Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 11. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Roberta

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 279
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Roberta

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak se odmenit ?

28. 11. 2012

Muj vahovy ubytek je zatim minimalni, ale uz spekuluju o tom , jak se odmenim, jak oslavim etapove vitezstvi. Odmenujete se? A cim? 
 Dnes jsem poprve pridala do sveho ekosystemu cviceni. Tedy takove male, line cvicenicko. Jsem lina, bohuzel. Muj nejvetsi uspech uplynuleho tydne je, ze jsem prestala konzumovat cokoladove tycinky v posteli a do prace chodim castecne pesky.
 Problemem pro mne je jist pomalu... Uporne se snazim nenabirat dalsi sousto na vidlicku, dokud nepolknu, ale pribor rejdi po taliri nezavisle na me vuli. Kolega, se kterym chodim na obedy, ji dvakrat pomaleji. A taky pri obede neustale keca, tusim se tomu rika konverzace :-)
Tak preji vsem hezky den!
 
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 11. 2012 17:28
Jj, taky se počítám mezi ty, co při jídle zvládnout chatovat, psát článek, kecat s kolegou a poslouchat rádio. To vše zároveň samozřejmě. :-))) Pomalu, sama a v klidu jíst ani neumím a vzpomínám si, jak jsme bytostně nesnášeli kámošku, na kterou jsme při obědě čekaly celou věčnost, protože jeji potrefená matka z ní vychovával hypochondra, takže nám kámoška neustále vykládala, že "ona nebude kvůli nám hltat, aby pak měla žaludeční vředy".
Jinak co se odměn týče - na mě to moc nefungovalo. Něco si koupit, tak jsem si pak vyčítala, že jsem utrácela za zbytečnosti (a koupit potřebnou věc není odměna), zajít si na kafe s kámoškou obvykle znamená pizzu, víno a "ožralý kafe", v kině mě poslední dobou nic nezaujalo a knížky nějak už nečtu... Takže spíš hledám tresty za porušení než odměny.
28. 11. 2012 15:58
No já právě vždycky u jídla byla zvyklá mluvit. Díky volnější pracovní době a tomu, že děti studují, bylo u nás zvykem snídat dost pozdě a dlouho, oběd byl kdykoliv mezi jednou a sedmou večer - až byl zase dostatek času a večeře po skončení ordinací, tak v 9 večer. A vždycky jsme čekali až přijde parťák k jídlu a povídání, samotná tedy jíst moc neumím a rychle taky ne.
A odměnila jsem se krásným novým kabátem, zároveň to bylo užitečné, ale dopřála jsem si lepší než bylo nezbytně nutné :o)
28. 11. 2012 15:50
Odměny jsou důležité. A je třeba se odměnit za každý malý úspěch. Samozřejmě ne jídlem, ale něčím, co pobaví, potěší, rozmazlí - každý si musí najít to svoje. Největší odměnou pro mě bylo, když cca po roce mě začali lidi říkat, jak mi to sluší, že jsem jiná, mladší, šik, štramanda - a to zahřálo a potěšilo nejvíc. Hodně úspěchů!
28. 11. 2012 15:33
Kikush: je fakt, že jídlo u PC je také můj problém :( tisíc věcí okolo jak píšeš ty, tu někdo přijde, takto schovám, apod. :) ale zase když jsem doma, tak se snažím jíst pomalu a vychutnávat si to..a to kolikrát i doma si automaticky vezmu PC a jím u něj.. :D ale jíst s přítelem, to je něco - vždycky se mu směju, že jí, jak kdyby mu to mělo někdo sníst :D
28. 11. 2012 15:00
Luci:to já jsem zřejmě jako tvůj přítel, vždycky jsem já ta první co má prázdný talíř a kouká kolem sebe, co by ještě zblajzla...ono jídlo by se mělo vychutnávat (což rozhodně umím), každé sousto pořádně rozžvýkat, ale když u jídla děláš milion 500 věcí najednou, jako třeba když v práci u PC jím oběd, což je každý den, tak je to těžký. A hlavně já bych dokázala jíst pomalu jen tehdy, pokud by to bylo jídlo, kt. mi nechutná, nebo už jsem plná. V 99% případů mám hlad a tak to rychle do sebe naházím ať to kručení v břiše přehluším.
Co se týče odučení se jíst jídlo v posteli, tak to praktikuji jen u filmu s přítelem, když jsem na koleji, tak jím normálně u stolu (ale stejně u PC) a když už, tak max. něco na zub, nikdy ne komplet oběd nebo něco, co se trousí-na koleji mám dost bordel, nepotřebuju to mít ještě i v posteli :D
28. 11. 2012 14:29
A ještě k odměňování - co si nastavit nějaký snadněji dosažitelný cíl a za určitý váhový úbytek si něco nadělit?:) Hned ti to půjde lépe! :) a nemusí to být jen oblečení :)
28. 11. 2012 14:28
Tak to já jsem právě takový ten tym drbny :) která mele i u jídla :D ale snažím s ejíst v klidu, pomalu :) ale když jdu na oběd s mým přítelem, připadám si jako lenochod, on totiž všechno tak rychle zdlábne, zapije vodou a pak přijde otázka:"Tak můžeme jít?" :D
28. 11. 2012 13:00
Jo a jak se odměnit. Pokud ti hubnutí půjde hladce, a to je jasné, že půjde, budes se odměňovat pravidelně a to koupí nových kusů do šatníku.
28. 11. 2012 12:33
http://www.stobklub.cz/blog-zapis/MaSka/5046/
28. 11. 2012 12:11
Já jím taky rychle. A taky na tom pracuji...ale ne vždy se zadaří.
28. 11. 2012 12:08
Jíst pomalu je doporučení všech, kteří o hubnutí a do hubnutí mluví. A také jíst malá sousta a pořádně žvýkat. To všechno si obyčejně uvědomím až při posledním soustu. Ale už se mi podařilo několikrát mít prázdný talíř jako druhá nebo dokonce třetí u stolu. Je to však u mně stav výjimečný. Pokračuj v nastoupené cestě.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři