebo vystavováním polonahých fotek. Ne nadarmo se říká, že se nejvíce hubne právě při sexu. 

Můj kamarád dokonce jednou přivedl podobnou situaci do extrému. Určitě se každý z vás někdy setkal s hrami a jejich problematikou. Můj kamarád hrál časově hodně náročnou hru a já mu povídám: "Hele, kdybys těch osm hodin denně věnoval sportu, tak se za dva měsíce nevejdeš do futra od dveří." On si to zval k srdci a šlo vidět, že jsem mu nasadil brouka do hlavy. Víte, co ten kamarád udělal? Začal každý den chodit do posilovny a jeho rozvrh dne vypadal takto: Zaměstnání, posilovna, relaxace, běhání a doma lehsedy. Víte jak vypadal za čtvrt roku? Do dnes je z něho chodící hora masa! Potkat ho na ledě, tak se mu vyhýbám na míle daleko, protože má neskutečnou sílu. To jsem ale odbočil... 

Zkuste se zamyslet nad tím, jestli se sami sebe neokrádáte o krásné hodinky s vaším protějškem a jestli by vám více neprospělo "válení" se v posteli se svým milovaným. 

Asi tu moc nepochodím s tímto názorem a blogem, ale třeba si to přečte moje báječná ženuška, která se každou minutou zde ode mě odcizuje a která každou fotkou ze sebe dělá pro mě ne už tu jedinečnou.. 

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 08. 2013 22:42
Všimli jste si data registrace? Já až dnes a to jsem na tento text reagovala už 25.2.2013.
16. 08. 2013 18:30
Ten profil je fakt neaktivní :-)))
16. 08. 2013 18:08
čtyři až pět hodin denně na Stobu zvládne snad jen nezaměstnaný člověk nebo žena na mateřské, kterou nudí děti. Pokud je tak tráví po práci ve večerních hodinách a na Tebe zbývá nula času, Tvou rozladu chápu.
Ale jinak, obecněji - každý má nějaké koníčky, nějaký svůj čas a volné chvíle, nezávisle na partnerovi - a je úplně jedno, jestli je ten čas strávený "užitečně" nebo "neužitečně". čili pokud někdo tráví chvíle na Stobu a cvičením, zajímáním se o životosprávu, proč ne.
Jinak tématu fotek moc nerozumím a zdá se mi nepřiměřené.
16. 08. 2013 13:46
"Uživatel Kubri v systému neexistuje". "Registrace 1.1.1970".
Tak by mě zajímalo, jestli je to nějaká provokace nebo co to vlastně je ?
16. 08. 2013 13:19
Vypadá to na neaktivní profil, tak se ani nebudu vyjadřovat. Ono by to stejně nemělo smysl, vůči člověku, co hledá chyby vždy na druhé straně.
16. 08. 2013 13:04
I když souhlasím částečně i s negativními reakcemi na blog, protože tyhle stránky opravdu nejsou o vystavování polonahých fotek, ale o změně životního stylu, na kterou bohužel většina z nás nestačí bez pomoci právě těchto stránek, tak mě to spíš přimělo k zamyšlení o tom, jestli to třeba podobně nevidí i můj partner... Pravda, že mám štěstí, že zvládám plánování jídelníčků v pracovní době, tedy to víceméně nezasahuje do času stráveného s ním, ale i tak. Dnes si asi popovídáme a Vám doporučuju totéž :)
16. 08. 2013 12:57
tak trochu jiný chlapský pohled - i když, první co mně po přečtení blogu napadlo, že tohle nemohl napsat chlap. Dovedu si představit, že takhle nějak by to napsala ženská, ventilujíc všechno negativní vůči chlapům, co v nich vidí. No ale dobře, připustím, že to mužský skutečně napsal.
Polemizovat bych s tebou dokázal téměř o každém odstavci, ale to by asi bylo zbytečné, a zůstal bych nepochopen, což se mně občas (i tady na STOBu stává), a tak bych ti spíš položil pár otázek, které mně naskočily při čtení tvých řádků. Proč si myslíš, že hodiny strávené na STOBu jsou méně smysluplné než tvoje sledování a komentování sportovního dění. Odcizuje se tvoje partnerka (promiň, ale slovo ženuška bych raděj ponechal až do doby, kdy najdeš skutečnou sílu do tohoto vztahu; zatím jen sníš o tom že je to na celý život....po pěti létech - tak tuhle jistotu bych si netroufal vyslovit já ani dnes po dvaceti pěti, na vztahu je třeba vždycky pracovat). Otázku je, jestli se odcizuje žena tobě nebo se odcizuješ ty jí? Proč si myslíš, že na STOBu jde jen o hubnutí. Kdyby jsi tady pobyl trošku dýl, tak zjistíš že to hlavní je životní styl, hubnutí je jen vedlejší produkt a sport je dalším prostředkem k dosažení cíle. Ale tuším, že jsi příliš málo času věnoval tomu aby jsi to zjistil. Příliš rychle jsi měl jasno. Otázkou pro mne je, proč se své partnerky vůbec ptáš, komu právě píše. Mně by to nenapadlo, moje žena po mně informace taky neloudí, a tak mně to připadá divné - ale to je věc názoru a důvěry. Moje žena zde na STOBu je také, a věř, že virtuální "přátele" máme asi dost odlišné - no a co? A že čas zde strávený bychom mohli investovat do vzájemného vztahu - myslíš že hloubka vztahu je dána délkou času společně stráveného? Já tenhle názor nemám, vztah je dávan jinými parametry - a jsem přesvědčený, že to není ani ten sex...taky budeš mít své dny :-)
Jediné, s čím bych s tebou osobně souhlasil, jsou fotky které tady občas jsou. Ale kdyby jsi tady byl delší dobu, tak by jsi zjistil že holky sami se upozorňují na rizikovost takových snímků. Ale i fotky a jejich zveřejnění je velmi individuální - někdo se tady nezobrazí vůbec (jako třeba já), někdo tady má fotky hodně obecné, neutrální, někdo jde za hranu pro jiného přijatelnou. Ale proč své partnerce vnucuješ, že TYHLE FOTKY mají být JEN PRO TEBE? Co ti dává tohle právo? Je s tebou tvoje partnerka ještě svobodná? Není právě svoboda tím, co (také) na STOBu hledá? Nejsou právě tvoje názory tím, co VÁS (tebe o ní a ji od tebe) odcizuje? A věř že nechci být tím, kdo by posuzoval, soudil nebo radil. Jen jsem cítil, že by tady neměly být jen názory holek.
16. 08. 2013 12:36
Myslím si, že 4 až 5 hodin denně na jedněch stránkách (ať jsou jakékoli) je útěk před realitou. Za to STOB nemůže.
16. 08. 2013 12:20
...to je tak trochu na manželskou poradnu, problém bude asi někde jinde než ve STOB...
16. 08. 2013 11:27
Teda jako první mi nesedí, ze píses kolik casu Tvoje zenuska a my ostatní strávíme na Stobu. Jestlize jsi vásnivý diskutér a píses do mnoha blogu, kolik casu u toho strávís Ty? Urcite podstatne víc nez treba já, kdyz píses do pulnoci. Já jsem vdaná 31 let a znám se s mým muzem od mých 18 let. A verís, ze on je rád ze jsem nasla Stob? Protoze chce, abych nelamentovala a byla se sebou spokojená. Jemu nevadí, ze mám velikost L ale chce abych byla stastná a se sebou spokojená, protoze me má asi rád. V tom je ten rozdíl, zárlit neznamená mít rád, zárlivci vetsinou chtejí toho druhého vlastnit a rídit mu jeho zivot. Mého muze by ani nenepadlo se dívat co do fotogalerie dávám za fotky. A prosím Te jsme tu skoro samé zenské, tak co by. Vzdyt se na to mohou dívat jenom prátelé. Prej Tvé prítelkyni trochu radosti a bud hrdý na to jak vypadá a ze dokázala zhubnout. Aby Ti jednoho dne treba i s velikostí "L" neutekla...
16. 08. 2013 10:49
Nedá mi to nereagovat!! Promiňte, ale je to výlev žárlivého chlapa! Takhle špehovat a žárlit na komunitu žen, které se snaží něco se sebou udělat je trochu ubohé. Vážený pane máte být rád, že Vaše ženuška nechodí mimo, kde zajisté čeká více "pokušení", než zde, kde se snažíme navzájem podporovat. Naučit se jíst zdravěji je sakra těžké a díky bohu, že tady Stobklub je! Kikushka to napsala naprosto výstižně.
A buďte rád, že od Vás ženuška ještě neutekla. Vím, jak je deprimující žít s žárlivým chlapem, byla jsem vdaná za jednoho takového. S mým současným partnerem jsme spolu 12 let a to, že jsem našla konečně způsob, jak zhubnout, být sebevědomější a šťastnější jen vítá a podporuje mě. Je mi Vaší paní líto, nemá to jednoduché.
Přeji hezký den.
16. 08. 2013 09:03
I já se přidávám k názoru Kikushky. Namísto kritizování a odsuzování podpora a pochopení. To je tady potřeba v našem snažení. Můj manžel se sem přihlásil také,ale ne,aby mě šmíroval a stíhal,ale aby se mnou zdravěji jedl a podpořil mě :-)) A to je ten správný postoj manžela STOBařky - mám ho o to raději :-)
26. 02. 2013 12:45
kikushka to řekla přesně !!! Já mám ve svém muži obrovskou podporu - chodí se mnou na procházky,vždycky si vzpomene když jde na nákup na "moje" jídlo,nikdy mu to nemusím připomínat,má radost z mých úspěchů a rozhodně nežárlí na tyto stránky !!!
26. 02. 2013 12:12




jilkajda

kikushka - zrovna jsem měla nakročeno napsat něco podobného!!!!! Moc hezky jsi to rozebrala a přesně v mém duchu.
A jak je to u mě?
Můj mě naopak večer dává notebooka do zásuvky a říká, tak mamčo, pojď si zapsat co jsi snědla. Anebo: dneska nejdeš plavat? Já tě přijdu naproti se psem. Tak tomu říkám podpora - pane manželi stobařky.
26. 02. 2013 11:57
Jsem sice vášnivý diskutér a psaní je téměř mé řemeslo, jelikož píši hodně blogů na jiných stránkách a dokonce přispívám svými názory i do sportovního odvětí. Tohle je ale jiné a když jsem dnes po půlnoci konečně přepsal rozhovor ... Nebylo by lepší "válet se místo toho s ženuškou v posteli? aby se Vám neodcizila" :-) Zajímavé čtení, pravda, trochu jste si naběhl, souhlasím s bebecha, kikushka,ijedlinska a dalšími, ale napsal jste svůj názor na věc, jen bych asi poradila promluvit si o tom s partnerkou, třeba právě při tom válení v posteli, nebo při výletě do přírody, cestou do bazénu nebo jakékoli společně trávené aktivitě. 5 hodin denně, to tu asi drží rekord:-)
25. 02. 2013 15:46
Zajímavý blog. Chtěla bych jen dodat, že pokud tvá milovaná opravdu hodně zhubla, jak píšeš, tak to určitě nebylo tím, že sedí na STOBu, ale tím, že si hlídala jídelníček a určitě i sportovala.
25. 02. 2013 14:46
pěkně napsané, trávit 5 hodin na počítači jen na stránkách stobu mi přijde moc
25. 02. 2013 14:06
Je hezké znát názor chlapa. A budu doufat, že to není názor všech mužů ale jen jednotlivce.

Za sebe ti můžu říct jedno - ne všechny "vypasené děvy co se nevejdou do velikosti M" jsou vypasené proto, že vysedávají u televize s čokoládou v ruce... a nevěřím, že tu tvá přítelkyně tráví 5 hodin denně - to je naprostá hloupost, to by měla přečtený snad i copyright...

Pokud ti vadí fotky tvé partnerky tady na STOBu, kde je ukazuje skupině holek řešících své špeky, nechci ani domýšlet jak bys reagoval, kdyby chodila do fitcentra kde by ji obdivovali ony "hory masa", nebo do bazénu či na koupaliště nebo nedej bože do sauny...

A máš pravdu, sexem se hubne nejlépe, ale opravdu máš takovou výdrž abys těch 5 hodin denně zvládl a nebylo z toho "válení se v posteli" jen "válení se v posteli?" ;)

...někdy je lepší místo stěžování si promluvit si s partnerkou z očí do očí. Ono my holky si prostě potřebujeme popovídat s jinou ženskou, opravdu nečekej, že půjde po práci na dvě hodiny do fitka, příjde domů, uklidí, uvaří, vypere, vyžehlí, pomiluje se s tebou a půjde dělat kliky. My holky takhle nefungujeme...

25. 02. 2013 13:16
Ahoj, nedá mi zareagovat na tvůj blog o němž si myslím že byl jen automatickou a trošku skratovitou reakcí na to, jak tvou ženušku pohlcuje zlý STOB, a současně doufám že po vypsání a tak trochu "vypěnění" sis to nechal znovu projít hlavou a zjistil, že to není až tak horké.
Zarazila mně ale hned tvoje první věta druhého odstavce že žádný chlap nechce vedle sebe ženskou co nosí velikost větší od M a co se válí na gauči. Fajn, uznávám, na udržovaného partnerar se přece jenom lépe kouká a nestydíš se za něj. Výsledek je skvělý, s tím jsme spokojení-jdeme dál. Vadí ti tedy způsob jakým zhubla- a to přihlášením na zdejší stránky a virtuálním životem v komunitě. Zkus se tak trochu zamyslet sám nad sebou, jak si jí podporoval v její snaze zhubnout, před objevením STOBu, jestli si navrhoval třeba nějaký sport místo dřepení u PC (které mimo jiné děláš i ty-sám to píšeš v první větě že jseš vášnivý diskutér, to asi nebude na pět minut denně že?), jestli si se snažil o odlehčení jídelníčku, nebo to prostě byly jen takové ty narážky typu kdysi si bývala taková a maková, a koukej na helču odvedle jak chodí na kolo, vidíš jak není líná.....musíš se tláskat další čokoládou? Víš ono je snadné kritizovat aniž bys do toho hlouběji viděl...ženské totiž nestačí jen prostě vyběhnout ven, jak si většina chlapů myslí, žena musí zejména upravit i stravu a hlídat si co sní, k tomu samozřejmě ten pohyb-prostě v rovnováze, ale jen pohybem žádná ženská nezhubne, na to máme moc odlišný poměr svaly vs. tuk a celkovou konstituci. Pokud se někdo rozhodne hubnout, ze začátku než se do toho dostane a najede na systém, tak to spolkne spoustu času, stejně jako jakákoliv jiná, nová aktivita. Jestli tvoje ženuška začla najednou trávit spoustu času na STOBu a není to jen o vyplňování jídelníčku, zkus chvíli přemýšlet proč tak asi dělá-pokud by s tebou měla lepší program, nemyslíš že by se ti věnovala, že by raději trávila čas s tebou? To že zhubla sis asi všimnul (takže to muselo být více než pár kg), ale chválíš jí za to? Říkáš ji jak ji to sluší, podporuješ jí v její snaze? Nebo jen tzv. sklízíš úspěch a chlubíš se u kámošů, jako máš vedle sebe kost, ale už nechceš akceptovat prostředky jakými se k tomu dostala ani prostě ty všechny věci kolem, které to obnáší? Chápu, ne každému může STOb vyhovovat a mně se za tu dobu, co tady jsem, už taky nelíbí všechno. Ale chodím tady kvůli komunitě a podpoře, kterou nedostanu doma. Jak psala daranea-tady se jí dostane podpory,možná i pochvaly více než doma. Není pak těžké pochopit, že tady tráví nějaký ten čas. Píšeš pak, že máš pocit, že se ti žena odcizuje..jseš si jistej že to je jen STOBem? Netuším jaká byla její původní přičina začít hubnout, ale pokládat STOB za jediného viníka odcizení není správné, určitě to s sebou nese více důvodů-třeba snahu líbit se ti, konečně mít pocit že něco dokázala, že je v něčem dobrá...fakt by nebylo na škodu to zjistit, možná by ses na to díval jinak...
Ještě další věc-ta žářlivost na fotky v prádle. Jak sis mohl všimnou, tak jsou tady většinou ženský, pár chlapů nevyjímaje, ale ty jsou spíše sportovci a nadšenci indaresu a babskému tlachání tolik nefandí. Za situace, že fotky ti vidí jenom přidaní přátelé, mi fakt chceš ríct že žárlíš na maminy od dětí, nebo ženský co váží přes metrák- a že jich tady je? To si snad děláš srandu ne? Pouštíš svou drahou vůbec na koupaliště? To je totiž ještě nebezpečnější území víš? Tam ji ti chlapi mohou okukovat live a ještě se budou otáčet! Nebo si snad chtěl říct, aby vůbec nezačla hubnout a tudíž si ji nikdo nevšímal a mohla tak být jenom tvoje? Nevadí ti tak trošku jen a pouze to, že tvoje drahá si našla -kromě tebe- něco co ji najednou začlo zaměstnávat více než vyvařování a válení se v posteli a co ji dělá radost? Zkus se chvíli zamyslet....hmm? Přepokládám že tvoje drahá tady nestrouhá žádné sexy pózy ani neni navlíknutá do červené krajky, tak jaký pak problém? Jen a pouze v tvé hlavě, protože si dovolila na net zavěsit své! fotky, které ani nejsou nahaté nebo eroticky laděné, bez tvého souhlasu nebo vědomí? Počkej ty ji musíš dávat souhlas nebo tak nějak? Nejste ani manželé a nemáte spolu ani děti,tak není proč si tady hrát na nějakou morálku, navíc za situace, že si tady založíš účet za účelem vylití si srdíčka a promluvení nám do duše. Partnerce vyčítáš že s tebou netráví čas a že ho naopak zbytečně tráví tady, ale že by sis s ní o tom promluvil, nebo třeba něco navrhl to ne, sám ale řešíš svůj problém tady a veřejně-jelikož nemáš blog uzavřený jen pro přítele.
Takže radím-zkus si s přítelkyní promluvit v klidu a bez výčitek a trapných poznámek o debilním STOBu, zkus alespoň jednou projevit trošku empatie a pochopení. Možná se ti pak i do tý postele bude hrnout s radostí....
25. 02. 2013 12:36
U počítače sedím jen tehdy, kdy se můj muž v televizi dívá na pořady v televizi, které mně nezajímají. O společné chvíle se neokrádáme, snažíe se je užívat jak jen to jde. S tím časem, který můžeme věnovar pohybu místovysedávání u počítače, to máte také pravdu, ale většina nás zapisuje po večerech, kyž má odcvičeno. uklizeno, dti zkontrolovány.
Ale chlapský nzor jsem si přečetla ráda.
25. 02. 2013 12:25
trochu jinak to asi vidí "manžel" ve vašich letech a trochu jinak to asi bude vidět partner ženy, se kterou je 15 a více let.. děti jsou třeba odrostlé..ten můj je třeba rád, že se snažím být spokojenější sama se sebou, protože jsem spokojenější celkově.. i když mu moje kila navíc nevadila (a já mu to věřím) je teď na mě pyšnější.. o STOBU ví, občas se mnou zapisuje, občas utrousí ironickou poznámku, ale v podstatě mi..a dovolím si říct.. že i ženám tady..fandí, vidí že ta komunita funguje, i když je to "babinec":-D.
Upřímně by mi ale vadilo, kdyby si udělal profil a "špehoval"..

toť názor 40leté skorobabičky:-)
25. 02. 2013 11:51
Sám jste napsal, že žádný chlap vedle sebe nechce mít ženskou, která se nevejde do velikosti M. Jednak tomu nevěřím, u většiny mužů snad, ale ne u všech tomu tak je. To nepíši proto že zatím patřím k těm silným, měla jsem i opačnou zkušenost, když jsem malé velikosti také mohla nosit. Ale abychom mohli shodit svá kila a zůstalo to tak, tak je třeba nejdřív se prokousat radami jak na to, podpořit další a příště podpoří oni mne a na tu aktivitu a věnovat se svojí rodině si čas vždycky najdu. Trochu mi to připadá, že je ve vašem článku převážně ta žárlivost, která jistě není na škodu a jak se říká, je i zdravá, ale pouze v rozumné míře! Tady na Stobu se člověk naučí ne jenom jak má zhubnout, ale jak se naučit žít tak, aby žil zdravě, byl plný energie, třeba právě pro chvíle strávené s partnerem, ale nejenom na to, aby byl spokojený a věděl, že v tom není sám. Můj manžel, když chce mít chvilku pro sebe, tak mu taky neříkám kdy a jak ji má využít. On si ji využije podle svého uvážení a stejně je to u každého z nás. Zdá se mi opravdu zvláštní, jakým způsobem to řešíte. Píšete o vaší přítelkyni, jako by byla nesvéprávná a to by mne dosti uráželo. Nezlobte se, ale připada mi, že ji chcete jen pro sebe a ať by dělala třeba i něco jiného než byla na Stobu a vy jste si vzpoměl, že chcete, aby se zrovna věnovala vám, tak by vám vadilo asi úplně všechno co by právě dělala. Ale představte si, jestli jednou plánujete rodinu. To budete žárlit i na ní? Rodina s dětmi hodně zredukuje ,,volný,, čas.
25. 02. 2013 10:44
No, já vám také :)
25. 02. 2013 10:24
Zuzik721: Na váš komentář jsem čekal! Opravdu. Čekal jsem, jestli vytáhnete něco ze svého repertoáru. Vaše odpověď na všechno je:"Tak se s ním rozejdi, není pro tebe dost dobrý. Dneska zase blbý den a mohl bych pokračovat." A asi jste mi potvrdila, že vám v životě nějaký muž musel hoooodně ublížit. Jinak nechápu tu negaci a komplexy. Litovat nechci. Na to mám svojí hrdost. Mám splněno. Ozvala jste se a jde vidět, že nikdy nezklamete.
25. 02. 2013 09:20
Vy muži to prostě vidíte jinak. My ženy, a jsou tu převážně ženy, sem chodíme za ostatními ženami se stejným problémem, potřebujeme si povídat, poradit, pochlubit se... Naši muži často ani nevidí kila, která nás trápí, někteří dokáží jen kritizovat, ale tady si vzájemně pomáháme, podporujeme se, dáváme rady a tipy. Všechny trávíme nějaký čas cvičením a se svými muži, tohle není čas trávený pro dobro ostatních lidí, to je čas, který věnujeme samy sobě, čas investovaný do našeho dobrého pocitu z úspěchu, čas motivace a odměn ve formě uznání ostatních...
A ty fotky, to je ukázka našich úspěchů, máme radost z toho, jak dobře vypadáme, nikdo to tady nebere jinak než fotky úspěchu a ten pocit, že fotky nepatří jen tobě...moje zkušenost mluví jasně, můj muž nedokáže mou proměnu ocenit ani z poloviny tak, jako kterákoli z mých STOB přítelkyň. Vystavujeme tady fotky z úplně jiného důvodu, než je posíláme svým mužům. Oceň snahu své přítelkyně a mluv s ní, třeba potom nebude potřebovat tolik podpory od nás :)
25. 02. 2013 08:44
Jestli mohu tedy nějak obecně zareagovat. Já nikdy nechtěl ponižovat svojí polovičku veřejně. V noci jsem si ale pro změnu přečetl její "krásný" blog, kde jsem se dočetl, že jsem líné prase, nic nedělám a vlastně ji ani v něčem nepodporuji. Také jsem zjistil, že je už asi zbytečné něco takového dělat, protože má svojí pravdu a že jejímu klukovi vadí její fotky ve spodním prádle nechápe už vůbec..
25. 02. 2013 08:30
Máš i nemáš pravdu, každá věc má dvě strany. Ale potvrzovat svůj názor nepotřebuješ a polemizovat s tebou nyní nechci (mimo jiné i z časových důvodů), takže jen jedna věc, která mi připadá důležitá: Asi bys neměl doufat, že tvůj blog tvá žena třeba náhodou objeví. To, co jí máš za zlé, je docela vážné a chtělo by to probrat s ní osobně, ne prostřednictvím veřejné stránky. Přece to, co zde dělají ostatní, tě nemusí (ale může!) zajímat. Ovšem kdyby se toho aktivně neúčastnila právě tvá dívka, jen stěží by tě to přimělo k tak odhodlané reakci. Takže držím palce, ať to vyřešíte ke spokojenosti obou!
25. 02. 2013 07:35
Ahoj. Máš neskutečnou pravdu. Já se snažím svou tělesnou schránku udržovat v mých 55-ti letech co nejdéle aktivní a v minulosti se mi podařilo tu mou tělesnou hmotnost dostat do dle mého extrému při 172 cm na 95 kg a začal jsem hubnout. Nebudu psát jak, ale za 2 měsíce o 15 kg. Za tři roky se mi podařilo dostat se zpátky na 87 a nyní zase hubnu. A protože jsem i tehdy používal stránky k vyčíslení hodnot jídla a to pomocí jiných stránek, tak jsem nyní začal používat stránek STOBU a připadají mi praktičtější v těch semaforcích , bodech a jiných radách. Na druhé straně mě obírají o čas při mých úletech, když si přečtu nějakaké ty příspěvky v diskusích. Dle mého je to pouze ženské povídání, kterého se nehodlám zúčastňovat. Já totiž pracuji a sportuji a již to vyplňování živin mne zdržuje. Ale je to docela dobrá pomůcka, jak si nastavit svůj jídelníček a vysledovat třeba po dobu 6-ti týdnů, co funguje a pak se toho třeba tři roky povědomě držet. Přeji příjemný den. A ještě na okraj. Z toho různého chatování a diskutování na NETU jsem už vyrostl. Míra
25. 02. 2013 07:22
V mnohém máš pravdu. Ale žárlit na vystavené fotky? Přijde ti to normální?
(pomineme-li, že v ystavovat jakékoli fotky na netu je ošemetné)
25. 02. 2013 07:16
Je v tom kus pravdy, ale taky mi něco k tomu pohledu z druhé strany chybí - možná, kdybys se svou jak ty říkáš "ženušku" při tom jejím úsilí víc byl, nebyla by možná tolik na STOBu...
25. 02. 2013 05:27
Krásně napsané:-).
25. 02. 2013 05:23
Velmi upřimné :-)
25. 02. 2013 01:38
moc upřímné ! díky za to ! držím vám oběma palce, ale na vše si člověk musí přijít sám.... Z Tebe mluví láska a obdiv k Tvojí dívce, tak se Ti to povede!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři