Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Sebekoučink

Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ

80% 5
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5552
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Dovolte si užít dovolenou

11. 07. 2016

Letní  období je mnohem příznivější pro zamyšlení se nad svým životním stylem než novoroční hubnoucí šílenství. Možná léto vyzývá k tomu, abychom přehodnotili cíle v tom smyslu, že nejvyšší metou nebude množství zhubnutých kilogramů. Případná zhubnutá kila budou vedlejším produktem jiného přístupu k životu. Zkuste se pustit do dříve oblíbených aktivit, které neděláte nyní proto, že máte pocit, že s kily navíc to nejde. Kupte si třeba nové hezké plavky a pokud milujete slunko, vyrazte na koupaliště bez pocitů, že se někdo zaobírá vaší váhou, upřímně řečeno ostatním jste jedno. Jen naše negativní automatické myšlenky - s kily navíc nemohou....... vedou k negativním emocím a často k zbytečně negativnímu pohledu na svět.  Zkuste prožívat plnými doušky krásnou atmosféru přírody, vzduchu, slunka. Staňte se parťáky dětí. Odvažte se a zahrajte si s nimi jejich hry (nemáme  na mysli počítačové), žijte přítomností jako ony.

A jídlo? Kráčejte po své vlastní cestě, nenechte se hned zbláznit tu na jednu, tu na druhou stranu, nedržte diety, které vyhovují někomu jinému. Stačí, když budete jíst přiměřené množství a budete uspokojovat fyziologický a ne emoční hlad. Jídla si užívejte - zkuste si koupit nějaké neznámé ovoce, zeleninu, po túře si v příjemné restauraci vyberte to, co prospěje chuťovým, ale ne tukovým buňkám. Nečekejte se změnou na den D, ale zkuste se blížit malými příjemnými krůčky k životu, v kterém vám bude dobře. A večerní bilance? Nevažte sebe, ale zvažte množství hodin, které jste ten den prožili spokojeně.

A pokud byste chtěli si chtěli umocnit pohodu dovolené, tím že se o vás bude někdo starat od rána do noci, což se vám asi tak hned nestane, mrkněte na aktivní dovolenou se STOBem.  Zbývají poslední dvě místa na srpnové dovolené  v romantickém městečku Prachatice s ještě romantičtější oblíbenou cvičitelkou Dášou Jackson. Její cvičení pomůže zejména těm, kteří mají problémy s pohybovým aparátem http://www.stob.cz/cs/prachatice-5  Pražáci mají možnost se ještě připojit na pondělní cvičení v parku u nádraží Holešovice. http://www.stob.cz/cs/letni-cviceni-v-parku-s-dasou

 Atraktivní je též pobyt poslední týden v červenci s dynamičtějším cvičením a dalším atraktivním programem - kánoe, rafty apod. s Lídou Boháčovou na oblíbeném Rábí. Program je obohacen o ochutnávky nutričně výhodných potravin jako šmakoun, produkty Knuspi včetně degustace vína. http://www.stob.cz/cs/rabi-u-susice-6

 

A jaké  další plány má STOB?  Kromě tradičních pobytů nabízí i velkou exotiku.

http://www.stob.cz/cs/dovolena-v-zahranici

Protože jsou na podzim už všechny pobyty obsazené, zorganizujeme  na přelomu září a října unikátní zájezd s oblíbenou průvodkyní Majkou na Borneo (někteří jste již s Majku  absolvovali Vietnam či Bali). V březnu 2017 chystáme Maledivy (na lokálním ostrově Thinadhoo - oáza klidu bez obchodů) v kontrastní  kombinaci s rušnými Spojenými arabskými emiráty (na webu bude co nevidět) a již tradičně léčebný pobyt v ajurvédském centru na Srí lance, kde už však zbývají poslední volná místa. Na tyto exotické  pobyty je třeba se hlásit co nejdříve, protože ceny letenek stoupají a nelze pak již garantovat uvedenou cenu.

Přejeme šťastnou volbu pro jakoukoliv dovolenou.

Iva Málková

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 07. 2016 13:28
plavky jsem si už koupila, ale počasí zatím nic moc, no uvidíme
09. 07. 2016 16:52
U mně dovolená probíhá ve smyslu poznávání krajiny,života lidí i jejich kuchyně.Někdy se to neslučuje s racionální výživou,ale kdo tady v Česku uvaří zeleninu,netradiční masa,mořské potvory než tam,kde ony žijí a rostou a kde je tak vaří každodenně? Postupy,koření servírování to patří taky ke gurmánským zážitkům a následně ke vzpomínkám z dovolených.
Doufám,že se mi zadaří se STOBem podniknout některou z exotických cest,které má v plánu a setkat se osobně s některými ze zdejších členů klubu.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři