Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 08. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

kirione

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 12
Celkem: 1061
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

kirione

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

půl roku ve znamení změn

02. 01. 2015

ahoj vespolek,

taky se někdy v pondělí zasníte a najednou je pátek? uff.. já mám pocit, že se mi to samé nedávno stalo, s tím drobným detailem, že jsem se zasnila někdy koncem srpna a najednou je leden... ale přitom se toho stalo tolik, jen to tak rychle uteklo, že bych si to potřebovala dát ještě jednou a pomaleji, co to tedy  všechno bylo?

Pracovně to byl maraton v tempu sprintu -  událo se několik změn v týmu, zaučování nových kolegyněk, příprava na audity a do toho jsem ke svému překvapení povýšila - jak při tom omezit přesčasy? složitě.. ale světe div se.. povedlo se! 

Vedle pracovního mumraje jsem zvládla moře cyklistiky, hromadu turistiky, plavání, heatu, o víkendech skoro pravidelně tancování do rána a ještě díky dlouhému dojíždění i hromadu knížek.. bylo mi fajn.. denně jsem k svačinám zvládla  +- 500 g zeleniny, hlídala si pitný režim a cítila se nezastavitelně :) a že mám i přesto zase o pár kilo víc a jsem zase mimo kategorii docentů? hlavu si kvůli tomu trhat nebudu.. ze skříně jsem vytázela všechno malé oblečení - jako motivace mi rozhodně nefunguje, místo toho se těším na jaro, až budu mít zase možnost vyjíždět na kole a pro změnu se docela bavím, jak mi rodina "opatrně" naznačuje, že bych se sebou měla něco dělat.. asi je tím trochu děsím, ale odmítám se cítit špatně, odmítám se omezovat ve společenském životě, oblékání a sportu kvůli tomu, že nepasuju do tabulek, odmítám sebelítost a hlavně odmítám se odmítat.

Tohle je ve zkratce můj poslední půlrok a doufám, že to tak půjde dál i do 2015 :) asi to není ideální příspěvek na tyhle stránky, ale zase o čem bychom mluvili, kdyby všichni byli skvělí, štíhlí a úspěšní? 
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 04. 2015 14:24
Je to příspěvek, který se sem hodí:-) Cítite se dobře, jste sama se sebou spokojená a prostě si užíváte života. Sportujete, takže na vašem zdraví vám záleží.
04. 04. 2015 13:59
Hodně štestíčka :-))
04. 04. 2015 13:34
Tvůj optimistický přístup je fajn!!! A jak se cítíš na jaře? Koukám, že želvička se pohnula, tak to je dobrý,ne?
02. 01. 2015 16:44
Důležité je být ze sebou spokojená a jak je vidět, to jsi. Tak třeba s jarem jak bude víc pohybu a více té energie ze sluníčka tak tě to naláká i na změnu jídelníčku a tím pádem i váhy :-)! Tak ať se ti daří :-)!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři