Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 08. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

kirione

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 12
Celkem: 1061
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

kirione

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

zase po pár měsících.. update

16. 08. 2015

Ahoj souputníci,

posledních pár měsíců tu jen občas proběhnu, podívám se, kam se posunuli moji přátelé, ale moc se neprojevuji..  takže, co je u mě nového?

Jak už jsem tu určitě psala, jsem knihomol a moje představa relaxu zahrnuje gauč a knížku, v práci taky sedím u počítače a celkově se do pohybu musím kopat.. ale když se člověk kope dost často a dost dlouho, tak se pak najednou i těší - a zhruba takhle se ze mě stal vcelku nadšený cyklista :) proto jsem se rozhodla udělat si radost a vyměnit 20+ let staré kolo po taťkovi za zbrusu nový stroj, který jede skoro sám.. nikdy bych nevěřila, jak velký je to rozdíl! ale opravdu, člověk je z toho daleko méně utahaný, mnohem snadněji se šlape do kopce a to ani nemluvím o tom, jak se nové kolečko chová v terénu, i když to beru kořeny nekořeny, tak už nebolí zápěstí :) prostě paráda! to má hned člověk daleko větší chuť někam vyjíždět.

Na vyjížďky ale zase není moc čas, v práci je to teď pořádná honička.. a mě se stále nepodařilo hodit za hlavu motto - buď to dělej pořádně nebo vůbec.. jenže v tom objemu v jakém toho teď mám to prostě nejde v rozumném čase. ale nebudu si stěžovat, mám skvělou práci a neměnila bych.

A jak vypadá váha? nevalně, jsem zase o pár kilo výš.. pomalu ale jistě se vzdaluji dvojciferným číslům.  A uvažuji, že zůstanu v letních šatech i přes zimu, protože na další změnu šatníku mě do obchodu nikdo nedostane. 

Celkově se cítím dobře, jsem fit.. mám asi nejlepší fyzičku, co jsem kdy měla, ale nevypadám na to.. je to docela divná situace, stalo se vám to taky někdy?

a to je ode mě ve zkratce všechno..
 


Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 08. 2015 23:03
děkuji za komentáře.. fit fat je pěkné označení - překopávám na fit hrošík a mám z toho vcelku radost. :)
17. 08. 2015 13:10
Ještě jsem chtěla dodat. Je ale lepší, než váhu sledovat objemy. Tuk se mění ve svaly, na váze to nepoznáš, dokonce může i stoupat (maso je hustší, než sádlo..cha).
17. 08. 2015 13:07
Taky to znám... ale dej si pozor. Já takto vplula do trojciferných čísle celkem rychle. Teď se snažím dostat se zpět do dvojciferné váhy. A jde to ztěžka. Pa, drž se.
17. 08. 2015 11:17
Ano, ano, znám. Ale obvykle pokud váha přesahuje určitou hranici, ozvou se zdravotní problémy.
17. 08. 2015 10:03
Bohužel je to tak. Četli jste určitě můj blog Návrat ke sportu. Tak jen dodám ,že s pohybem jsem začla okamžitě po změně zaměstnaní a váha letěla dál nahoru. Až když jsem k pohybu přidala i zdravý jídelníček a to ve správné míře co se týče kalorii , tak teprve se ručička na váze rozhýbala doleva. Přidej zdravý jídelníček a výsledek se dostaví. Já také nechápala proč se váha nehýbe, když makam. Ať se daří.
17. 08. 2015 10:02
Jídlo ohlídám, s pohybem bojují...prostě nikdo není ideální. Na druhou stranu než být vystresovaná hubeníra:-) Fit fat je super heslo.
17. 08. 2015 09:43
Já ráda pohyb, ale s jídlem pořád bojuji. Ono to ale, jak píše Saša, bez toho jídla stejně úplně nejde. "Odjíst si postavu"... to je trefa do černého.
17. 08. 2015 09:36
Jo, to se děje docela často. Kdysi jsem o tom tady měla článek o "fit fat". Holt kondičku si odmakáš, ale postavu si musíš odjíst :-)
17. 08. 2015 08:55
Taky mám od loňska nové kolo, jezdí se na něm báječně, bohužel mezi moje hlavní priority nepatří, spíš jako doplněk k ostatním aktivitám. Je to možná škoda, tak ti přeji,ať kolo využiješ lépe a častěji než já
17. 08. 2015 08:19
Ahoj, s novým kolem ti dávám za pravdu, je to úplně jiné svezeníčko. I když to moje není zase tak super, ale proti tomu starému.. Jen kdyby na ježdění bylo víc času.
16. 08. 2015 21:22
Ahoj, teď jsem tě přiřadila k přátelům. Obdivuju tvoji cyklistiku, já jela na kole naposled v dětském věku a na silnice bych si netroufla. Jinak jsem též knihomolka a kavárenská povalečka. Pro mne je největší radost buď číst, nebo si něco psát. Bohužel kg navíc a cukrovka mi nakazují zcela JINÝ REŽIM! Tak ať se tobě a nám všem tady daří žít zdravě...

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři