Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

karolinafourova

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 8
Celkem: 996
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

karolinafourova

Jak psát blog?

Doufám, že na mě zima ještě chvíli počká.

23. 01. 2017

Nový rok pro mě nezačal úplně nejlépe, vyhodila jsem si koleno, protože jsem neviděla schod na chodbě, kde bylo rozbité světlo a už více než 2 týdny nemůžu téměř vůbec chodit.

Se závistí tu mezi psaním článků a focením receptů sleduji blogy jiných, kde v tabulkách přibývají aktivity jako běžky, lyže, bruslení.. S přibývajícími dny v posteli (maximálně v křesle, abych si to oživila) mi stejnou rychlostí jako vám pohybové aktivity přibývají místa na zádech, která se mi zablokovala. laugh 

Neříkám, že to nemá své výhody, objevila jsem kouzlo internetového nakupování, kdy vám donesou nákup až do domu za nějakých 40 Kč, což je úspora času, ale chůze mi chybí. Vy, kdo mé příspěvky čtete a víte, jak moc chodím venku, a že chodím i doma na páse - pokaždé při jednom díle Zoufalých manželek, si dokážete představit jak se nemůžu dočkat až se projdu do nějakého hodně vzdáleného supermarketu, budu kličkovat mezi regály a vystojím si s chutí desetiminutovou frontu u pokladny... laugh

Ale v čem jsem s vámi zajedno - prožívám leden zdravě. Mojí neřestí dní, kdy nejsem v celodenním spěchu - což bývají běžně víkendy, ale teď vpodstatě každý všední den a to je opravdu výzva - je něco sladkého po obědě ke kávě, což jsem chtěla skutečně odbourat, zvlášť ve chvíli, kdy jsem většinu dne nucená prosedět v křesle. A celkem to, asi v 95 % funguje, dávám si místo dezertu jablko, skyr nebo milko řecký jogurt s ovocem nebo lískooříškovým šmakounem a doufám, že mi tento zvyk vydrží i v budoucnu, kdy budu opět skákat přes kaluže laugh

A na závěr se vám přiznám, včera jsem měla dva kousky bábovky a před týdnem kinder vajíčko, které mi přinesl Mikuláš. laugh

 

A jak se daří v Prožij rok zdravě vám? smiley 

 

Užívejte si zbytky zimy, i když chápu, že z domova zpoza okna vypadá mnohem lépe než ráno, když člověk škrábe okýnka u auta a přimrzá mu nudle u nosu. Stojím ted ve volných chvílích u okna a koukám na sníh a hrozně si přeju projít se zasněženým lesem, až mi budou omrzat uši a nos. A cítit tu vůni čerstvého sněhu - víte, kterou myslím.. smiley A doufám, že na mě zima ještě chvíli počká. smiley

 

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 01. 2017 17:45
Yogii: moc dekuju, uplne mi z te scenerie, kterou popisujes, naskocila husi kuze :-) zima v prirode je vazne NADHERNA :-) jesteze je, alespon neni ten leden tak smutnej :-)
24. 01. 2017 15:30
Přeji, ať jsi brzo v pořádku a fit a užiješ si aspoň ještě krásné zimní procházky, kdy bude třeba tak nádherně jako v neděli (aspoň u nás na chalupě) - bílý sníh, sluníčko a azuro, žádný smog a žádná šedivá obloha od rána do večera. jako teď´v Praze. Jinak kličkování mezi regály, jak píšeš, není nic moc, to Ti chybět nemusí a v krámech je to pořád stejné .-)
24. 01. 2017 13:34
bohuminska: a ja zase zavidim :)) Dneska jsem se prošla od auta na rentgen :-) !!
24. 01. 2017 06:31
Díky za tohle vyznání. Pomohlo mi včera zahnat lenoru a vyrazit na svižnou procházku.
23. 01. 2017 18:17
Masa55: Moc děkuji!! :) jedinou výhodou je, že udělám spoustu práce do práce, ale je to vážně hrozné, začínám si kousat nudou nehty a jsem už docela protivná :))
23. 01. 2017 18:15
Hanka98: tak to upřímně závidím, já se narodila jako slaný typ a čím starší jsem, tím více ke sladkostem tíhnu. Ale kdž je jídelníček vyvážený, je to v pohodě. Když jsem ještě chodila na vysoké do menzy, věděla jsem, že po každém z jejich jídel budu mít na sladkosti do hodiny chutě, protože špagety byly rozvařené a omáčky zahušťované. :)))
Je to tak, ale i na krátkou procházku se těším. Bohužel před domem máme chodník jako zrcadlo, takže budu muset počkat, až odložím berle :)) děkuji :-)
23. 01. 2017 17:14
Přeji hodně a hodně pevné vůle, mne pohyb zachraňuje od všech sladkých neřestí.Neumím si to vůbec představit, nechodit !!!Přeji co nejrychlejší uzdravení !!!
23. 01. 2017 17:04
Moc ti přeji brzké uzdravení, abys ještě tu zimní krásu užila, i když si myslím, že s tím kolenem to bude tak maximálně na krátkou procházku. :-) Ale i ta se počítá. Co se týče "sladkostí" v lednu, tak na tom jsem stejně jako v každém jiném měsíci v roce - není moje "parketa". Jediné co jsem změnila, že jsem ovoce snížila na 2 - 3 kusy za den. Hodně zdraví.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři