Datum registrace: 15. 06. 2010
ivamal
Sebekoučink
Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ
Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 95079.98 km |
Kolo: | 51412.41 km |
Cvičení: | 4327 h 47 min |
Přátelé
Stob skupiny
Lektoři
Jak si přidat lektora
ivamal
Jak psát blog?Plavete v rybách - chcete se potkat na úterním semináři?
26. 05. 2013
Plavete vrybách? Kupujte ryby, nekupujte vodu
STOB vespolupráci s Bonfood pořádá zdarma v úterý28.května od 17 do 22 hodin
seminář proomezený počet zájemců
na téma Jakpoznat kvalitu rybího file - teoriea ochutnávka
Akce se koná v Havlíčkově Brodě od 18.15 do 21 hodin
Sraz v Prazebude v 17 hodin, kde bude zajištěna doprava, případně se samozřejmě můžete dopravit sami. Srazv 18,15 Fastfood Na Ostrově 27, parkoviště u kulturního domuOstrov, žlutá budova.V každém případě je třeba se hlásit na mailumalkova@stob.cz do pondělí rána.
Obsahsemináře
Praktickáčást:
Nákup různých druhů fílé v supermarketech a následná ochutnávka a porovnání různých kvalit - praktická ukázka
Teoretickáčást
Co jerozhodující pro kvalitu zmraženého filé a jak ji poznáte?
Problematika zpracování mořských ryb - způsoby mražení, zpracování,druhy-filety,bloky,druhy bloků,obsahy kostí
Nejprodávanějšídruhy mořských ryb u nás a jejich specifika.
Jakjednoduše poznáte obsah vody ve file a eventuální chemická aditiva?
Problematikaomeqa 3 nenasycených kyselin, methyl rtuti a PCB v rybách.
A základní rada
Kdy si na rybě pochutnáme
Pokud na výrobku neníuvedeno složení a je uvedena jen hmotnost výrobku a obsahuje méně než 5 %přidané vody ve formě glazury, můžete si být jist, že si na rybě pochutnáte.
Pokud je na výrobku uvedeno GLAZOVANÉ a ve složení není uvedeno žádné E, pravděpodobněvýrobek neobsahuje přidanou vodu a množství glazury uvidíte podle čisté hmotnostimasa a na rybě si také pochutnáte.
Kdy si na rybě nepochutnáte
Pokud je veznačení uvedená chemie, např. E452 a jedná se neobalované filé, vždy je uvnitřschovaná další voda.
Další informacezískáte na www.bonfood.cz - kde se dozvíte, jak si můžete na těchto kvalitních rybách pochutnati doma a chystáme pro vás i rybí miniseriál.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
ivamal
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?
seminář proběhl u nás,pokud budete mít jakékoliv dotazy k této problematice,tzn,produkty moře na českém trhu,můžete mně na tomto místě zanechat dotaz,nebo dotazy,rád Vám na ně odpovím.s pozdravem
pavel domkář