Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 04. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Zuzzule

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 117
Celkem: 158
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Zuzzule

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

První krůčky

13. 07. 2016

V prvním příspěvku jsem si to krásně namalovala a nakonec zjistila, že takhle to prostě nedám. První dvě cvičení jsem nedotáhla do konce a cítila se totálně neschopná s tím, že takhle nezhubnu. No a měla jsem pravdu. Takhle to nejde. Asi nejsem z těch, co ze dne na den všechno změní. Jedna dobrá dušička tady na stobklubu mi poradila, ať nechci všechno hned najednou, že to nepůjde. A měla pravdu. Takže jsem si sedla k "Novému začátku" a začala hledat, čím bych tedy mohla začít. Hledala jsem něco, co bych mohla zvládnout, abyc mě to nakoplo k dalším krokům. 

Zaměřila jsem se tedy na to, že nesnídám. Za posledních pár dnů den co den snídám, sice asi ne moc správně, ale snídám. Takže v dalších dnech budu pracovat na složení snídaní, tak aby to bylo správně. Takže co se snídaní týče, splněno tak na 50%. 

Další problém byl pitný režim. Tam se mi to povedlo zatím nejvíc. Denně minimálně ty dva litry vypiju, a co je důležitější - je to čistá voda. Jenže si neodpustím nějaké to kafíčko. Ale myslím, že můžu říct, že tento bod jsem splnila, troufnu si říct na 90%. 

Musím ale říct, že nejsem spokojená s tím, jak to jde pomalu, jak strašně pomalu přecházím na ten "zdravější režim", ale jde to a to je hlavní. Zjišťuji zde, že to chce opravdu čas a hlavně podporu, která se mi v mém okolí nedostává (pořád se potýkám s reakcí partnera, mám tě rád takovou, jaká jsi nebo no trošku jsi přibrala, ale máš po porodu, to se spraví). Proto jsem úplně maximálně nadšená z těchto stránek. První příspěvek ještě skoro nebyl zveřejněný a už tam byly dva podpůrné komentáře. A docela výzva jsou i ty semaforky :-) jsem pyšná, když se další rozsvítí zeleně :-) 

Po "Novém začátku" jsem se cítila mizerně, že to prostě nezvládnu, ale když vidím ty malilinkaté pokroky ve snídaních a pitném režimu, k tomu navíc podpora a motivace tady na stobklubu, tak si začínám říkat, že bych to přece jen mohla zvládnout. 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 07. 2016 16:54
Určitě to zvládneš,jako spousta dalších tady na STOBu,kteří tu dávají blogy a fotky svých úspěchů i neúspěchů.Bude pravda,že každý si musí tu svoji cestičku najít a vyšlapat sám.Máš štěstí v tom,že ses rozhodla a že najíždí nová verze koučinku,která bude brzy ještě vychytanější než ta původní.Zapisování ti půjde snadno a semaforky jsou podrobnější.Já osobně jsem první měsíc nezhubla ani kilo.Nejprve jsem šla nahoru,pak dolů a po 4 týdnech jsem měla nachlup stejně.A toho potu v tělocvičně!Ale nelituju,protože přesně jak ty,jsem se zaměřila na odbourání zlozvyků a plánování jídel abych se vešla do nastavené hranice.Jsou tady i motivační skupiny,kam se můžeš přidat,pokud ti chybí podpora doma.Hlavně trpělivost a svědomitost při zapisování.Jestli za měsíc nebudeš vážit míň,určitě se budeš cítit líp.
14. 07. 2016 08:24
Zuzzule vydržte,chápu,že je to mnohem náročnější,když to nejde podle prvotních představ,ale důležité je odhodlání něco změnit.Hlavní je,že jste dospěla k rozhodnutí ... ten překlik v hlavě je opravdu to zásadní.Držím palce!
14. 07. 2016 07:55
Mě to jde také hrozně pomalu, od ledna -4,5 kg, celkově se stobem -7kg - cíl mám 10 kg - také mě to mrzí a byla bych ráda, kdyby to šlo rychleji, jako třeba Hance - Dolly - ale zas je pravda, že necítím téměř v ničem žádné omezení, našla jsem si takovou cestičku, při které jsem spokojená, tak to si beru jako prioritu a – NEREPTÁM - Ona ta cestička je téměř shodná s mým životním stylem i před stobem, jen jsem udělala malé úpravy u večerního jídla a také nepatřím k těm , kteří potřebují sundat desítky kilogramů – tak proto si myslím, že to jde pomaleji …. Určitě vydrž ! Nesoustřeď se jen na cíl, ALE - miluj už tu cestičku, která k němu vede -
14. 07. 2016 07:44
To nevadí, že pomaličku, hlavně, že jsi začala a to je to nejdůležitější:-)
14. 07. 2016 06:22
Krůček za krůčkem a najednou bude kus cesty za tebou:-)A jak píšou děvčata.....on si ten chlap všimne....jak začneš krásnět...už jen tím,že budeš spokojená:-)
14. 07. 2016 02:56
Někdy je prostě lepší měnit pomalu - ale jistě. Najít si tu svoji cestu, jakmile si na ni zvykneš, už to jinak nepůjde:-) A souhlasím s Evusja - partner začne podporovat, jakmile uvidí, že jsi šťastná a jak moc ti to sluší. Tak do toho a neboj se ničeho:-) Držím palce!
13. 07. 2016 11:55
Dobře jsi začala...tedy po plánu VŠECHNO a HNED postupuješ po krocích. A za sebe ještě doporučení - neříkej UŽ NIKDY... Kafíčko si klidně dej, mlíčko do něj si zapiš do tabulky - a případně i cukřík, proč by sis odpírala kávičku?
A reakce partnera? No protože Tě miluje, tak ti nebude kilča vyčítat, ale počkej, jak bude koukat a podporovat Tě :-)))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři