Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

dolevina

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 353
Celkem: 12590
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

dolevina

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Přes překážky ke hvězdám.

25. 01. 2018

Je to hodně dávno, když jsme jako maturanti SVVŠ hrdě nosili stužky a na nich česky i latinsky staré latinské heslo :  "Přes překážky ke hvězdám." Mockrát jsem si na něj, když mi bylo ouvej, vzpomněla a vždy mě posílilo. Teď se nad ním zamýšlím a říkám si, ale co dělat , když překážkami jsou moje vlastní pohodlnost, nedůslednost a nerozhodnost. Je sice hezké, že denně otevírám stránky Stobu a se zájmem čtu vaše články, ztotožňuji se s nimi, ale co víc. Sleduji opravdu složení stravy, donutím se k delší procházce, zacvičím si doma, a to jsem tak ráda tančila , vždyť jsem se ani nedonutila zahájit nový Sebekoučing. Takhle to se mnou je, to se mi ty hvězdy, v mém případě ztracená kila, tolik prospěšná zdravotnímu stavu, pěkně ztrácejí v nedohlednu.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 01. 2018 09:37
dolevina, vždyť nic není hned a ty se snažíš, tak uvidíš, že hvězdy se rozsvítí a bude líp. držím pěsti
26. 01. 2018 22:11
Jak už holky napsaly, všechno se počítá, každý i malý krůček k lepšímu životnímu stylu je dobrý.
26. 01. 2018 20:14
Děvčata, až mám slzy v očích, když čtu vaše příspěvky, moc vám za všechny děkuji a slibuji, že se budu snažit, dám zprávu.
25. 01. 2018 19:20
nebojte se, trošku se snažte, vzhledem k věku, neztrácejte odvahu, každý jsme originál, Bůh vás má rád
25. 01. 2018 19:17
Hvězdy se ti určitě neztrácejí, už proto,žes o tom napsala, všechno bude lepší na zítra a na víkend hlásej sluníčko a na všechno budeš líp koukat přes jeho paprsky. Držím palce.
25. 01. 2018 17:15
Evičko, to co děláš, je výkon hodný obdivu a každý malý krok je kousek blíž k velkému cíli. Ty zasloužíš velkou pochvalu, nejenom od nás, ale i sama od sebe. Víš, jak to bylo ve výzvách? Pomalinku, postupně. Nemusí to hned být ke hvězdám, i při Zemi je hezky. Drž se a věř si.
25. 01. 2018 17:02
Neděláte pro sebe málo. Jen vás přepadl zimní splín. Pokud pořád dodržujete správné návyky (sledování složení potravin, základní pohyb), není co řešit. A až splín přejde, věřím, že do toho režimu zase lehce vklouznete. Nelámejte to přes koleno, ani nad sebou nelámejte hůl. Prostě žádné lámání :)
25. 01. 2018 16:34
Per aspera ad astra...no jo, taky jsem měla na stužce :-). A taky to mám stejně i nyní. A tak čajíčkuju a čtu... aspoň jsem se naučila pravidelně péct výborný kváskový chleba....a hodně odpočívám. Však bude zanedlouho líp, jak ostatně píšopu i holky .
25. 01. 2018 16:26
Věř mi, to je tím počasím !!!!!I mě , šlapajícímu " magorovi " se tedky taky nechce, vůbec mne to ven neláká do té šedivé oblohy a do toho saj....co je na chodnících. Klidně si něco hezkého přečti, však až vyleze sluníčko, tak nás to ven vytáhne ....
25. 01. 2018 14:42
Si myslím, že je to touto ,,překrásnou´\' zimou. Nechce se mi také vůbec nic ( teď tedy nic nemůžu ). A jaká pohodlnost? Hlídáš si stravu, cvičíš a chodíš na procházky... to je málo? Já myslím, že ne! Vydrž za chvíli je tu jaro a sluníčko, ptáčci budou zpívat, mušky štípat... :-)))
25. 01. 2018 13:35
A to si myslíte, že to co děláte,je málo? Vždyť mnoho vašich vrstevnic,by Vám mohl Váš elán a snahu jen závidět. Vždyť někdo nedělá ani tohle.Zkuste se jen tak povzbudit,vždyť to už je jen malý krůček k úspěchu. Budu na Vás myslet a vím že to dokážete. Pa Monika
25. 01. 2018 13:20
Hele, já bych měla jiné latinské úsloví, taky plné "s" a "r", snad se do češtiny překládá jako "dokud dýchám, doufám", což je tedy pěkně pitomý otrocký překlad, takže já vyznávám spíš "naděje umírá poslední".
A když jsem psala o těch písmenkách "s" a "r", samozřejmě, že mě napadla jadrná česká věta (jasně, to bych nebyla já, aby mě nenapadla nějaká ptákovina, že :-)
Ale raději nebudu vulgární, kdoví, který hlídací pes tu sleduje moji jazykovou kulturu (i když teď asi celá směčka čmuchá kolem obou kandidátů na Hrad), Takže slušně spisovně česky:
Když tě všechno oblažuje stejnou činností, jako když malé dítě vypouští stolici do plenek, naznamená to, že musíš na všechno vykonáš svou velkou potřebu.

Jinak - já se přiznám, že mě se v poslední době taky vůbec do ničeho nechce. Ale doufám, že už se konečně dokopu k tomu, abych nějaké resty vyřídila :-)
25. 01. 2018 10:07
Asi je to tím, že máme právě zimu, kdy je obecně málo sluníčka a tepla, a tomu odpovídají i naše nálady. Bojuji sama se sebou, takže ode mne moc rad, co s tím, nepřečteš. Každopádně sis ulevila tímto blogem, a už možná jen to pomyšlení, že je nás takových víc, ti pomohlo. Já čekám na delší dny, sluníčko, jaro, zahrádku atd jak na smilování a čekání si krátím počítáním našlapaných kilometrů. Doma mě to moc nebaví, a televize mi spíš zvedne adrenalin, než abych si u ní pohověla. Venku si aspoň pročistím hlavu a je mi líp.
25. 01. 2018 09:14
Trošku, jako bych to psala já:-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři