Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 01. 2017

Jak si nahrát profilovou fotku?

Yogii

Získané body

Tento měsíc: 480
Celkem: 11872
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Můj index zdravého životního stylu

11. 10. 2017

Dnes na mne, tak jako na Mášu, bliknul e-mail, že si mohu zase po čase vyplnit test na index zdravého životního stylu. Přistupovala jsem k němu trochu s obavami, protože, kdyby dopadnul hůř než ty minulé, bylo by to špatně a já bych měla pocit, že jsem se z projektu moc nepoučila. Ale šla jsem do toho a nakonec to většinou dopadlo docela dobře. Dávám zde své výsledky:

2. 3. 78 %

1. 6. 82 %

7. 8. 84 %

11. 10. 86 %

Některé údaje mám hodně dobré, někde je zajímavé, jak jsem měla propad a pak se zas vrátila na předchozí číslo, nebo ho mírně překročila. Bohužel jsem se zhoršila v mlsání – z původních 73 přes 67, pak návrat na 73 a nyní 60 :-((. Jinak ale mám v naprosté většině výsledky lepší. Že bych jedla tak zdravě, že si to musím kompenzovat mlsáním? :-) To byl vtip, ale možná je to ovlivněno i momentálním rozpoložením, jak reaguji v testu na dotazy, když mám zrovna teď chuť na sladké, kdo ví.

V cukrech jsem se ale zlepšila ze 78 na současných 90. A luštěniny mám výborné na 97, tuky se taky zlepšily, zelenina je na 90 a ryby jsou dokonce na 100! To je určitě dané měsícem luštěnin a hlavně současným měsícem ryb, na ryby víc myslím a mám na ně chuť skoro pořád. O dost se mi taky zlepšilo přejídání, z 63 na 87. Mléčné výrobky mám na 85, to už asi zůstane stejné, jím jich docela dost, na víc už asi není kapacita. Pohyb mne překvapil, sice se zlepšil z 61 přes 64 na současných 71, ale myslela jsem si, že bude ještě lepší.

Celkový posun k lepšímu je dobře vidět, mám radost. Určitě se cítím líp, a dokonce mám radost i z toho, když si dám něco, co mi moc chutná a ještě k tomu je to zdravé, mám pak pocit, že jsem pro sebe udělala něco dobrého. Ze zeleniny díky projektu mám taky dobrý pocit, a když ji nemám jako přílohu k hlavnímu jídlu, anebo když je jí málo, cítím, že mi chybí a musím to dohánět. Je mi jasné, že kdybych si test vyplnila hned na začátku projektu v lednu, byly by prvotní výsledky horší, takto už jsem v březnu měla posun k lepšímu.

Ještě doladit to mlsání a budu spokojená. 100% výsledky myslím, že bude mít snad jen robot :-). Mám radost z projektu, z indexu i z toho, že dělám něco pro své zdraví!

 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři