Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

ijedlinska

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 1
Celkem: 1553
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

ijedlinska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nabitý víkend

04. 03. 2013

Tak víken jsem měla naplánovaný téměř do puntíku. V sobotu dopoledne jsem byla ještě v práci a pak už jsem si naplánovala procházku, zahrát si badminkton s Terezkou starší dcerou, šachy se synem Martínkem, stolní hru Hallo Kitty s nejmladší dcerou Barunkou, být při ruce Terezce, která chtěla poprvé vyzkuošet, jak se peče roláda a další procházka se psem na další den a ty méně příjemné chvíle úklidu také někam vtěsnat. Trošku se mi plány pozměnily. V sobotu po obědě jsme vyrazili koupit ty šachy a bedminton, aby je měly děti k dispozici na kroužky, kam začaly chodit. Po příjezdu z nákupu jsem se dala do úklidu a přebírání skříní s malým oblečením, protože děti se rozutekli a trénovali spolu svoje výkony na oba kroužky. Manžel pak musel odejít asi na 4 hodiny do dílny a to už byla téměř tma. Z procházky bohužel sešlo a tak jsme si udělali rodinný večer a hráli jsme hry. Šachy jsem nikdy nechápala, ale syn /9/ mi je vysvětlil a začaly mě hodně bavit. Hra trvala dlouho, takže Barunka hrála Hallo Kitty s taťkou a s Terezkou. Pak už jsme jen relaxovali u telky. V neděli se říká, že se nic nedělá :-) Tak u nás to začalo tak, že přestože jsme se Martínka ptali, zda má nějaké úkoly, řekl, že už je dělal. Až v neděli si ale uvědomil, že to byl jenom diktát a příklady, co jim dala babička v pátek, aby se děti procvičily. Takže úkoly hotové neměl. Přinesl aktovku a jelikož 1 den chyběl, měl co dohánět. Osm úkolů z angličtiny a šest z matematiky. Takže celá bez sebe, ale nedalo se nic dělat jsem s ním usedla ke stolu a začali jsme makat. Dodělali jsme to po obědě. Pak přišla na řadu slíbená roláda. Asistovala jsem dceři, která to chtěla vyzloušet sama a pro mě bylo pečení rolády taky poprvé. Ale Terča ji zmákla suprově. Byla moc moc moc dobrá. Na řadu přišlo zkoušení obou dětí z různých předmětů, aby ve škole nepohořely. Pak jsme jeli k manželově mamince na návštěvu do asi 8 km vzdáleného města, kam jsme byli pozváni. Procházka opět ztroskotala. Navíc včerejší jídelníček jsem si nenachystala vyjmečně dopředu, protože jsem si chtěla užít večer spolu s mojí rodinou u her a ne u PC. V průběhu dne mezi těmi ukoly se synem, praním, věšením, tříděním skříní, zkoušením, apod. zapoměla nasvačit a pak už jsem to nedohnala. Vše kromě pitného režimu a zeleniny /zelený semafor/, bílkoviny/žlutý/, bylo červené tak jako nikdy :-( Asi nemám úpně nejlepší organizační schopnosti. Příště si snad budu muset připravit  itiniař a pro jistotu na celý víkend :-) Dnes pracuju do večera a ven se nedostanu a to tam je tak nádherně! Ale i přes to, že jsem se o víkendu nedostala ven, jsme se s rodinkou užili. A to je nakonec ještě důležitější, než procházka. Pro příště se snad budeme sebe navzájem snad užívat už venku :-) Přeji všem hezký den!
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 03. 2013 11:04
Někdy okolnosti změní naše plány. Ale být s dětmi je přednější, jindy to vyjde podle Tvých představ :-)
04. 03. 2013 11:04
Někdy okolnosti změní naše plány. Ale být s dětmi je přednější, jindy to vyjde podle Tvých představ :-)
04. 03. 2013 10:19
I dobrá nálada bez stresů je důležitá. Hezky napsáno
04. 03. 2013 10:11
Hezky napsané, taky mám 3 děti a moc dobře ti rozumím. Čas, který tráví rodina společně je k nezaplacení a patří k těm nejhezčím okamžikům v životě. Taky se snažím, abychom jako rodina takhle trávili co nejvíc času a moc si to užívám:-)))
04. 03. 2013 10:06
Taky mám ráda aktivní čas strávený s dětmi. Práce kolem domáctnosti jde sice stranou,pak to taky podle toho vypadá, ale děti na nás a na společné zážitky budou vzpomínat celý život:o)))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři