Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Sebekoučink

Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ

80% 5
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5552
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Dne zdraví se zúčastnily v r. 2017 stovky lidí - přijdete letos i vy

08. 10. 2018

Téměř sedm set lidí přišlo 22. října 2017 do Základní školy Rakovského v Praze 12, aby se tu dozvěděli zajímavé informace z oblasti zdravé výživy, zacvičili si a získali informace o svém zdraví. Již tradičně se tu totiž konal Den zdraví společnosti STOB. Letos se Den zdraví koná pozor!!!!
 v sobotu 20. října.  http://www.stob.cz/cs/den-zdravi

 

Seznamte se

Den zdraví je určen všem lidem, kteří se chtějí zbavit přebytečných kilogramů a nevědí, jak na to anebo nemají vůli dodržovat svá předsevzetí. Stal se také tradičním setkáním těch, kteří potřebují celoživotní laskavou kontrolu a každý rok si ověřují, jak jsou na tom s tělesnou kondicí.

Přes poledne bude setkání v tělocvičně se zajímavým programem a při této příležitosti bývají dojemná setkání těch, kteří se znají jen z blogů. Odměňujeme také ty, kteří v průběhu roku 2018 zhubli.

Bohatý program

Jako každý rok jsme pro vás připravili  bohatý program, v jehož rámci si můžete vyzkoušet různá cvičení pod vedením odborníků a trenérů. V nabídce je šestnáct  druhů cvičení, mezi nimi například doubleaerobic, řecké a indické tance, tance na písně vašeho mládí a dále tai-či, cvičení s fitbally, SM systém, Nia či hormonální jóga.   Pokud nevíte, co se pod tajemnými názvy skrývá, přijďte si  různé formy pohybu vyzkoušet a třeba přijdete  na chuť  něčemu, co neznáte. Kvůli tomu stojí za to přijet i z dálav - každoročně je zastoupena celá republika.

Odborné služby

V průběhu dne budete moci  využít také bohaté nabídky odborných služeb, kdy si můžete nechat například změřit složení těla, zjistit hladinu glykémie v krvi či množství tuku v těle. Výsledky pak můžete  konzultovat s odborníky nejen ze STOBu. V průběhu dne  jsou  k dispozici také odborníci na léčbu obezity a křečových žil, poradna na odvykání kouření, samovyšetření prsu, poradna pro lidi s poruchou spánku apod. Nebudou chybět ani zástupci lázní.

Ochutnávky

Tradiční součástí Dne zdraví je i prodejní výstava s možností ochutnávek zdravých výrobků. Letošního ročníku se zúčastní více než čtyřicet vystavovatelů, z jejichž nabídky  budete moci  ochutnat například novinky plné bílkovin od firmy Meggle,  nově  další  mléčné produkty rodinné firmy Ehrmann, zeleninu Bonduelle vařenou v páře, oblíbené produkty firmy Šmakoun, Robi a další dobroty. Ze sladkostí ochutnáte  celozrnné sušenky REJ, proteinové tyčinky či ovocné tyčinky Dr. Light Fruit nebo lyofilizované ovoce.

Pro vášnivé cestovatele

Pro milovníky dovolené se STOBem, který pořádá pobyty již 30 let, zde bude první nabídka pobytů na rok 2019 od Mácháče po Seychely. Setkání pro zájemce o pobyty, zejména exotiku bude ve 12 hodin v 2. patře před jídelnou. Žhavou nabídkou jsou Maledivy, které právě obsazujeme.http://www.stob.cz/cs/dovolena-v-zahranici

Vaše dojmy

Vstup je zdarma a co říkali  loňští návštěvníci? „Byla jsem poprvé a byla jsem nadšená. Krásná atmosféra, no prostě „všechno nádhera“. Děkuji za příjemně strávený den,“ píše na  Stobkubu například uživatelka s přezdívkou Anina1.

Podělte se i vy věrní členové STOBklubu  o zážitky, jak jste si užili loňský den zdraví Vy.

 za STOB se na Vás těší  20. října Iva Málková

 

.

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 10. 2018 06:14
Taky se chystám a moc se těším.
12. 10. 2018 23:02
Já přijedu určitě a těším se, loni se mi moc líbily řecké tance. Těším se na osobní setkání.
12. 10. 2018 17:01
Byla jsem vloni a bylo to super. Zajímavé a příjemné setkání.
12. 10. 2018 06:14
Moc o tom uvažuji, nemám sice s kým, ale ráda bych poznala osobně ty úžasné lidičky, které jsou tady. Bojím se je vyjmenovat abych na někoho nezapomněla. A vás p. Málková bych určitě ráda viděla také. Vždyť vaše skvělá práce už pomohla tolika lidem..... No snad se nebudu bát přijet
11. 10. 2018 16:39
Já přijedu podruhé a moc se těším na všechno a na Vás ....
11. 10. 2018 12:35
Já se chystém už potřetí. Těším se tradičně na řecké tance, koukala jsem, že letos jsou i indické. Na ty jsem zvědavá.
08. 10. 2018 15:47
Ráda bych dorazila, dovolí-li zdravíčko.
08. 10. 2018 15:40
Těším se poprvé.Jsem ráda, že mi to tentokrát pracovní kalendář umožní a ráda znovu uvidím Vás Ivo, známé Šlápoty a některé nové tváře:-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři