Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Nojvirtka

Původní Sebekoučink

30 %
0 kg 11.2 kg

Již zhubnuto: 3.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 15
Celkem: 1521
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Nojvirtka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Obrovská hrůza ze selhání

07. 04. 2013

Tak zítra se mám jít vážit, no a jelikož jsem fakt jedla jak kyselina celý tento týden, hlavně jsem do sebe cpala sladké a atd. tak mám až panickou hrůzu z toho, že jsem přibrala..Ale extra panickou, mám strach, že když tam bude fakticky to kilo navíc, tak že to budu brát jako mé osobní selhání a pak to bude mít asi dva konce-buď přestanu jíst, nebo začnu jíst ještě víc.. 

Jestli máte radu, jak se s něčím takovým poprat, tak určitě dejte vědět ;)

s pozdravem a s díky Annie
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 04. 2013 21:11
Pamatuj - pomalu, ale jistě. Stres je nejhorší, co můžeš k sobě pustit. Nestresuj se a jeď dál.
08. 04. 2013 11:18
Drž se doporučení Liby Babiny :-)
08. 04. 2013 06:17
Nedělej z toho tragédii, prostě jsi si dala odpočinkový týden a asi to tělo potřebovalo. Já jsem se teď zrovna vážila a také nic dole. Měla jsem týden při zánětu močáku bez pohybu a taky jsem do sebe natlačila víc jídla. No a co, jedeme dál.
08. 04. 2013 01:36
Koukám, že tu želvičku proháníš. Tak prosímtě nedělej tragédii z jednoho kilča navíc. Každej si občas dá nějakou dobrotku. Mslím, že když si dáš třebas denně za odměnu kousek čokolády, nebo těch bonbonů, jak radí níže (skvělá varianta) třeba po cvičení, tak to tvoji mlsací náladu zažene a se semaforkama fakt tak drasticky nezahýbe. Ačkoli sama se dneska kaju, nechala jsem se zlákat na dvě velké kofoly a ještě k tomu přeslazený džus. Holt vysedávání po hospodách mi nesedí-pivo nepiju a tak se ísto toho mám tendenci prolívat sladkýma příšernostma. Ale výčitky nemám, dala jsem si dnes hodinu tancování, hodinu pomalejší chůze, půlhodinu s Jill a 20 minut strečinku... A zítra se jdu vyřádit na zumbu...a tím si tu sladkou břečku hodlám ospravedlnit :-D
08. 04. 2013 01:03
Lidičky já jsem tak šťastná, že vás mám... jste pro mě obrovská podpora :) díky za to že ste a je pravda, že co jsem nestihla teď, stihnu příště :)
07. 04. 2013 23:15
perem ses tím všichni. želvu jsi málem uštvala - máš devět kilo dole a chybí ti málo do splnění cíle tak nevymýšlej nesmysly. Pokud se týden cpeš tak ti váha sice dolů nepůjde ale co už se dá dělat :-)) želva prostě doběhne o týden později...
07. 04. 2013 22:24
Ahoj, nesmís se tak trápit, kdyz zhresís.Od toho jsme lidi, ze nejsme perfektní. A kdyz si víc jedla, tak uber jídlo dalsí týden. Nejhorsí je (a to jsem delala já), kdyz zhresís a pak si reknes, ach ted uz je to jedno a nacpes se jeste víc. Pripadá mi, ze potrebujes spís podporit psychicky.Já jsem mela stejný problém, ale ted opravdu uz 7.týden co jsem u Stobu se drzím. Dnes jsem si dala trochu horké cokolády a jednu pulku proteinové tycinky a nemám vubec spatný pocit. Drzím Ti palce a netrap se, je to vse v hlave a az bude ten správný cas, tak to zvládnes a my Ti v tom urcite rádi podporou pomuzeme.
07. 04. 2013 22:09
annie...já si furt říkám, že taková nádherná holka a takhle blbne:)
Koukej se mít ráda:) a buď na sebe hodná...no a co,tak jsi pár dnů papkala víc...možná si byla ve stresu.
Nebo ten styl,cos měla před tím nebyl takový,aby se dal udržet dlouhodobě a prostě tělo udělalo stávku.Tak ted se hezky k tomu postav a udělej semaforky šTastné a zelené:)Já jsem minulý týden krásně viděla,jak stres zmenšuje moje porce.Jak nejsem ve stresu,tak mi přijdou veliké a jak jsem ,tak mám hlad a příjde mi,že mám málo jídla.
07. 04. 2013 20:54
Aneb jak se říká :nikdo není dokonalý a každý svého štěstí strůjcem :-)) Postav se k tomu čelem a pokud bude na váze víc - drž se semaforků,vždyť vše je jenom na tobě a brzy vše dáš do pořádku :-)) Pak už záleží jen na tobě,jestli ti příště to sladké stojí za krok zpět.No a čokošku si dej třeba za odměnu - tedy jen kvalitní kousíček :-))

Libuško souhlasím !!!
07. 04. 2013 20:44
Líba Babina: Libuško, Tvoje slova si asi vytisknu, pověsím někam na oči a budu si je číst ve salbých chvílích. Hodí se přesně i na mě (jenom vypustím slova "mladá a krásná" !!)
07. 04. 2013 20:23
Asi taky týden nejím podle semaforků, ale neřekla bych že se nějak přecpávám, no prostě mě dostihly velikonoce :-) Takže zítra vážení a znova se trochu umírnit. Jak tady doporučily holky, ty bonbony, třeba i bez cukru nejsou opravdu špatné. Ale my to určitě zvládneme, koukám, že už jsi pěkne shodila, takže bych to tak neřešila... prostě občas to člověku nedá, i když je lepší zařadit občas jen jeden "žravý den" mezi ty zelené :-) Neboj, bude to dobrý
07. 04. 2013 19:52
Nechápu Tvůj strach, jestli jsi jedla jak líčíš, pak asi váha může být těžko na Tebe hodná... Jsi velká holka, tak přijmi následek svého chování...a to, že buď přestaneš jíst nebo budeš jíst ještě víc, obojí je promiň úplná blbost. Normálně se zvaž a pokračuj v cyklu, zdravě jíst se musíš naučit a žádný učený z nebe nespadl. Držím Ti palce.
07. 04. 2013 19:36
Nikdo není dokonalý a taky nejsme stroje tak je normální, že se někdy ujede. Obě řešení jsou ale fakt hloupé. Určitě je dobré se vzpamatovat a najet na režim. A hlavně nehubneme o závod ...já npř. k tomu přistupuju pudově ..jak to pujde :D
07. 04. 2013 19:24
Milá dívko,
1. Pokud jsi jedla jak říkáš, pak se připrav na vyšší váhu a br ji jako skutečnost a fakt.
2. Závěr, že přestaneš jíst je špatný
3. Zzávěr, že budeš jíst ještě víc je stejně blbý

Co máš tedy dělat? Zvážit se a konstava, že máš váhu, jakou sis vyjedla. Konstatuj tento fakt. A pak., pokud chceš hubnout, se vrať k semaforkům a trpěliva zapisuj, jez zdravě, cvič a raduj se ztoho, že jsi zdravá, mladá, krásná. Žij. Uvidíš se sluníčkem se ti vrátí i dobrá nálada. Slibuji. Přeji ti úspěch.
07. 04. 2013 19:23
Nemysli na to co bylo ale co bude :-)
Začni znovu celý týden a nevyčítej si to.Chutě máme všichni a nikdo není dokonalý:-)
07. 04. 2013 19:19
Také mám ráda čokoládu,značně se to upravilo díky semaforkům,ne že bych si nedopřála,není to však denně.a když přijde chuť na sladké,souhlasím s tím,že je lepší bonbon,třeba eukalyptový,ten je zároveň i na kašel a vydrží dlouho,a nemá tolik kalorií.
07. 04. 2013 19:06
Ahoj, od té doby, co se řídím semaforkama nemám zdaleka tak často chutě na sladké. Ale to víš, že mlsná obchází i kolem mě a tak když zhřeším, snažím se ubrat přílohy jako sacharidy. Aby mi vyšel příjem kJ.
A také mi pomáhájí s chutí na sladké bonbóny. Zkus si třeba vytipovat nějaký ten tvrdý drops, který bys mohla baštit... Ono ten 1 bonbon v puse vydrží déle než kousek čokolády. Nemá tolik kalorií a chuť na sladké často zažene.
Jinak držím palce aby byla váha na tebe zítra hodná. Já mám zítra taky vážení, tak si na tebe určitě vzpomenu :)
07. 04. 2013 18:51
tak to teda zírám, že takový nejsem sám, je nás víc. Zbožňuji sladké. Minulý měsíc jsem taky zhřešil a protože chodím pravidelně na měsíční kontzroly k lékařce, tak jsem nechtěl vypadat jako blbec. Musel jsem za tři týdny shodit co jsem přibral a ještě něco navíc, aby mě pochválila. Byla to hrůza, ale uvědomil jsem si, že to dělám hlavně pro sebe. Můžu ti poradit jen to, že vždycky, když budeš mít chuť na sladké, musíš si zodpovědět důležitou otázku. Koho tím vlastně poškodíš?? Jedině sebe. Pak je lepší se udržet na uzdě a když tak si dát něco jiného, třebas jablko. Musíš si do hlavy zafixovat, že hubneš jen kvůli sobě, kvůli ničemu jinému a na sobě by ti mělo záležet natolik, abys dokázala odolat pokušení. Pokud nevyhraješ ten boj sama se sebou, tak budeš prohrávat každou chvíli. Znám to moc dobře podle sebe.
07. 04. 2013 18:49
Annie i kdyby tam bylo víc, nestresuj se s tím, jdi dál za svým cílem, určitě to dokážeš! Nikdo není dokonalý, tak jsi měla prostě trochu delší období vzdoru, ale řekni si, že teď skončilo a jeď dál teď hned! Určitě to dáš! Já taky občas vzdoruju :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři