Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 09. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

LadyBobika

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 39
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

LadyBobika

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hurá do boje! S čokoládou a váhou...

05. 09. 2013

Aha! Tak bych mohla začít tohle psaní o svém těle, mysli, návycích, dítku, vztahu a všem možným.
Je mi 20 let, měřím 162 cm a vážím 73 kg. A právě sem spadá moje prozření a sním související Aha!, protože jsem si po dlouhé době změřila svoje BMI. Fuj!
V listopadu 2012 se mi narodila nádherná dcera, hezky jsem po porodu shazovala svoje kilíčka, byla jsem na 65 kg (zbývalo mi dát dolů posledních 5) a já se zase jak pitomá začala neřízeně cpát jak při těhotenství (během kterého jsem nabrala 20 kg). Dotáhla jsem to až na zmiňovaných 73 kg, ale pořád jsem si myslela, i přes to, že mi můj táta říkal, že pěkně kynu, že to není až tak hrozný, myslela sem, že mám tak 68 kg, víc prostě ne... Jenže pak jsem vylezla na váhu a... no děs, běs.
Zkusila jsem začít cvičit, vydržela sem týden a přežrala sem se, cvičit zapomněla a bylo vymalováno.
Zkusila sem začít znova cvičit, nejíst tolik sladkého a světe div se, po 14 dnech první výsledky! Pas: -1 cm, boky: -2 cm, zadek: -1 cm a ruce: L: -2 cm, P: -3 cm. Cvičím s Jillien Michails, momentálně její 30DS, má to asi 27 minut, cvičila jsem 7 dní, mezi tím pár dní volno, sem tam nějakou 30 denní výzvu (ale žádnou jsem bohužel nedokončila, ale teď jsem začala squaty na zadek a musím, prostě musím!). (30 denní výzva: různé cviky, třeba kliky, sedy-lehy, mosty, kriskrosy, cokoliv, cvičí se 30 dní, vždy po cca 3 dnech volno a postupně se každý den přidává na počtu. Např ony zmiňované squaty - začíná se na 50 a končí se na 250/den)
Samozřejmě, že mám před sebou ještě velkej kus cesty, snažení se a přemáhání, ale chci, abych si mohla příští léto koupit nové plavky a aby na plovárně mohli lidi říkat, jak má moje dcera krásnou maminku a přítel krásnou ženu :)
Vždycky jsem chtěla lepší váhu a pevnější postavu, ale na střední to šlo i přes nějaký ty faldíky, klukům sem se líbila a vlastně v ničem problém nebyl. I se svým větším zadkem sem se naučila žít. Jenže teď? Mám obří zadek, velký, povislý břicho, stehna jak dva válce a jdu a funím a valím se...
Jediný, co mi až tak nevadí, jsou moje prsa, z velikosti 75B povyrostly na 80D :) Takže teoreticky, když si vemu pořádnej výstřih, tak ve jménu hesla "Dobrý den, kozy ven" na tom nebudu tak špatně, no ne? A taky jsem sklidila náležitej uspěch, to jo :D Jenže tohle není přesně to pravý ořechový co bych chtěla...
Mým cílem je mít břicho, kolem kterýho se nebudou dělat pneumatiky a můžu si natáhnout kraťoučký upnutý tričečko, nohy, které se mi neroztečou při pouhém dotyku s podložkou a zadek, kterej se nebude při chůzi klepat a i když je větší a kulatej, tak aby byl větší, pevnej a hezky kulatej, ne tak šišatě jak je teď.
A hlavně chci, aby přítel žárlil :) Sem ale potvora, co? Moc nám to poslední dobou neklape a tak bych si přála, abych pro něj byla zase ta přitažlivá kočka, lépe řečeno sexy kost, kterou by chtěl... Náš vztah začal na sexu, s ním se vyvíjel, pak se narodila dcera, kila šla nahoru (nejenom moje, ale i jeho, ale třeba ho svou pílí postupně donutím taky něco dělat) a sex skončil. A tohle mě nebaví! Chci bejt krásná, chci spát se svým mužem a chci mít skvělou, milující a fugující rodinu.
Takže! Dámy moje, hurá svorně do boje, dejme svá těla do náležité formy a buďme zatraceně sexy ;) Zvládneme to!
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 09. 2013 11:46
Ahojky, tak Te tu také vítám. Kazdá máme vysnený cíl, ale myslím ze kazdá se chceme líbit alespon trochu hlavne sobe. Bez ohledu na vek. Drzím Ti palce at se Ti darí a jsi brzy spokojená:-))
06. 09. 2013 11:23
Vítej mezi námi a ať ti to hezky frčí dolů!
06. 09. 2013 11:19
Ahoj holky, díky za komentáře. Samozřejmě, že chci hubnou pro sebe, pro svůj pocit a abych se dobře ctila ve svém těle, ale na druhou stranu, nebudu myslím jediná, kdo bude rád, když zhubnu :) Budu se muset hodně snažit, to je jasný, ne vždy se mi teď daří jíst jak a co mám, ale to se časem poddá (musí!), takže si dneska zajdu s kamarádkou sednout do kavárny, užiju si poslední "volný" den a od zítra škola a vše tak jak má být... Hurá! :) Držím nám všem palce :)
06. 09. 2013 07:56
Ahoj, ať Ti odhodlání vydrží - a opravdu hubni pro sebe, pro své zdraví, pro svůj dobrý pocit...
06. 09. 2013 06:56
Každého nakopne jiná motivace. Tak do toho!!!
06. 09. 2013 06:54
Napsali ti to už dva,tak se přidám - hubnout musíš hlavně kvůli sobě :-)) Jinak jsou tvé představy prima :-)) Takže se do toho obuj - víš,co máš dělat,tak to dělej :-)) Držím palce,ať jde všechno podle tvých představ :-)
06. 09. 2013 06:23
Myslím, že jak píše Bohdana hubnout musíte kvůli sobě, ne kvůli někomu jinému. S přítelem se můžete domluvit že budete žít zdravě, ale takhle chlapi neuvažují, že když budete hubnout vy, on začne taky. To chce spolu probrat. Jinak přeji ať se daří a kila jdou dolů, použiji zde známou větu - hubnutí začíná v hlavě - vidíte časem, že je to pravdivá věta. Držím palce ve vašem snažení
05. 09. 2013 22:19
Ahoj a vítej mezi námi. Je lepší hubnou pro sebe a pro zdraví, než pro někoho jiného... Přeji, ať se Ti daří a ať se Ti splní i Tvé sny :-)
PS: mám kamarádku, se kterou manžel přestal spát po jejím otěhotnění - měl splněno....

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři