Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Sebekoučink

Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ

80% 5
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5552
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Lednová soutěž o největší blbost a největší moudrost

31. 01. 2014


Heslo hubněte s rozumem šíří STOB již čtvrtstoletí. Bohužel lidstvo hubne a „blbne“ čím dál, tím více. Napomáhají tomupseudoodborníci a některá média.

I v seriózních médiích se prosazujínázory, které prokazují neznalost o lidské výživě. Pro média je samozřejmězajímavější publikovat výjimečný, netradiční názor, který zaujme na prvnípohled, než otřepaná hesla „jezte zeleninu a hýbejte se“.

Věříme, že uživatelé stobklubu jsou již takedukováni, že rozeznají zrno od plev.

I do tak seriozního deníku jako  je MF se  dnes vloudilo toto tvrzení:

"Lékař zmínil ještě jeden paradox: čtyřikilometry denní chůze vedou ke stabilizace váhy, při šesti už se shazuje, zatímcoosm a více vede naopak k nabírání hmotnosti".

" Ráno koláče, večer klidně kachnu, překvapivěradí obezitolog" (že by bylo potřeba propagovat zvýšenou konzumaci pečiva?)".

Na druhou stranu připravuje MF v Ona Dnes lednovéhubnutí, kde ze zkušeností z loňského roku víme, že zde  bylo spousta mouder a inspirativních receptů.

 A TAKPŘISPÍVEJTE DO TOHOTO BLOGU A INSPIRUJTE DALŠÍ UŽIVATELE, doufejme že budoupřevažovat zajímavosti nad hloupostmi.

Autor příspěvku, který zvolíte jako vítězný,vyhraje materiály STOBu v hodnotě 1 500,- Kč. Soutěž končí 31. ledna.

 

StanoviskoSTOBu se nemění ani s novým rokem:

 

Každémudle jeho potřeb

Vevztahu k množství každý den sytý, ale ne přejedený.

Vevztahu ke skladbě vybírejte z široké nabídky kvalitnípotraviny, které vám chutnají a splňují základní doporučení – dostatekbílkovin, vhodné tuky (s převahou nenasycených mastných kyselin), vhodnésacharidy, dostatek zeleniny.

Vevztahu k režimu –mělibyste  zachovávat hlavní pokrmy anerozdrobit den do celodenního zobání (tedy jídlo 3-5x denně).

Vevztahu k pitnému režimu nedodržujteotrocky nařízení 2–3 litry za den – berte v úvahu, kolik vody přijmetev zelenině, polévkách, mléčných produktech, jak sportujete apod.

Nečekejtepřevrat

Smiřte se s tím, že se občas setkáte s různýmitvrzeními ve vztahu ke zdravému životnímu stylu, která nejsou vždy ve shodě. Smiřtese s tím, že nic světoborného v nejbližších letech asi nikdonevymyslí. Smiřte se i s tím, že proti pozitivní změně jde tzv. toxicképrostředí. Cílem  vašeho snažení by mělobýt, abyste přijímali množství energie optimální právě pro vás, abyste mělivhodnou skladbu jídelníčku, a co je nejdůležitější, abyste měli při tomtoživotním stylu radost ze života, jehož kvalita by se měla zvýšit.

 

Hodnocení (32 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 02. 2014 00:04
Soutěž právě skončila - děkuji všem přispěvatelům . ty, které vybere Afrais, tak obdrží knihu. Klidně přispívejte nesoutěžně dále_
31. 01. 2014 10:10
Uvedu zde fejeton, který jsem psala před časem do Metra - kde se to co popisuje Ajuga - dělá i u nás jako jedna z možností terapie - naštěstí ne moc rozšířená. Za mě je to taková řízená bulimie a jsem rozhodně proti - jídlo si má člověk užít se vším všudy a tento způsob může být příčinou vzniku buáimie

Svět se zbláznil
„Zhubnout, a zhubnout rychle - to je to, oč tu běží! Dieta KEN tohle vše nabízí.“ Zavedeme vám sondu - tenkou hadičku přes nos, nosní dutinu, nosohltan a jícen až do žaludku. Touto hadičkou se dostane do zažívacího ústrojí proteinový roztok. Sonda vede k pumpě a vaku, do kterého si pravidelně doléváte speciální proteinový roztok. Sondu a vak si s sebou nosíte v tašce přes rameno a můžete se libovolně pohybovat a vykonávat běžné denní činnosti. Nastavíte si jen rychlost a po celou dobu již nemusíte přemýšlet nad množstvím výživy. To si ale nepochutnáte na jídle? Tak to udělejte opačně. Zvolte novinku v naší zemi - aspirační terapii. Do žaludku je přes břicho zavedena hadička, díky níž pak může docházet k odsávání jídla - takže se klidně najezte a pak si potravu sami odsajte - stačí to dělat 3x denně 20 minut po jídle. Obezita je nemoc a musí se léčit. Pokud má někdo těžký stupeň obezity nebo zdravotní problémy, někdy nestačí klasický přístup a je třeba zvolit další metody. Seriozní chirurgický přístup je efektivní, Ale toto? A navíc se to doporučuje i lidem, kteří nemají těžký stupeň obezity. KEN dieta se někdy nazývá dietou nevěst, které chtějí rychle zhubnout do svatebních šatů.Vezměte rozum do hrsti a uvědomte si, že pokud chcete dosáhnout trvalé změny v chování, musí být tato změna přirozená. A k tom patří si i při hubnutí nadále pochutnávat na jídle - jen trošku změnit množství a skladbu
28. 01. 2014 16:37
Tak to je hodně neobvyklá metoda s těmi půllitry ....... rozhodně to má něco do sebe :-)
28. 01. 2014 12:00
Najväčšia múdrosť: "Chudnutie začína v hlave. Sú v nej ústa." Najvačšia blbosť, ktoru sa obhajuje množstvo obézných znýmych: "Kým tlstý schudne, chudý skape."
28. 01. 2014 02:14
Je to blbost. Proč furt dráždit chuťové buňky ??
27. 01. 2014 19:23
Za mě tedy ajuga vítězí - to mě dostalo! Přijde mi to podobně nechutné, jak "rádobychytré rady", které se asi před půl rokem šířily na FB, že pokud nechcete přibrat po alkoholu... a chcete a musíte ho do sebe dostat, tak to máte udělat jinou cestou než přes žaludek. V tomto případě namočit tampon do vodky a zavést do míst, kam se tampon zavádí. Přijde mi to podobně zcestné.
27. 01. 2014 15:46
ajuga - u mne by tento postup určitě záměr minimální konzumace splnil, protože se mi dělá zle i jen při pomyšlení, jak někdo při společném obědě plní půllitr nechutnými rozžvýkanci :o(
Takže pravděpodobnost, že bych v této situaci něco pozřela je prakticky nulová, ale mám obavu, že ten efekt by měl být na druhé straně stolu :o)
Za mě nejen největší dietní blbost, ale i nechutnost.
27. 01. 2014 15:19
Byla jsem v neděli na návštěvě u bývalé kolegyně z práce. Celou dobu, co ji znám, drží nějakou dietu. Proto, když mi nabídla oběd, byla jsem klidná a očekávala libové maso, kopec zeleniny a džbán vody. Ale krkovice zapečená ve smetanové omáčce s knedlíkem mě dost překvapila. A v šoku jsem byla, když vedle talíře postavila dva půllitry. Já na to, že pivo nebudu. Ona na to, že to není na pivo, ale na sousta. A hned předvedla. To, co v ústech pokousala nespolkla, ale sousto skončilo ve sklenici. Něco podobného jsem kdysi viděla ve filmu, ale že to uvidím na vlastní oči! Když jsem se ptala, proč se rozhodla pro takovou metodu, nadšeně mi vykládala, že přeci může jíst všechno a nemusí zvracet, aby to ze sebe dostala. Je to zdravé a chrání si tak žaludek. Připadá mi ti jako dost velká blbost. Nebo ne?
27. 01. 2014 05:24
Dobré ráno, samé zajímavé příspěvky, ale jedna blbost mi tu chybí: "Z toho vyrosteš!". Sakra, jak toto někdo může říkát svému obeznímu dítěti (když jí třetí tatranku)? Poučím se z chyb svých rodičů, ale důsledky tohoto tvrzení mají na mě vliv stále... Na druhé straně si vtloukám do hlavy moudro: "Vše je otázkou priorit". Souvisí to s tím, že vše je v hlavě, a tak mojí prioritou je zdravý životní styl a "přátelský" vztah k jídlu, kdy v běžném životě se snažím obklopit moudry a nikoli blbostmi :-)
27. 01. 2014 00:02
Za mě je největší hloupost: "To je v genech!" neboli "My to máme v rodině" a jelikož mám moudrostí napsaných spoustu. Tak ta, co mě dostane je jednoduchá a prostá : "Hani, zvládáš to skvěle, vypadáš dobře, cítíš se dobře. Děláš to pro sebe. :) a tím, že to zvládáš, tak můžeš pomoct ostatním!"
26. 01. 2014 23:02
Ke www.stob.biz To je normálně krádež ochranné značky a pošpinění dobrého jména pravého STOBU. Jsou to lumpové. Doufám, že dostanou řádně za vyučenou.
26. 01. 2014 22:53
k Hanka 6 - to víte že máme STOB zaregistrovaný a oni ještě navíc to logo "zpotvořili", takže to budu řešit
26. 01. 2014 10:58
Pro banány kabátek z plastu...to mě teda dostalo...
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/v-bille-zesileli-dali-na-trh-predloupane-banany.html
26. 01. 2014 09:25
Schválně jsem koukla na ty stránky stob.biz. V podstatě je to reklama na Svět zdraví. Každý odkaz tě z nich hodí na jiné stránky, ale na všech je jen jejich reklama. Docela mě pobavilo jak na jedněch píšou, že prášky na hubnutí ne a na druhých je vychvalují :-(.
Ivi a nemáte STOB zaregistrovaný jako značku, fakt to takhle vypadá jako by jste ji podporovali.
26. 01. 2014 09:09
Zdravím! Mě vždycky pobaví, když ve svém okolí slyším takové to: od zítřka...od pondělka... od prvního.... musím se najíst, od zítřka hubnu... :)
26. 01. 2014 00:38
tak rozhovor s obezitologem Marinovem je opravdu vtipný, zejména odpověď na vhodnost fastfoodů: "Do těch člověk může chodit, ale musí si důkladně vybrat, co si objedná. I tam přece prodávají salát nebo vodu." :D :D :D
26. 01. 2014 00:04
děkuji za všechny příspěvky - jak kladné (k Muriela - v ona dnes píše moudré příspěvky např. Jana Syslová), tak zábavné až smutné ( před pár dny mě někdo upozornil na stránky www.stob.biz. - asi je vám jasné, že s tím nemám nic společného). příspěvků je tolik, že navrhuji rozdělit 1 500,- kč na 3 nové knihy Nakupujeme s rozumem vaříme s chutí - poradíte, jakým způsobem to vybrat: nebo navrhnete někoho z vás, kdo to vybere?
25. 01. 2014 19:12
http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/potrebujete-cokoladu-cichnete-si-jeji-vune-za-60-korun.html
25. 01. 2014 18:47
já mám moudro jednoho řezníka, kdy nám hloupým (bratrovi, bratranci a mne) , den před zabíjačkou radil, abychom pili celý den jen vlažnou vodu a že zítra toho sníme mnohem více a nebude nám špatně. Bane! Vodu ani cítit na 2 kilometry a toaletní papír (tehdy ještě skládací) rapidně mizel na našem ajclíku.
25. 01. 2014 11:26
Tady je jeden docela rozumný článek:
http://ona.idnes.cz/jak-se-zbavit-tuku-na-brise-d0r-/zdravi.aspx?c=A140123_145652_zdravi_pet
20. 01. 2014 11:38
Navrhuji velmi rozšířený mýtus, díky němuž se ženy bojí posilovat s kloudnými vahami, aby jim nenarostly obří svaly :-) S tím souvisí mýtus, že pro hubnutí je lepší aerobní cvičení než anaerobní.
18. 01. 2014 23:26
Jo a aby člověk zhubl, tak stačí pít rozmraženou vodu:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/tajemno/38388-zmrazena-voda-pry-leci-a-pomaha-hubnout
Podobných článků by se dala určitě najít spousta.
18. 01. 2014 23:14
Přidám také jeden článek:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/diety-a-hubnuti/38382-10-tipu-pro-odcineni-vanocnich-hrichu
"Nejlepší" věty:
"Dieta, která vám umožní odbourat uložené tuky a naučí vás pravidelně a racionálně jíst"
"Dieta se skládá z fází, díky kterým se nemusíte obávat jo-jo efektu – velmi pozvolna totiž přejdete na racionální jídelníček a naučíte se vybírat správné potraviny"
Že by se někdo, kdo využije této Diety, naučil i do budoucna sestavit racionální jídelníček z běžně dostupných potravin - o tom silně pochybuji.
A myslím si, že v okamžiku, kdy přejde na "běžnou" stravu, bude mít jo-jo přímo ukázkové.
18. 01. 2014 21:58
V léčebně kam jezdíme se synem se kromě neurologických pacientů léčí i dětská obezita. Předloni tam byl chlapeček cca 9 let a před odjezdem se na chodbě bavil s mojí maminkou. Zhubnul tam během 4 týdnů asi 6 kilo. Rozhovor zakončil slovy: "Ale nemyslete si paní, já to doma zase rychle musím přibrat. Já mám tady ty rifle úplně nový a ony jsou mi teď moc volný. A přece je nevyhodím, to by byla škoda."
18. 01. 2014 21:53
tak dámy, posledně jsem mále upadla na zadek po tomto článku: http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/dieta-podle-zamestnani-najdete-si-to-vase-a-zjistite-nejlepsi-jidelnicek.html Dieta podle zaměstnání :-D A článek začíná slovy "odbornící se shodli" :-D
18. 01. 2014 21:41
Hani, ta holka měla vlastně propracovanou metodu :-D
18. 01. 2014 21:40
to Iva M: Obezitolog M. Zlatko je král :-) Nejen kvůli kachně, která musí člověku ležet přes noc v břiše, aby netloustnul, ale i tou pěkně propracovanou úvahou o větší výhodnosti chůze pro spalování tuků. No, zkoušet novou metodu s pomocí sádla opravdu nebudu, on to za mě pak hubnout nebude :-D
18. 01. 2014 21:35
Myrtil jj, ale byla to jinak fajn holka. Nebo mi třeba snědla nanuk, ale ten co prodávaly takový ty zmrzlinářský autíčka Family frost. No a šla ho koupit, akorát ho nestihla u té ubytovny, tak mě ukecala ať jdu s ní a naháněly jsme autíčko po městečku. Stihly jsme ho, ale stslo nás to asi 5 km pronásledování v uličkách ;-)
18. 01. 2014 21:28
Hani :-D Dvě kila jogurtu a 16 km, to je vynikající historka!
18. 01. 2014 21:25
Ve svém prvním zaměstnání jsem kvůli složitému dojíždění bydlela na ubytovně, kde vždy 2 pokoje měly společné sociální zařízení a ledničku. Jeden čas jsem měla sousedku která byla posedlá hubnutím, při výšce 170cm vážila 55kilo a pořád chtěla hubnout, takže její napady byly občas "úžasné":
1.dej si na ledničku zámek ať tam nelezu
2.kamarádce vytrhli mandle, nemohla jíst a zhubla 5kilo. Moje doktorka mi je nechce nechat vytrhnout. Nemáš nějakou známou, která by mi je nechala vyndat?
3.tukožroutská polévka - první den nadšení, druhý den už jí moc nechutnala, třetí den běhala tam kam chodil i císařpán pěšky. Pak z ní vylezlo, že ji hned po uvaření dala teplou do ledničky a ona jí zkysla ;-)
4.když jsem přišla z práce tak mi oznámila, že mi snědla jogurt, protože měla hlad a nic tam neměla. Dost mě to překvapilo, protože v lednici byl. Po přiznání, že ho šla koupit jsem řekla, že tedy o nic nejde z ní vypadlo, že ho snědla 4x a 4x pro něj šla do obchodu. To už jsem se musela chechtat nahlas, protože jogurt byl bílý, ale takový ten půlkilový a nejbližší obchod kde ho měli byl skoro 2 kilometry, takže aby nepřibrala snědla za dopoledne 2 kila bílého jogurtu a nachodila asi 16kilometrů :-)
18. 01. 2014 20:52
to pejska: taky jsem byla dítě na hranici podvýživy a taky si rodiče dělali starosti, vzpomněla jsem si, jak mi máma v patnácti začala vařit ovesnou kaši se slovy - tloustnou po tom králíci, ty budeš taky :-D
18. 01. 2014 20:32
Našla jsem lahůdku - co vy na to, abych nevyhrála své materiály

http://relax.lidovky.cz/ceske-hladove-salaty-k-veceri-jsou-nesmysl-rika-obezitolog-poi-/zdravi.aspx?c=A140104_163015_ln-zdravi_ebr
17. 01. 2014 11:17
Jedna "úsměvná". Jako obzvláště hubené dítě obézních rodičů (které okolí podezíralo, že nebohému děcku nedají najíst),jsem na vlastní kůži prožila mnoho pokusů "o nápravu". Nezapomenutelná byla "kůra" kdy jsem každý večer musela vypít sklenici černého piva, bohatě oslazenou a se syrovým vajíčkem. To pro výživu. Pak to vystřídalo nějaké víno, pro které chodili rodiče do lékárny. Výsledkem bylo pouze to, že ve třídě jsem byla stále nejhubenější a na pokraji podvýživy a pro další život netradiční dar. Nenávidím pivo, z cukru a sladkých jídel je mi zle ale miluju syrová vejce :-)).Hubenost mě vydržela asi do 35 let. Teď se potýkám s nadváhou. Nejspíš by rodiče měli radost.
17. 01. 2014 09:56
Spousta lidí , když jsem jim řekla, že se snažím nejíst sladkosti a bílý rafinovaný cukr, tak se mně ptali - Ale to ti přece budou chybět nějaké vitamíny ???!!!!! To mi fakt přijde jako kravina roku :-D
17. 01. 2014 08:45
tak jsme v polovině soutěže, tak čtěte a bděte a těším se, na jaké články jak pozitivní tak s hlouposti, přijdete
16. 01. 2014 08:37
muriela - ono i nejezením se dá ztloustnout :)
15. 01. 2014 13:23
Když v těhotenství řeknou jez za dva :-( a je z toho třicet kilo nahoře
13. 01. 2014 11:47
Myslím, že největší hloupost, která hodně ovlivnila můj vztah k jídlu hlavně v období dospívání je věta: "nejez, budeš tlustá" ... a řekla bych, že i v současnosti, kdy se o výživě mluví podstatně více než tehdy, tak spousta lidí má tuhle větu zafixovanou v hlavě ...
08. 01. 2014 16:51
Za mě nejvetší blbost, kterou jsem četla ve vydání AHA (http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/83912/po-tucnych-jidlech-nepribereme-nejhorsi-jsou-cukry.html) už nadpis je zavádějící, ovšem větička: Tělo ukládá inzulin mě opravdu pobavila.
08. 01. 2014 15:19
moje blbost je primo ze zivota, kdyz mi ma tchyne rekla, ze si myslela, ze toho teda snim vic, kdyz jsem si vyprosila pouze jednu nabercku polevky a pak ze zumbu mohou cvicit pouze stihle zeny, protoze u toho vypadaji lip... :)
08. 01. 2014 14:30
Ivo, díky za otevření tohoto tématu, je myslím nejdůležitější pro nás hubnoucí.
Utkvělo mi v paměti : "zdravý rozum" , "nic není zadarmo" , "lepší je zdravý životní styl než všechny diety" , "je to obchodník, ne odborník" , atd. atd.
Jo, a sluší Ti to na rotopedu mimořádně ! Poklona, Ivo :-)
08. 01. 2014 13:16
posílám link na rozumný tematický článek Marcely Macákové šílené diety
http://www.aerobic.cz/aerobik-clanky-archiv/silene-diety-ktere-jsme-schopni-podstoupit-abychom-zhubli/ jako plus a jako minus včerejší sama doma - dietní poradkyně hovoří o olejích, nezmíní řepkový - který je asi nejlepší - moderátorka se snaží asi znalá připomenout tento olej a hodí poradkyni udičku - a co řepkový olej používáte ho? a ona odpoví - ne ten nepoužívám, já používám spíše slunečnicový, ten je stoprocentní
04. 01. 2014 13:16
mám také jedno vyzkoušené moudro....
pokud už všechno selže a vůle je vážně narušena, uchyluju se k pravidlu: CO NEMÁŠ NESEŽEREŠ !!!!
03. 01. 2014 23:42
Blbost jsou podle mě všechna moudra, která začínají slovy jako "všechno", "každý", "vždycky" apod., a nemyslím tím jen výroky o jídle a kilech navíc.
03. 01. 2014 11:07
Nejhorší je si říci: tak od zítřka začnu hubnout. A zítra zase: od zítřka....
03. 01. 2014 09:21
děkuji za reakce a posílám link na rozumný článek v novinkách

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/322495-proc-lide-slepe-nasleduji-dietni-rady-znamych-osobnosti.html
03. 01. 2014 00:37
Co mi negativně ovlivnilo život? Moudra typu : "si tlustá- nežer" "po páté hodině večer se nesmí nic jíst" CO mi pozitivně ovlivnilo život? Sebekoučink a pravidelná strava - mohu vše a s rozumem jsem šťastná a za chvilku budu i hubená hurá :D
02. 01. 2014 23:36
Moudrost: byla tu zmíněna mnohokrýt. Všechno je v hlavě.
02. 01. 2014 21:56
Největší blbost, co sem kdy slyšela, že známá jedné mé kamarádky, která má rakovinu, začala držet 40-denní hladovku, protože po ní prý rakovina zmizí. No, myslím, že víc to tělo už dorazit nemohla...
A moudro, kterým se řídím? Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.
To si myslím platí hlavně u sportu a pohybu. Hodně lidí se vymlouvá na to, že nemá čas, má mnoho práce a podobně, ale hodinku dvakrát, třikrát týdně, by si na pohyb nebo relax, měl zvládnout udělat každý :)
02. 01. 2014 21:53
Pro mne je největší blbost, když někdo prohlašuje - "už aby ta dieta skončila, abych se mohla zase najíst" - a největší moudro - "nedržím dietu, stravuju se zdravě".
02. 01. 2014 21:08
xlanca už to napsala, blbost je: "Chceš zhubnout? Tak nežer!" Opak této věty je ale naopak velmi moudrý: "Ke štíhlosti se musíme projíst."
02. 01. 2014 21:07
Pro me je nejvetsí moudrost, vsechno je v hlave.
02. 01. 2014 20:53
Nebo snad ještě větší hloupost: "Držte hladovku."
02. 01. 2014 20:44
Tedy pokud jde o hubnutí:
Podle mě největší hloupost: "Vyhýbejte se sladkostem a tučným jídlům."
Moudrost: "Hubnutí je hlavně o motivaci - bez ní nikdy nezhubnete, dále o dostatku pohybu, a co se týče jídla - všechno je jen o množství."
02. 01. 2014 20:29
Za nejstrašnější považuji implantaci pumpy do žaludku,pomocí které to, co člověk sní, rovnou odpumpuje. Brrr.
02. 01. 2014 19:40
Tak mě jako jedna z nej hloupostí přišla otázka, která byla myšlena zcela vážně: "No nevím, tolik zeleniny, nemůžeš se z toho nějak přiotrávit?" a velice moudrá věta, kterou si opakuji, když mám pocit že už to nejde "Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody"
02. 01. 2014 17:48
A největší moudrost: " Všechno je v hlavě"
02. 01. 2014 17:48
Jako největší hloupost mi přijde bizarní dieta, kdy lékař přišije na jazyk čtvereček z plastu - výsledkem je otok a bolesti jazyka, dotyčný může konzumovat jen tekutou stravu:
http://ona.idnes.cz/bizarni-dieta-ctverecek-plastu-nasity-na-jazyk-fl5-/dieta.aspx?c=A130605_092348_dieta_haa
02. 01. 2014 17:00
No tak teda, milí a vážení : Uvádím, co mě přišlo loni jako dost rozšířená blbost : " Tělo si řekne ! " ( = jez to, o co si "TĚLO" řekne.) Myslím, že to bychom už byli my hubnoucí jako koule.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři