Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 08. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

janajo

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1010
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nezvládám : (

11. 11. 2012

Moje tělo, duše a rozum si řeklo, že je to nad moje síly ... použiju-li mírnější výraz, tak jsem se na to vyprdla. Zapisuju, jak když nezapisuju. Doma mě to ničí. Přítel se strašně rozežral  a nabral 5 kilo a pořád s vymlouvá. Když mu řeknu ať už nežere, tak má minimálně 3 výmluvy, že u chlapů se může a druhý den přijde s tím, že na začátku našeho vztahu (před 5ti lety) jsem nebyla jako dnes, byla jsem poloviční a bla bla bla bla bla. Ale že ON nabral je zcela v pořádku, má pořád ten sexy zadek, ale že má místo břicha cejchu je také normální.  Pořád kupuje čokolády a sladkosti - asi má zimovací období, nikdy to nejí, jen na podzim - a já se doma neuhlídám, když to objevím. A že to pokaždé objevím. Denně takhle sežeru 8 kostiček čokolády Milka. :( :(

Další co je nad moje síly je nežrat večer. Ráno vstanu a je mi špatně, ale vím, že se musím najíst, jinak omdlím, svačina dopo, oběd a pak už se to rozjíždí ... mám hlad, ale jako sv..ě !!! Tady kousek, tady kus tamtoho, v ledničce něco je, kus čokolády, přijde mladej z práce a chce večeři, tak to taky do sebe nacpu. Snažila jsem se jíst dopo a odpo se hlídat, ale to nejde .... Nefunguje to, dopoledne je mi skoro až špatně, když mám něo sníst a odpo je mi zle, když si něco nedám ... MÁM ZÁVISLOST NA JÍDLE A BOHUŽEL NE NA TOM ZDRAVÉM !

Pohyb? K tomu se vyjadřovat nebudu :(

Sedím na dně hluboké studny a čekám na kouzlo, které mě vytáhne a bude ze mě jiný člověk. Budu tam sedět do své smrti.

Ukončuju to, začnu znova :(
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 11. 2012 03:50
Ahoj, tak jak je? Už tě nějaké kouzlo vytáhlo?
12. 11. 2012 18:10
Ještě bych chtěla motivovat - dnes ráno mi kámoška poslala odkaz na www.rutina.cz - je to cvičení holky, která taky kdysi bojovala s váhou....to se nedá popsat, to se musí vidět ! :-)
12. 11. 2012 18:08
holky, proběhla čistka saldkostí, nechala jsem jen musli tyčinky a ovesné kaše. To žraní nezdravého není hlad, ale CHUT ... do nedávna jsme si mohla dovolit sežrat, na co jsem přišla a nebylo to vidět, od 20ti let mi přijde, že je na mě vidět i voda, co vypiju :(
12. 11. 2012 08:48
Joli, nepodléhej depresi, takhle to máme občas každá, to je prostě život. Ale důležitý je se zase z toho dna zvednout a jít dopředu. Neboj, dokážeš to! Vždyť to děláš jen pro sebe, pro nikoho jiného.
Hlavu vzhůru a vydrž kočko :D
12. 11. 2012 07:51
Chceš zhubnout?
Co Tě nutí jíst jídlo nezdravé tučné jídlo? Je to hlad nebo chuť?
11. 11. 2012 23:22
Hlavu vzhuru!!! ja hubnoucich pokusu mela uz mraky, ale az ted mi to jde, protoze CHCI. zkus jist vic bilkovin, ja po nich vubec nemam hlad, zjistila sem, ze mi vyhovuje dat si rano vlocky, k svace ovoce, k obedu neco normalniho a pak uz jim jen bilkoviny a fakt hlad ani chute nemam a vsemu odolam!!! dokazes to!!
11. 11. 2012 21:58
Vítej v klubu. Musí to být velká studna, že jsme se tam ještě nepotkaly. Sedím tam už nějakou dobu a už dávno se to netýká jen hubnutí. A kdyby jenom seděla - já se furt propadám hůř a hůř a furt mi ubývá zem pod zadkem a ne a ne najít dno-bažina ho asi nemá. :-(
Nezbývá než doufat, že to jednou půjde zase nahoru. Držím palce.
11. 11. 2012 21:33
Vše je jen v hlavě. Já jsem o tom, že musím zhubnout mluvila dost dlouho. Když jsem se jednou viděla na fotce - hnus!!!! Dvojitá brada, prsa bych si mohla uplácat kde chci, břuch jak v 7 měsíci, funěla jsem jak medvěd a píchalo mě u srdce když jsem se ohnula zavázat boty. Řekla jsem dost a šlo to. Tak nějak jsem si to přepnula v hlavě. Doma se můžou cpát salámem, paštikou, čokoládičkou a mě je to jedno. Jsem skoro v cíli, je mi fajn a to je důležité. Sebevědomí mi stouplo o 100%. Doufám, že mi to vydrží. Přeji ti abys také došla k takovému rozhodnutí a kila šla dolů. :-))))
11. 11. 2012 21:29
Asi by to chtělo se na chvíli zastavit a v klidu si všechno rozmyslet. Hlavně popřemejšlej pro koho to všechno děláš (sorry za tykačku) Nedělat to jen proto, že to chce někdo jiný. třeba chlap, kterej notabene by měl sám se sebou něco dělat. ale udělat to fakt pro SEBE, pro svoje zdraví. A to jak potom budeš vypadat brát jen jako příjemný bonus ;-) Tak nějak jsem to měla já. Takže radím co pomohlo mě ;-) Chlapovi bych "vyčistila žaludek" za to že tě takhle pokouší. Při hubnut je důležitá podpora! Můj manžel taky ze začátku nechtěl podporovat. Vlastně ani ted většinu toho co si vařím nejí, ale apson pro mě udělal, že už se nekupují sladkosti. Ted už mám pevnou vůli a tak i kdyby si něco koupil, tak mi to nevadí. Pokud bez toho tvůj přítel vážně nemůže žít, tak at si to schová kde to nenajdeš anebo sní někde kde nejsi ty. Zkus mu říct že i když má stejnej zadek jako kdysi, tak jídla a sladkosti co jí mu ničí orgány a cévy, At si zajde na krevní testy, aby zjisitl jak na tom doopravdy je. Viscerální tuk je mnohem nebezpečnejší než tukové zásoby na zadku a bocích. Na zdraví by snad mohl slyšet ne? Však máme jen jedno. Možná by to chtělo takové menší vydíráníčko ve smyslu, že s ním chceš tady bejt hodně dlouho a ne se koukat na to, jak se postupně užírá k infarktu, mrvici nebo dokonce k smrti.... jinak nevim co dalšího poradit.... každopádně ti přeji aby jsi byla co nejvíc v klidu a pak se do toho pustila. Když budeš ve stresu tělo v hubnutí bude stávkovat. Přeju hodně síly ;-)
11. 11. 2012 21:26
Někdy to prostě nejde.

Já taky nemám moc chuť a hlad po ránu a pak mívám kolem 5 odpolední krize. Dřív jsem chodila v tomhle období zrovna z práce a byla jsem schopná sníst kde co...vím jaké to je.
11. 11. 2012 21:13
Sice tě neznám, ale to co píšeš zní rezignačně a depresivně, ale můj názor je, že ses jen potřebovala vypsat ze své sebelítosti a vzteku na chlapy. Rozumím ti úplně, je to nespravedlivý - na nás holky jsou kladený nároky co se týká vzhledu, úklidu, vaření atd. a ty hvězdy co s námi bydlí to vše buď stěžují svojí "taktností " anebo to zlehčují větami " tvoje starosti bych chtěl mít...".Mě ten můj včera po zblazjnutí 2 porcí smaženýho kapra v dvojitým trojobalu oznámil mezi sousty, že zhubnul 3 kila.Jo jsou to zlatíčka, který nervozně podupávají když nakupujeme a já pročítám etikety s kilojauly.Být tebou jedu si ve své koleji, vždyť přece máš určitě kámošky, rodinu, které tě povzbuzují a v neposlední řadě i rádoby kámošky, které ti to nepřejí, ale které jsou o to větší motivace :-D Ber to s humorem a na dno studny zapomeň, tam se člověk dostane až když se objeví nějaký opravdový průser a ne, že sníš pár čokolád !
11. 11. 2012 21:06
Zkus to tomu chlapovi vysvětlit, že kecama o tom, jak jsi byla poloviční ti nepomůže. Měl by tě trochu podpořit a ne ti házet čokoládu pod nohy.
Hlavně to neber moc vážně, nebuď na sebe zbytečně přísná. Pokud nezvládáš nastavený režim, trochu si přidej. Hubnout je lepší v pohodě, pomalu, potom je větší šance, že to vydržíš a kila se ti hned nevrátí. A kousek té čokolády si klidně občas dovol.
Až na tebe zase půjde beznaděj, vyraz na rychlou krátkou procházku, to zlepšuje náladu.
11. 11. 2012 20:57
Před pár týdny jsem na tom byla dost podobně. Pořád jsem se přemlouvala, ale každý den jsem skončila u něčeho nezdravého. Dala jsem tomu ale čas, abych nabrala nové síly. Povedlo - přišla nová motivace a já zase pokračuju. Ohledně přítele bych Ti asi poradila, si s ním rozumě promluvit. Chápu, není to lehké, přeci jen je to chlap (s každým z nich je těžká řeč :D), ale měl by pochopit jak je to pro Tebe těžké. A s tím hladověním bych to nepřeháněla, chce to pravidelnost. Držím palce, aby jsi zase našla ten správný rytmus :)
11. 11. 2012 19:42
Joli, buď v klidu, drž se. Každou z nás asi občas potká takové období. Tím, že tě v tom tvůj přítel nepodporuje a ještě kupuje sladkosti apod., ti v tom moc nepomáhá a dělá ti to ještě těžší. Co s ním o tom zkusit promluvit? Já jsem taky na začátku měla slabé chvilky, ale zkusila jsem si několikrát říct, že nesmím...ano, bylo to těžké...ale zvykla jsem si...místo pamlsků jsem si dala zeleninu...vyzkoušej. Hlavně se tomu nepoddávej! Mysli na sebe, udělejte si s přítelem hezký den, večer :) budu na tebe myslet, ať je brzo lépe! ;)
11. 11. 2012 19:30
Určitě nepodléhej depresi!!! každá z nás má tady určitě nějaké období kdy to přijde a chce všechno zahodit.. doporučuji nějakou relaxační hudbu, zapálit svíčku a jenom relaxovat nebo si večer číst a na chvíli uklidnit tělo i mysl... A ono to všechno zase krásně půjde!
11. 11. 2012 19:27
Joli, zachovej klid... na dně té studny seděl kolikrát každý z nás... chvíli si poseď, sklidni tělo a mysl a pak to zase půjde....nevzdávej to děvče :-) Máš tady nás :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři